# da js ne berem a song of ice and fire, sam mi gre Darč tud na živce, čeprav sam v nanizanki. stupid darč.
# da sm ga mal pobiksala.... no kr precej. no v bistvu je cela zadeva ful brezvezna tak da ne bom niti popravljala zadev, sam parkrat si bom zavrtela od linkin park what i've dooooooone
# da tole flegmiranje ni lih v moji siceršnji navadi, ampak mi je všeč. živci celi, baba srečna
# da sm dans spala 4 ure pa se mi je zdel da spim 7 dni, res, ene 10x sm se ponoč zbudila pa vsakič mela filing da sm odspala vsaj 10 ur. ponavad je obratno, po 10h urah se mi zdi da sm lih mal oddremala
# da sm 3 mesce špricala fitnes in so vsi kjut tipi nekam spi*dli. ja tenks a lot no lepi dedi, nobenga ni več tam da bi si lahka mal ogledovala zadeve za relaksacijo med kvihtanjem. uni krofi ko so itak inventar tam ne štejejo, ker krofi pa res niso estetski dedi.
# da sm si kupla najbolj osom majco evah. eVAH evah evah.
# da mi je nekdo na šihtu spizdu kalkulator pa slušalke, two things i cannot live without. touche, touche
# da sm pogledala vse sezone Greeka (spet) in se mi tak ful lušta it na nek colledge party. i can still pull the colledge girl look off