bolš bi blo..če bi biu fitnes punce/fantje ločen..več punc bi šlo..ker kere so sramežljive pa lih zato nočjo tja..alpa une k so bolj "debeljušne" ne upajo it..ker bi jih fantje alpa kdo zajebaval..
sama pa mislm, da dokler je sonce zunej, se da velik športat zunej, alpa saj gibat..sj je sam to pomembn!!!
bolhica napisal/-a:sama pa mislm, da dokler je sonce zunej, se da velik športat zunej, alpa saj gibat..sj je sam to pomembn!!!
sej to je res, sam zdej, ko ne bo več tolk sončka pa bo bolj mrzlo, sem razmišljala da bi začela hodit v fitnes...čeprav mi je dost boljše na svežmu zraku pa doma... sej najbrž ne bom hodila, bom raje ko bo kaj sončka pa dokaj vredu vreme izkoristla, če na pa v hiši kot pravš ti važno je (da se sploh spraviš ) gibat...
Vau-napredek pri meni! Končno sem začela za res premišljevat o tem, da bi hodla na fitnes oz se rekreirala na kakšen drugačen način. Me pa zanima. Moram shujšati, ker sem se v dveh letih zredila za 10 kg...a mi je pametno hoditi na fitnes če želim shujšati,ali pa naj grem na kakšno aerobiko ali kaj podobnega?
Bulma napisal/-a:Vau-napredek pri meni! Končno sem začela za res premišljevat o tem, da bi hodla na fitnes oz se rekreirala na kakšen drugačen način. Me pa zanima. Moram shujšati, ker sem se v dveh letih zredila za 10 kg...a mi je pametno hoditi na fitnes če želim shujšati,ali pa naj grem na kakšno aerobiko ali kaj podobnega?
a ima ktera od vas vseh, ki hodite na fitness, kak DOBER NASVET za vajo, da zmanjšaš obseg okrog pasu (=vaje za vitek pas)??? ...pa ne mi pisat sam o trebušnjakih...
a ima ktera od vas vseh, ki hodite na fitness, kak DOBER NASVET za vajo, da zmanjšaš obseg okrog pasu (=vaje za vitek pas)??? ...pa ne mi pisat sam o trebušnjakih...
hvala, lp
Jest delam tole: samo je mau naporen (``nevaren´´) za hrbet. V vsako roko primem 8kilsko utež in poj se tko počasi nagibam v stran: počasi dol počasi gor, najprej eno stran dol, utez držiš in vodiš ob telesu, tko do kolena, pa potem spet navzgor, se dvignes, mau počakas in potem se dol na drugo stran... 3 krat 24 (12 na vsako stran).... upam, da razmumes ne znam lepo razložit ... PS: mam pa tut jest trebusnakov dost
ćaw razmišljam da bi se upisala na moj fit v črnučah na fitness..rada bi pa slišala mnenja folka,ki že hodi ke...kako zgleda tm,če je res vrhunsko oprmeljeno itd..pa kr razpište se pa čimprej po možnosti
sej ni neka blazna znanost... to se sprot naucis, ko tm spoznas folk ti kdo kej svetuje, v sunnyju naprimer mas pravico pr prvem obisku da ti sestavjo program, ti zmerjo mascobo in vodo v telesu in toi dajo turo cez naprave na katerih bi delala zastonj... za druge fitnese ne vem kako je...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...