Baby* napisal/-a:Pearl* napisal/-a:Zobobol sm mela mogoče enkrat, pa še to ni blo nič v primerjavi z mojimi menstrualnimi krči. Že neki časa mam grozne probleme s tem, glede na to, da me prvi dan tak boli, da še ležim komi, termofor ne pomaga, tablete ne primejo, tak da lahko sam čakam, da mine. So bli že tut tak grozni, da sm se dobesedno zjokala zarad tega.

Tut men so menstrualni krči problem večni sm mela že tak hude da ne da sm se sam zjokala tut skup padla od bolečin....
Tut jz sm parkrat jokala od bolečine pri menstrualnih krčih, slabo mi je bilo, istočasno sem imela drisko in bruhala(obup) ,tut meni niso tablete pomagale, sej logično da ne če sm pa bruhala...
Moja čudežna rešitev po 6, 7-ih letih trpljenja vsak mesec, so bile KT.
Tut ko sem jih nehala jesti, o hudih krčih več ni bilo ne duha ne sluha, Jedla sem jih pa cirka eno leto, tak da punce premislite, meni se je spremenilo življenje full, full, ker sem vsak mesec 2 dni bila res neuporabna, nisem mogla v šolo, nisem mogla nič.
Pa glede menstrualnih krčev, te bo razumela samo tista, ki ima(ali pa je imela) tudi sama enake težave, ko eni so meni govorili, pa zihr ni tak hudo, če pa mene nič ne boli, bla, bla...