Izpit za avto
~Papillon~ napisal/-a:Jochie napisal/-a:ne razumem kako vi speljete brez sklopke...razen če imate avtomatika...
Okej no..mogoče sm res pretiravala, ampak dejansko lahko pri dizlu samo sklopko spustiš (brez da bi dodal gas) in se pelješ naprej, pa ti ne crkne tako kot bencinar.
Točno tako.Pri bencincu moraš vse delat z gasom z razliko od dizla.
Pri dizlu gre vse v eazy brez gasa in če tako delaš pri bencincu ti bo crknu,ker nima takšne moči.
Meni je tudi inštruktor nauču parkirat samo s sklopko sam to pri bencincu ne moreš,ker ali ti bo crknu ali pa boš skuru sklopko

Je pa tudi zelo odvisno od avta.
Sam zdaj sem že vsega navajena in točno vem kako moram,če vozim bencinca in kako moram,če vozim dizel.
Mi pa veliko bol sede dizel,ker gre vse samo

ena pač napisal/-a::D![]()
![]()
Sama delala izpit v Mb-ju pri inštruktorci Zorki,če ktera pozna?? Ni boljše inštruktorce kot je onaV enem mescu in pol imela izpit v žepu.
heheh...mojo mamco je še tud strah,ko se voz z mano...ji kr gredo roke po volanu,ko grem v ovinek...to me pa res dela živčno ja![]()
jaoo mene tud mt živčno dela k se pele zravn mene, pa skos tm prtiska z nogam k da bi bremzala, k skos govori da jz ful prepozn začnem zavirat pa kr znorim, pa skos se za vrata grab, tko da če greve km ji kr rečm voz, k se mi neda ubadat z njo, sam živčna ratam

- ~Papillon~
- Debatorica
the Queen napisal/-a:~Papillon~ napisal/-a:Jochie napisal/-a:ne razumem kako vi speljete brez sklopke...razen če imate avtomatika...
Okej no..mogoče sm res pretiravala, ampak dejansko lahko pri dizlu samo sklopko spustiš (brez da bi dodal gas) in se pelješ naprej, pa ti ne crkne tako kot bencinar.
Točno tako.Pri bencincu moraš vse delat z gasom z razliko od dizla.
Pri dizlu gre vse v eazy brez gasa in če tako delaš pri bencincu ti bo crknu,ker nima takšne moči.
Meni je tudi inštruktor nauču parkirat samo s sklopko sam to pri bencincu ne moreš,ker ali ti bo crknu ali pa boš skuru sklopko
Je pa tudi zelo odvisno od avta.
Sam zdaj sem že vsega navajena in točno vem kako moram,če vozim bencinca in kako moram,če vozim dizel.
Mi pa veliko bol sede dizel,ker gre vse samo
Hvala za podporo

Bulma napisal/-a:anahirbd napisal/-a:Ojej v ponedeljek izpitna![]()
Že zdej sm živčna, kaj šele bo.
![]()
Glavno, da si dala vse tiste vožnje skozi. Saj bo...kaj pa jaz?
Eh.. pr men je blo tko.. ko sm bla čist na začetku me je blo strah CPP... pa sm nardila... pol me je blo najbolj strah Prve Pomoči .. pa sm isto nrdila, ker sploh ni blo težk..
nato sm si pa rekla da Občinski so pa itaq najtežji... pa sm spet naredila...
pol sm rekla, da ko dam predizipitno skoz da sm se najtežjega itak znebila.... pa sm naredila.. evo zdej pa menim da je izpitna najtežja..
tako bo tudi pr teb pomojem

Hahahaha, moja mama je bla ista ko sem izpit nardila*zeljka* napisal/-a:ena pač napisal/-a::D![]()
![]()
Sama delala izpit v Mb-ju pri inštruktorci Zorki,če ktera pozna?? Ni boljše inštruktorce kot je onaV enem mescu in pol imela izpit v žepu.
heheh...mojo mamco je še tud strah,ko se voz z mano...ji kr gredo roke po volanu,ko grem v ovinek...to me pa res dela živčno ja![]()
jaoo mene tud mt živčno dela k se pele zravn mene, pa skos tm prtiska z nogam k da bi bremzala, k skos govori da jz ful prepozn začnem zavirat pa kr znorim, pa skos se za vrata grab, tko da če greve km ji kr rečm voz, k se mi neda ubadat z njo, sam živčna ratam

ena pač jaz sem tudi mela Zorko in sem bla ful zadovoljna

I laugh at gilded butterflies.
- ~Papillon~
- Debatorica
*ka!a* napisal/-a:js mam u tork prvo vožno... in me je kr mal strah, ker sem doslej samo 2x sedela za volanom pa še to sem samo speljevalahuh, upam da preživim, ker nimam pojma o avtomobilu
Mislim, da niti najmn nisi edina, ki ni mela pojma o avtomobilu pred prvo vožnjo. Sej zato pa je avtošola, da te to naučijo. Le pogumno!

Bulma napisal/-a:anahirbd napisal/-a:Ojej v ponedeljek izpitna![]()
Že zdej sm živčna, kaj šele bo.
![]()
Glavno, da si dala vse tiste vožnje skozi. Saj bo...kaj pa jaz?
ah Bulma, sej ni tok grozn

mee pa ful bege sto stvari an ekrat, pa špegliiiiiii.Špegli so pr men sam za okras

*purple* - hvala za podporo+vzpodbujanje! Točno to mene tudi skrbi. Pa ta ogledala,ja - mater koliko jih je
Ojej! S tem da še v življenju nisem vozila avta in odkar sem bila froc nisem nikoli več sedela na voznikovem sedežu (takrat sem se pa ful rada igrala da vozim avto-kam je odšel ta zakon?
) Pa ok. Saj izpit je nuja no. Valda mi bo pstalo všeč.
anahirbd - haha. Točno tako si jaz premišljujem. Panika in pesimizem na višku
Danes imam zdr.pregled. Še tega me je strah 

anahirbd - haha. Točno tako si jaz premišljujem. Panika in pesimizem na višku