Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Aaaa, densy, ne govor, js sm tko zafurala dvoje Seafolly-jeve (sploh pr svetlo plavih je blo vidno) k sm se na Krfu tri ure valala po valovih, spodi pa mivkasto dno ... In sva pol z biušim "trebla" tisto miuko še ceu poletje vn (dvojno blago), pa nikol ni šla usa do konca.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LubLana*

Neprebrana objava Napisal/-a *ž@bic@* »

uff men so pa od allessye 2, 3 pa 6 fuul dobre :eek:
Loue me..i'm ž@bic@
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Aloha napisal/-a:Ah, to pa itak že u štartu odpade. Pol grem loh tut u belih gatkah na plažo, bo lepš zgledal in se mnj skoz vidl :P .

Js ne vem, a ene dejansko ne opazjo, da jih cela plaža "rentgensko čekira" al se tega lotjo načrtno, kr hočjo bit resnično opažene in videne :lach: ?!

Jst pa mam bele kopalke...no ja, v bistvu so umazano bele od Nancy, ampak je spodi blago čez je pa še kvačkan, tko da se nč skoz ne vid. Pa tud ni mi treba ne vem kok pazt, da jih ne umažem, ker gre v stroju vse vn... :P
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Aloha napisal/-a:Aaaa, densy, ne govor, js sm tko zafurala dvoje Seafolly-jeve (sploh pr svetlo plavih je blo vidno) k sm se na Krfu tri ure valala po valovih, spodi pa mivkasto dno ... In sva pol z biušim "trebla" tisto miuko še ceu poletje vn (dvojno blago), pa nikol ni šla usa do konca.

heheh jest tut na krfu sm ležala na obali (na eni plaži k je kao ful kalifornijska - marele, eni lokalčki slamnati, zrče varjanta...) , pa valovi so se vame zaletaval.. pol sm pa vn pršla sm mela pa vse za modrcam, za hlačam, pa isto podložene, je blo kr vmes vse, not se je pa čist zažrl.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Glyfada?! :D

Lejla, sej bele kopalkice znajo bit hude, tut jst sm mela nekoč ene, ampak je biu beu sam zgorn deu. Vem, da sm jih gonila sigurn dve poletji (skos na morju in u akciji) pa niso praktično nč preparele, skoz se pa niti slučajn ni vidl.
Te prozorne so ponavad kšne bl cheap, sej že k so suhe veš, kašna bo situacija u vodi.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst sm mela svetlo modre kopalke in sm si jih tud na ta način uničla, z mivko. Pol so ratale take "drekaste" barve :tot: Drgač mi pa najbol sedejo kšne take svetle barve kopalk, ker je ful hud kontrast z mojo poltjo, sam je pa jeba, k se hitr umažejo, oz. se vse takoj vid.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Aloha napisal/-a:Glyfada?! :D

Glyfada je ubila tudi moje svetlo modre kopalke :lol:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

gemini napisal/-a:

ja :eek: ok a smo si loh vse tm uničle kopalke
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Ja zgleda da res :rofl:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ugante, kje sm si jih jst :D.....Ja kdo bi si mislu, na Krfu :o
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Kaj pa potem imajo tam?:)
Jz zaradi moje tanke denarnice kupujem samo pocen kopalke, pa še to na razprodajah, tak da ne vem če sem za ktere dala več k kakih 15evrov. Odštejem od Nancy k sm jih lani dobla. Pa sm bla na mivki, pesku in vse sorte in se mi še nikol niso uničle. Morm res potrkat. Tak da mislim, da cena ni vse.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Aaaaaa, tudi meni je mivka uničila svetlo modre kopalke!!! :evil: :motz: V Franciji! Sem sedela na plaži in namakala noge v vodi. No, me je vsaj izučilo. :roll:
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

densy napisal/-a:
gemini napisal/-a:

ja :eek: ok a smo si loh vse tm uničle kopalke

Ene moje najlepšejše bele Calzedonia kopalke (čez katere se ni vidl čiiist nč-hlačke so ble dvojne, na modrčku je blo štrikanje) je tut glyfada pokopala. Sicer jih še kdaj oblečm, sam ni isto.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Pa dobro, kakšne kopalke kupujete?

Živim na obali, torej jih gulim 3 mesce in pol vsak dan: v vodi, na betonu, na kamenčkih, na pesku, na surfu in v rekah (eni dopusta pač ne preživljamo na morju :D ) in jih bom nosila že 4. sezono zapored. Niso ne zbledele, niti raztegnjene. So stale manj kot 40 € (je pa res, da so Benettonove in kupljene v Italiji).
Imaš, da me vikaš!
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:38, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Zaklenjeno