Gumijasti cokli
^^Ja, ampak baje je velika razlika med originalnimi in veliko cenejšimi kopijami.
Drugače pa so tudi meni ogabni, samo če so res tako dobri, kot pravijo... Moja teta jih je dobila v službi in je z njimi zelo zadovoljna, jih sploh ne more prehvaliti. Cel dan je na nogah in pravi, da so jo prej vedno bolele noge, sedaj pa nič več.
Drugače pa so tudi meni ogabni, samo če so res tako dobri, kot pravijo... Moja teta jih je dobila v službi in je z njimi zelo zadovoljna, jih sploh ne more prehvaliti. Cel dan je na nogah in pravi, da so jo prej vedno bolele noge, sedaj pa nič več.
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
V petek sva bla z dragim v Mercatorju v Šiški in sem jih najprej vidla v Massu za 39 € (pa 90 centov?), ampak so ble k sreči same grde barve (ah itak so vse grde
), potem sem si pa v Humanicu ene zbrala (cena je bla 35 €) pa so mi na blagajni obračunal še dodaten 20 % popust na poletno obutev. Zdej če se je tip zmotu, potem mu loh sam hvala rečem
.

Jaz sem bila ful ful ful proti crocsom, dokler jih nisem probala. Res so zelo udobni, nisem jih še kupila, vendar jih definitvno nameravam.
Ne vem pa zakaj morajo biti tako grdi?? Pa še vsi jih imajo (ne maram tistih modnih hitov, ki jih ima potem vsak drugi
)... če ne bi bili tako grdi, bi jih nosila povsod, tako pa jih mislim imeti samo za doma pa mogoče za na kakšno kavico...
Ne vem pa zakaj morajo biti tako grdi?? Pa še vsi jih imajo (ne maram tistih modnih hitov, ki jih ima potem vsak drugi