kako varni so kondomi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

rammsteingirl napisal/-a:
*Ursii* napisal/-a:
Tko da ne Contenmpo Bareback kupvt

vsaka infa prav pride. ampak pomoje je ful različnih izkušenj. enemu poči ta znamka, drugemu druga. in potem so pravzaprav na koncu vse znamke "sfavšane". pomoje je dostikrat kriva napačna uporaba, se pravi, da se ne stisne zraka ven ali pa da ga predreš z nohti.

S tem se 100 % strinjam. Vsi kondomi na prodajnih policah so testirani na podoben način, zato naj bi bili teoretično na isti ravni zanesljivosti. Problem se pojavi, ko v uporabo vključiš človeški faktor, nohte (čeprav ne vem točno kaj naj bi z nohti delal, da bi počil - ko sem 1x sama testirala, sem se morala prav namučiti, da sem ga pretrgala), napačno natikanje in snemanje, pomembno pa je tudi, da imaš kondome nekje na varnem, kjer se ne poškodujejo, čeprav so v ovoju. Pa mislim, da je veliko odvisno tudi od vlažnosti nožnice - če je premajhna, je odnos itak otežen, kondom pa lahko po moje zaradi trenja prej poči.

In tudi tanki kondomi so zanesljivi.
*Ursii*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Ursii* »

rammsteingirl napisal/-a:
*Ursii* napisal/-a:
Tko da ne Contenmpo Bareback kupvt

vsaka infa prav pride. ampak pomoje je ful različnih izkušenj. enemu poči ta znamka, drugemu druga. in potem so pravzaprav na koncu vse znamke "sfavšane". pomoje je dostikrat kriva napačna uporaba, se pravi, da se ne stisne zraka ven ali pa da ga predreš z nohti.

ja ja sej..glih ta prijatlca je pa durex nehala kupvt, k so ji skos pokal pa sam te bareback kupuje..tko da je čist odvisn od usazga :)
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

*purple* napisal/-a:
Murphy the housedog napisal/-a:Sexat z gumo sploh ni naravno če mene vprašaš,ni pravega občutka in js raje ne sexam kot pa da s kondomom...sploh ne štekam folka k sexa s kondomi..jao kr slabo mi je k se spomnem na to gumo smrdlivo..tut moja sovraži to gumjasto pizdarijo zato sma lepo na tabletkah in se mama noro fajn :D

jst pa ne štekam tazga folka, ki se sikira ko sexa na tak način, zarad raznih SPB ko jih faše :gruebel:
če vama ustreza super, ampak dejansko guma, pri menjavi spolnih partnerjev utegne rešit kakšno žiulenje :wink:
Zato pa je tok SPB na svetu, ker folk tko gnilo razmišlja :roll:
Zadnjič spremenil Murphy the housedog, dne 23. Nov. 2008 15:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Murphy the housedog napisal/-a:
*purple* napisal/-a:
Murphy the housedog napisal/-a:Sexat z gumo sploh ni naravno če mene vprašaš,ni pravega občutka in js raje ne sexam kot pa da s kondomom...sploh ne štekam folka k sexa s kondomi..jao kr slabo mi je k se spomnem na to gumo smrdlivo..tut moja sovraži to gumjasto pizdarijo zato sma lepo na tabletkah in se mama noro fajn :D

jst pa ne štekam tazga folka, ki se sikira ko sexa na tak način, zarad raznih SPB ko jih faše :gruebel:
če vama ustreza super, ampak dejansko guma, pri menjavi spolnih partnerjev utegne rešit kakšno žiulenje :wink:
Zato pa je tok SPB na svetu, ker folk tko gnilo razmišlja :roll:
Mal pretiravaš,se ti ne zdi?Sam ok maš prav i guess..drugač pa nč gnilo ne razmišlam!Mam resno bejbo in ne menjavam spolnih partnerjev...kondome pa sovražin do neskončnosti in nazaj!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

čist nč ne pretiravam, povedala sm tko kot je res.
Mogoče maš ti redno bejbo, ok, to sem že prej prebrala, ampak vkolikor je nebi imel......In tu se potem začne riziko, ki ga edino kondomi lahko zmanjšajo na manjši procent.
In ja, če nebi folk tko razmišljal in če bi mal merkal, bi bilo useh SPB manj.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

iki ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Tud moj je cist proti kondomom..in tud men je drug filing... ne cutis tk k bi mogu..tak da se tud js nism neki zavzemala za to da bi sexala s kondomom..sicer pa enkrat ko partnerja poznas in imas stalnega partnerja..ne vidi straha glede teh bolezni...
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Meni tudi ni preveč všeč s kondomi ker se ne morem nikakor sprostit :? stalno me skrbi če je še gor, če je cel... Z :? aenkrat so kontracepcijske še vedno zakon, samo vseeno upam, da bo hmalu prišlo kej novega, da bo imelo manj stranskih učinkov kot kt.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

uha :D
Gost

~NIA~ napisal/-a:
pepelčica napisal/-a:Meni tudi ni preveč všeč s kondomi ker se ne morem nikakor sprostit :? stalno me skrbi če je še gor, če je cel... Z :? aenkrat so kontracepcijske še vedno zakon, samo vseeno upam, da bo hmalu prišlo kej novega, da bo imelo manj stranskih učinkov kot kt.

bolje stranski učinek kt, kot stranski učinek povečanega trebuha :D

Ene ste res čisto za luno kar se tiče kondomov.

Prvič, če imaš resnega partnerja, še ne pomeni, da ne moreš dobiti raznih bolezni, ker je veliko odvisno od njegovega in tvojega preteklega spolnega obnašanja. Prepričana sta lahko samo v primeru testov.

Drugič, vse ženske ne smejo ali nočejo jemati kontracepcijskih tablet, zato tiste, ki jih jemljete in pišete v teme o kondomih (kako so brezvezni ipd.), nehajte pametovati, če kondomov nimate v redni uporabi.

Tretjič, seveda ni enako, če seksaš s kondomom, seveda je razlika. Niste odkrile tople vode, niti vaši moški.

Četrtič, Nia, a ti sploh veš kakšni so morebitni resni stranski učinki kt? Če bi to izkusila na svoji koži, bi verjetno krepko premislila, ali se ti splača jemati kt ali pa pač seksati s kondomom. Kaj je večja žrtev, vidiš šele, ko ti kt ne ustrezajo.

Petič, ne obstajajo samo okužbe s spolno prenosljivimi boleznimi. Ljudje imajo glivice, ki so načeloma nenevarne, a huda nadloga, jih prenašajo sem in tja, med partnerji ali znotraj enega para ne da bi vedeli, da je tudi v primeru glivic treba uporabljati kondome, če želiš preprečiti ping-pong okužbe.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ s
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

khm. ne bi rekla, da je 95% zadovoljnih s KT. vsaj na tem forumu ne, če malo pogledaš v temo o KT ali o prenehanju le-teh. veliko jih ima stranske učinke, predvsem se gre tu za stalna nihanja razpoloženja ...
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

MsN napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:
pepelčica napisal/-a:Meni tudi ni preveč všeč s kondomi ker se ne morem nikakor sprostit :? stalno me skrbi če je še gor, če je cel... Z :? aenkrat so kontracepcijske še vedno zakon, samo vseeno upam, da bo hmalu prišlo kej novega, da bo imelo manj stranskih učinkov kot kt.

Prvič, če imaš resnega partnerja, še ne pomeni, da ne moreš dobiti raznih bolezni, ker je veliko odvisno od njegovega in tvojega preteklega spolnega obnašanja. Prepričana sta lahko samo v primeru testov.

Drugič, vse ženske ne smejo ali nočejo jemati kontracepcijskih tablet, zato tiste, ki jih jemljete in pišete v teme o kondomih (kako so brezvezni ipd.), nehajte pametovati, če kondomov nimate v redni uporabi.

Tretjič, seveda ni enako, če seksaš s kondomom, seveda je razlika. Niste odkrile tople vode, niti vaši moški.

Četrtič, Nia, a ti sploh veš kakšni so morebitni resni stranski učinki kt? Če bi to izkusila na svoji koži, bi verjetno krepko premislila, ali se ti splača jemati kt ali pa pač seksati s kondomom. Kaj je večja žrtev, vidiš šele, ko ti kt ne ustrezajo.

Petič, ne obstajajo samo okužbe s spolno prenosljivimi boleznimi. Ljudje imajo glivice, ki so načeloma nenevarne, a huda nadloga, jih prenašajo sem in tja, med partnerji ali znotraj enega para ne da bi vedeli, da je tudi v primeru glivic treba uporabljati kondome, če želiš preprečiti ping-pong okužbe.
Preveč razmišlaš lubica,čist preveč...chill out pa začni mal uživat življenje,ne bodi tako črnogleda in zamorjena..tut kak nesmešek dela čudeže,verjemi!
Gost

~NIA~ napisal/-a:^^ so tud ženske, alergične na latex?!

če bi ble kt strupene bi jih umaknil iz prodaje, sploh pa se vsaka sama odloči za jemanje tabletk. in pač 5% ne ustrezajo, jebiga..
zato še ne pomen da ostalih 95%, ki nam ustrezajo, imamo pa spolne bolezni, pred katerimi bi nas lahko obvaroval samo kondom in da bomo zbolele zarad kt.
no je tud res da marskera zboli ko sliši kaj se nekje drugje po svetu dogaja in je pol vsa paranoična da se bo isto zgodil njej.

Alergija na lateks je izjemno redka, obstajajo kondomi brez lateksa.

Od kod ti podatek, da 5 % žensk kt ne ustrezajo? In od kod ti navezava 95 % žensk, ki jemljejo kt, na spolne bolezni? Sem mogoče napisala, da ženske, ki jemljejo kt bolehajo za čimerkoli pač že?

Aja, človek zboli zaradi paranoje? No, Nia, hvala za ta podatek :lol:

In še enkrat - nikjer nisem napisala, da morajo vsi ljudje od danes naprej na kondome. Ne, to je odločitev para, kakšno zaščito uporablja. Na živce mi greste samo tiste, ki pametujete o kondomih, ko pa jih nikoli niste redno uporabljale in nonstop ponavljate samo neumne predosdke v stilu lizanja sladoleda čez šipo, kar ni niti približno res.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

MsN napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:

Noben ni reku, da so kondomi brezvezni. Jz pravim samo da če lahko zbiram zberem rajši KT. Ko bom mela zaradi KT probleme jih bom nehala jemat. Zaenkrat bom trdila, da so mi KT dooosti boljše. Mi je žal za tiste, ki jih ne morejo uporabljat, samo ne bom zaradi tega trdila, da niso uredu. Ti sexaj s kondomom, jz bom š naprej s tabletkami. Amen
Odgovori