Kaj je za vas debela ženska?
^^men se Špela Grošelj ne zdi debela, pa ne zato, ker bi bla js tok debela, da bi se rabla tolažit s tem, da je ona suha.
očitno mam pač drugačno predstavo o tem, kdo je debel in kdo suh. (prbližn tako kot moi T)
se pa strinjam, da se da shujšat, če se potrudiš, ampak zakaj pa bi mogl bit vsi taki k manekenke? dokler nimaš zarad teže zdravstvenih težav, se mi ne zdi nč tok grozn.
očitno mam pač drugačno predstavo o tem, kdo je debel in kdo suh. (prbližn tako kot moi T)
se pa strinjam, da se da shujšat, če se potrudiš, ampak zakaj pa bi mogl bit vsi taki k manekenke? dokler nimaš zarad teže zdravstvenih težav, se mi ne zdi nč tok grozn.
Za mene je debel nekdo, ki ima res PREVEČ kil, to da ima ženska par kil preveč pa mogoče mali špehec za mene ni debelo in se mi zdi žalostno, da je družba tak kruta do ljudi, ki si celo upajo imet teh par kil preveč. Vsak ma svojo konstrukcijo telesa in lahko en človek dela vse možno, da bi to spremenil, ampak pač ne more.
Glede tega, da naj debeli ne jamrajo kak ne morjo shujšat... Prvič bi rekla to, ljudje, ki niso nikol imeli težav s težo naj bodo tiho, drugič, če nočeš poslušat jamranja pač ne poslušaj. Verjamem, da je dosti ljudi, ki jamrajo pa hkrati nič ne naredijo v tej smeri, ampak, ko dobijo pol še vrnjene krute komentarje jih samo še bolj potolče, kar pomeni, še bolj bodo iskali tolažbo v hrani.
Glede tega, da naj debeli ne jamrajo kak ne morjo shujšat... Prvič bi rekla to, ljudje, ki niso nikol imeli težav s težo naj bodo tiho, drugič, če nočeš poslušat jamranja pač ne poslušaj. Verjamem, da je dosti ljudi, ki jamrajo pa hkrati nič ne naredijo v tej smeri, ampak, ko dobijo pol še vrnjene krute komentarje jih samo še bolj potolče, kar pomeni, še bolj bodo iskali tolažbo v hrani.
Itak da ne rabjo bit use manekenke. Ampak precej je ljudi, ki pravijo, kako bi shujsali, pa ne morejo, kok pazijo na prehrano in se nc ne pozna. Ja valda! Samo 5 dni sem uzela mamo pod drobnogled kaj use zauzije in jo ob koncu dneva uprasala, kaj vse je danes pojedla. In nej povem, da je ene 60% zauzite hrane zatajila. Ni mi jasno zakaj se kos peciva ne steje kot zauzita hrana, pa medtem k neki kuhas, pojes kos salame, sira in kruha
To se steje kot en manjsi obrok. In ni sam moja mama taksna. Opazam da si dosti deklet laze kolko pojedo.
Mislim sej meni je useeno a ne, sam zadnje case usaka tadruga bejba jamra kako mora shujsat hkrati se pa base s cokoladnimi piskoti. Problema se treba lotiti, ne pa cakat, da bo kaj samo padlo z neba. To se nobeni ne nardi.
In to, da je Spela Groselj mocna in ne debela... Mislim WTF?! Beseda mocan v bistvu predstavlja nekaj kar presega osnovno stopnjo, se pravi je prekomerno a ne. In ce je prekomerno, je prevec, se pravi je debelo
Se nikjer nisem zasledila v nobeni razpredelnici kategorijo mocan. Al si podhranjen, mas normalno tezo in potem mas razlicne stopnje debelosti. Tile razponi med kategorijami so pa itak ful veliki in roko na srce, Speli se ze na dalec vid, da ne sodi v kategorijo normalne teze.
Pa recimo Beyonce, da ma taksno konstrukcijo, ker je crnka. Pajade. Sej Rihanna je tud crnka, pa ma normalno postavo. Zakaj je pa mela se par let nazaj Beyonce ful lepo postavo? Pac zanemarla se je. Ja pa pr njej prednost to, da plese, in da ma cvrsto telo (ce ni se to use cist prevec retusiran
). In cvrsto telo se nikakor avtomatsko ne enaci z normalno tezo.
Ne me narobe razumet, nimam nc proti ljudem, ki imajo vec kilogramov. Sam zmotli so me doloceni nesmisli in sem morala pokomentirat

Mislim sej meni je useeno a ne, sam zadnje case usaka tadruga bejba jamra kako mora shujsat hkrati se pa base s cokoladnimi piskoti. Problema se treba lotiti, ne pa cakat, da bo kaj samo padlo z neba. To se nobeni ne nardi.
In to, da je Spela Groselj mocna in ne debela... Mislim WTF?! Beseda mocan v bistvu predstavlja nekaj kar presega osnovno stopnjo, se pravi je prekomerno a ne. In ce je prekomerno, je prevec, se pravi je debelo

Pa recimo Beyonce, da ma taksno konstrukcijo, ker je crnka. Pajade. Sej Rihanna je tud crnka, pa ma normalno postavo. Zakaj je pa mela se par let nazaj Beyonce ful lepo postavo? Pac zanemarla se je. Ja pa pr njej prednost to, da plese, in da ma cvrsto telo (ce ni se to use cist prevec retusiran

Ne me narobe razumet, nimam nc proti ljudem, ki imajo vec kilogramov. Sam zmotli so me doloceni nesmisli in sem morala pokomentirat

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
bouhica napisal/-a:Pa recimo Beyonce, da ma taksno konstrukcijo, ker je crnka. Pajade. Sej Rihanna je tud crnka, pa ma normalno postavo. Zakaj je pa mela se par let nazaj Beyonce ful lepo postavo? Pac zanemarla se je. Ja pa pr njej prednost to, da plese, in da ma cvrsto telo (ce ni se to use cist prevec retusiran). In cvrsto telo se nikakor avtomatsko ne enaci z normalno tezo.
OT:Mislim, da imajo črnci različne konstitucije telesa. Poglej one iz Afrike, ki so dolgi kot prekla in suhi kot šibica. Pa poglej enega 50 centa.
Men recimo Beyonce nima lepe postave - mi je mal preveč konkretna. Isto Špela Grošelj (te 2 izpostavljam ko sm vidla da vas je dost njiju omenlo) - sam da ona je še kr dost bolj konkretna. Sicer ne morm rečt, da je debela (ker kaj bi pol rekla za eno ki ma 100 kil al pa še več
), ampak js mam za take izraz, da so konkretne.
Ni mi pa nikakor všeč to - men so všeč suhe ženske (pa ne v smislu da za ženskami gledam, ampak čist tak nasplošno). Itak da ne zdej tisto anoreksične, ampak pač suhcene, drobne. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- metuljčica*
- Cosmofrik
- metuljčica*
- Cosmofrik
Si že napisala.neznanka__ napisal/-a:razmazena_maca napisal/-a:šibka osebnost. da se ni znala spravit k dieti in se kar vdala. žalostno. to zame ni človek
a js sm zate žival? najlepša hvala.
ti si pa zame neka razvajenka, k misl da vse ve. sj bi ti to rekla, ampak ne obsojam in ne govorim grdo o ljudeh k jih ne poznam.

In kje je nakazala, da govori o tebi?!
Sploh ne morem verjeti, kako se nekatere najdete/jo v vsakem tretjem postu, kot da je napisan prav za njih!

No jest očitno še živim nekje v preteklosti, ker zame je lepa ženska tista, ki ima joške, rit in boke. In tukej sta mi J.lo in Špela (k lih o njih govorite) lep primer ženske z oblinami (ne debele, ampak z oblinami!). Medtem, ko mi pa suhe ženske niso všeč. Ne vem ampak enostavno ni kaj lepega videt na suhi ženski brez oblin. O anoreksičnih ženskah pa rajš ne bom zgubljala besed.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
MIGRENA napisal/-a:No jest očitno še živim nekje v preteklosti, ker zame je lepa ženska tista, ki ima joške, rit in boke. In tukej sta mi J.lo in Špela (k lih o njih govorite) lep primer ženske z oblinami (ne debele, ampak z oblinami!). Medtem, ko mi pa suhe ženske niso všeč. Ne vem ampak enostavno ni kaj lepega videt na suhi ženski brez oblin. O anoreksičnih ženskah pa rajš ne bom zgubljala besed.
Zakaj pa suha zenska ne more imeti oblin? Jaz poznam mnogo punc, ki imajo primerno rit, prsi, boke, ampak so suhe in izgledajo popolnoma dobro in zensko. Ne vem od kod ta iluzija, da suho pomeni brez oblin, ker to v praksi ni niti malo tako ...
a pol bo ena zenska debela, ceprav nima nic speha, ampak ima samo siroko medenico (se pravi siroke boke)? Imam kolegico, ki sploh ni debela, pac pa ima debele kosti (sem videla njena meca, zelo debela kost). Boke ima zelo siroke, vendar nikjer speha. Taka zenska bo po vase debela
in naj se dodam, da ko je bila pri nas narejena anketa na to temo, kjer so odgovarjali MOSKI, jih je veliko lepse za videt kaksno Beyonce in J.Lo kot pa kaksne manekenke. Da o primerjavi s suho in z zensko z oblinami med sexom ne govorim.

in naj se dodam, da ko je bila pri nas narejena anketa na to temo, kjer so odgovarjali MOSKI, jih je veliko lepse za videt kaksno Beyonce in J.Lo kot pa kaksne manekenke. Da o primerjavi s suho in z zensko z oblinami med sexom ne govorim.
missy* napisal/-a:a pol bo ena zenska debela, ceprav nima nic speha, ampak ima samo siroko medenico (se pravi siroke boke)? Imam kolegico, ki sploh ni debela, pac pa ima debele kosti (sem videla njena meca, zelo debela kost). Boke ima zelo siroke, vendar nikjer speha. Taka zenska bo po vase debela
In ti si ze seksala s suho zensko ter s tisto z oblinami?
In ne, najlepse je videt zensko, ki je samozavestna, zato moski palijo na Beyonce in na manekenke, ker sploh ni fora v tistih kilogramih razlike, ampak v 'hoji' po svetu.