Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Točn tko. Odvisn pač od avta. Midva imava Golfa in ko spuščaš sklopko tudi začne avto kr sam lezit. Sva pa lani imela na testu novega Audija, je pa parkrat crknu (ja tut diesel crkne :lach: ), da se navadiš dat mal več oz prej gas.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

~Papillon~ napisal/-a:
Jochie napisal/-a:ne razumem kako vi speljete brez sklopke...razen če imate avtomatika... :roll:

Okej no.. :roll: mogoče sm res pretiravala, ampak dejansko lahko pri dizlu samo sklopko spustiš (brez da bi dodal gas) in se pelješ naprej, pa ti ne crkne tako kot bencinar.

Točno tako.Pri bencincu moraš vse delat z gasom z razliko od dizla.
Pri dizlu gre vse v eazy brez gasa in če tako delaš pri bencincu ti bo crknu,ker nima takšne moči.
Meni je tudi inštruktor nauču parkirat samo s sklopko sam to pri bencincu ne moreš,ker ali ti bo crknu ali pa boš skuru sklopko :)
Je pa tudi zelo odvisno od avta.
Sam zdaj sem že vsega navajena in točno vem kako moram,če vozim bencinca in kako moram,če vozim dizel.
Mi pa veliko bol sede dizel,ker gre vse samo :D
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

ena pač napisal/-a::D :D :D

Sama delala izpit v Mb-ju pri inštruktorci Zorki,če ktera pozna?? Ni boljše inštruktorce kot je ona :wink: V enem mescu in pol imela izpit v žepu.

heheh...mojo mamco je še tud strah,ko se voz z mano...ji kr gredo roke po volanu,ko grem v ovinek...to me pa res dela živčno ja :twisted: :twisted:

jaoo mene tud mt živčno dela k se pele zravn mene, pa skos tm prtiska z nogam k da bi bremzala, k skos govori da jz ful prepozn začnem zavirat pa kr znorim, pa skos se za vrata grab, tko da če greve km ji kr rečm voz, k se mi neda ubadat z njo, sam živčna ratam :)
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

the Queen napisal/-a:
~Papillon~ napisal/-a:
Jochie napisal/-a:ne razumem kako vi speljete brez sklopke...razen če imate avtomatika... :roll:

Okej no.. :roll: mogoče sm res pretiravala, ampak dejansko lahko pri dizlu samo sklopko spustiš (brez da bi dodal gas) in se pelješ naprej, pa ti ne crkne tako kot bencinar.

Točno tako.Pri bencincu moraš vse delat z gasom z razliko od dizla.
Pri dizlu gre vse v eazy brez gasa in če tako delaš pri bencincu ti bo crknu,ker nima takšne moči.
Meni je tudi inštruktor nauču parkirat samo s sklopko sam to pri bencincu ne moreš,ker ali ti bo crknu ali pa boš skuru sklopko :)
Je pa tudi zelo odvisno od avta.
Sam zdaj sem že vsega navajena in točno vem kako moram,če vozim bencinca in kako moram,če vozim dizel.
Mi pa veliko bol sede dizel,ker gre vse samo :D

Hvala za podporo :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

anahirbd napisal/-a:Ojej v ponedeljek izpitna :cry: :cry: Že zdej sm živčna, kaj šele bo. :? :cry:

Glavno, da si dala vse tiste vožnje skozi. Saj bo...kaj pa jaz? :D
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

~Papillon~ napisal/-a:Hvala za podporo :P

prosim :D
moja mami tudi ni nikoli vozila dizla in kakšen mesec nazaj so ji dali vozit dizel in ji je kar crkaval,ker ni isto in sem se smejala ko nora ker jaz sem imela iste težave,ko sem preklopla iz dizla na bencinca sam to se itak zelo hitr navadiš :wink:
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

Bulma napisal/-a:
anahirbd napisal/-a:Ojej v ponedeljek izpitna :cry: :cry: Že zdej sm živčna, kaj šele bo. :? :cry:

Eh.. pr men je blo tko.. ko sm bla čist na začetku me je blo strah CPP... pa sm nardila... pol me je blo najbolj strah Prve Pomoči .. pa sm isto nrdila, ker sploh ni blo težk..
nato sm si pa rekla da Občinski so pa itaq najtežji... pa sm spet naredila...
pol sm rekla, da ko dam predizipitno skoz da sm se najtežjega itak znebila.... pa sm naredila.. evo zdej pa menim da je izpitna najtežja..
tako bo tudi pr teb pomojem ;)
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

*zeljka* napisal/-a:
ena pač napisal/-a::D :D :D

Sama delala izpit v Mb-ju pri inštruktorci Zorki,če ktera pozna?? Ni boljše inštruktorce kot je ona :wink: V enem mescu in pol imela izpit v žepu.

heheh...mojo mamco je še tud strah,ko se voz z mano...ji kr gredo roke po volanu,ko grem v ovinek...to me pa res dela živčno ja :twisted: :twisted:

jaoo mene tud mt živčno dela k se pele zravn mene, pa skos tm prtiska z nogam k da bi bremzala, k skos govori da jz ful prepozn začnem zavirat pa kr znorim, pa skos se za vrata grab, tko da če greve km ji kr rečm voz, k se mi neda ubadat z njo, sam živčna ratam :)
Hahahaha, moja mama je bla ista ko sem izpit nardila :D :D al pa se je za tisto ročko držala :) To mene ful nervozno dela da nekdo paničari zraven mene v avtu.

ena pač jaz sem tudi mela Zorko in sem bla ful zadovoljna :)
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

js mam u tork prvo vožno... in me je kr mal strah, ker sem doslej samo 2x sedela za volanom pa še to sem samo speljevala :oops: huh, upam da preživim, ker nimam pojma o avtomobilu :D
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

*ka!a* napisal/-a:js mam u tork prvo vožno... in me je kr mal strah, ker sem doslej samo 2x sedela za volanom pa še to sem samo speljevala :oops: huh, upam da preživim, ker nimam pojma o avtomobilu :D

Mislim, da niti najmn nisi edina, ki ni mela pojma o avtomobilu pred prvo vožnjo. Sej zato pa je avtošola, da te to naučijo. Le pogumno! ;)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Bulma napisal/-a:

ah Bulma, sej ni tok grozn :D jst sm tud mislna kakšen bavbav bo, ko me bo dau na cesto, pa ko bom mogla sama spremljat promet, gledat v vseh mljon špeglov in vse ostalo.seveda sm ga prve dve ure res srala, ker pač seveda nism znala in zato sem tam, ampak me ne skrbi glede na to da ma on svoja pedala in noge skos gor, tko da lohk takoj reagira na kšno nepravilnost.
mee pa ful bege sto stvari an ekrat, pa špegliiiiiii.Špegli so pr men sam za okras :D pa dobro po treh urah vožnje pač ne morjo pričakvat da znam kar vse.Mi bo že pršlo v kri.najbolj sm pa vesela da znam speljevat in šaltat in da mi avto ne crkuje.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Hvala, ~Papillon~ , bog naj te usliši :) .
Men osebno se tud sanja ne, kako bom na cesti vozila... jejjej, je pa res, da si najbolj želim vozit in komaj čakam vožnjo!! Ampak .... Hja, vse je 1x prvič.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Jz sm pa dans teorijo nardila, tko da zdej pa sam še društven izpit pa mal uric pol pa glavno vožno. :D
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

*purple* - hvala za podporo+vzpodbujanje! Točno to mene tudi skrbi. Pa ta ogledala,ja - mater koliko jih je :) Ojej! S tem da še v življenju nisem vozila avta in odkar sem bila froc nisem nikoli več sedela na voznikovem sedežu (takrat sem se pa ful rada igrala da vozim avto-kam je odšel ta zakon? :D) Pa ok. Saj izpit je nuja no. Valda mi bo pstalo všeč.

anahirbd - haha. Točno tako si jaz premišljujem. Panika in pesimizem na višku :D Danes imam zdr.pregled. Še tega me je strah :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Bulma napisal/-a:Pa ta ogledala,ja - mater koliko jih je :) Ojej!

Samo 3 so, to boš pa že zmogla, ane? :D Veliko sreče!
Zaklenjeno