Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Da sem scuzan od šihta. Damn you tourists!

Da sem dobil sms od bivšega kolega, ki spet poskuša provocirat, jebemu matr! :mad: In priznam, da ne morem nehat mislit o tem, čeprav se mi res ne da ukvarjat s kreteni. Nevem al je bolj pametno ignorirat al se spuščat v tako podjebavanje.

Priznam, pivo in tv mi je danes večerna animacija. :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-sem tri ure porabila za dve strani seminarske naloge.. :roll:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

Hvala za čestitke!

* gledala tekmo slovenija:češka. jao živciiiiii. ŽIVCIIIII. ka bo jutri s španijo? bog pomagi.
* s cimri šla gledat tekmo. pira fuul preveč????? jutri (oz. danes) ob devetih zjutraj delam (oh god why :(( ).
* se ful sovražim zarad ene stvari ://
* spet ugotovila, da so moje "prijateljice" pol k* vredne. adijo. ne rabim vas. RES VAS NE RABIM. tak odnos - hvala lepa.
* raj sem sama, ko pa da mam take ljudi okol sebe.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Še moje čestitke Exit :D

Priznam, da tud js berem Game of thrones, trenutno sem na sredini tretje knjige, lih nekje tam, kjer se zaključuje 3 sezona serije. Wooohooo :D In mi gre na živce, da Dario naharis v seriji ni tak kot v knjigi. Hočem modre lase in zlate brčice :D

Da je blo včeraj fenomenalno. Večerja uspela.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da js ne berem a song of ice and fire, sam mi gre Darč tud na živce, čeprav sam v nanizanki. stupid darč.
# da sm ga mal pobiksala.... no kr precej. no v bistvu je cela zadeva ful brezvezna tak da ne bom niti popravljala zadev, sam parkrat si bom zavrtela od linkin park what i've dooooooone
# da tole flegmiranje ni lih v moji siceršnji navadi, ampak mi je všeč. živci celi, baba srečna :D
# da sm dans spala 4 ure pa se mi je zdel da spim 7 dni, res, ene 10x sm se ponoč zbudila pa vsakič mela filing da sm odspala vsaj 10 ur. ponavad je obratno, po 10h urah se mi zdi da sm lih mal oddremala
# da sm 3 mesce špricala fitnes in so vsi kjut tipi nekam spi*dli. ja tenks a lot no lepi dedi, nobenga ni več tam da bi si lahka mal ogledovala zadeve za relaksacijo med kvihtanjem. uni krofi ko so itak inventar tam ne štejejo, ker krofi pa res niso estetski dedi.
# da sm si kupla najbolj osom majco evah. eVAH evah evah.
# da mi je nekdo na šihtu spizdu kalkulator pa slušalke, two things i cannot live without. touche, touche
# da sm pogledala vse sezone Greeka (spet) in se mi tak ful lušta it na nek colledge party. i can still pull the colledge girl look off :cool:
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

da sem tut sama začela brat Game of thrones, pa me začetek nekako kar ne pritegne, ravno zaradi pogledanih serij. mogla bi najprej prebrat knige :P
You make me smile, please stay for a while :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- sem zadnjič poskusla s tremi deli game of thrones in mi nikakor ne potegne ta serija.
- da sem se včeraj malo napila na girls night in mam zdej luknjo v želodcu. komaj čakam kosilo. mnjam mnjam mnjam. vse bom pojedla! pa še ven grem jest, ker se mi ne da kuhat. itak ni nič doma za jest, kupovat pa nima smisla, ker nas ne bo do ponedeljka.
- bi lahko kej nardila dokler ne grem na kosilo...ampak se ne morem koncentrirat, ker sem preveč lačna.
- sem že omenla, da sem lačna?
- sem posnela in zeditirala svoj prvi video. wop wop!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da tud men od začekta GoT ni potegnila ampak mi je s časom postala serija kul, lih tolko da sem se navdušla in kupila knjigo in jo prebrala
*da zaradi ene glupe seminarske čakam, da mi oceno vpišejo da si lahko vpisni list isprintam...grrr, že vidim keri butasti izbirni mi bojo ostali. Nič pametnega.
*da sem prej dve uri porabla da sem sestavila dva stavka for work, na koncu je pa kar nekaj ratalo iz tega..ajej.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

*vsi pravijo, da je zagovor diplomske zgolj formalnost in se nimaš kaj bat, js sem pa še vseen živčna na smrt!!!! :/
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem imela danes 10 urni maraton True blood (torej celo 6. sezono), in edino kar me tolaži je to, da bo sedma sezona zadnja! Pa kako lahko ubijejo glavnega frajerja, cmon! In to na tak butast ne-moškosten način!
Zakaj, zakaj se enostavno niso mogli držat knjig??
Ascendo tuum HBO...
- Da mam nenormalen crush na knjižnega Erica :oops:
- Da sem bla danes popolnoma nekoristna in se zdej počutim like a piece of shit....
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

-da mam še 2 dni časa, da se naučim 200 strani diferencialnih enačb, pa raje smetim po cosmo forumu. Fak.
-da sem nabral že ceu kup FB kontaktov od deklin, ampak je isto, kot da bi mi že takoj vse rekle "Fuck off, lahko pa lajkaš moje slike"
-da si želim, da bi me rajcali tipi, ampak mi to ne uspe
Poppy.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Poppy. »

- Da na internetu opažam čedalje več polpismenosti, že sam na facebooku. Obvladanje postavljanja vejice v nulo :roll:
- Da so ene punce na Moj butik prav smešne, želijo si eno tvojo stvar, ko pa nisi za menjavo, si je pa kar naenkrat ne želijo več. Že 5 ali celo 2€ jim je preveč za stvar, ki jim je všeč. Poleg tega da sprašujejo za menjavo pri stvareh, za katere imaš jasno napisano, da ne menjaš. In tudi tu se najde veliko nepismenosti in nerazlikovanja med npr. krilom in oblekco.
- Da imam novo frizuro, s katero nisem zadovoljna (frizerka kriva :evil:), fantu je pa očitno všeč in nisem pričakovala, da ga bo to rajcalo :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

priznam, da je pohorc car! ter da sva danes na polno komentirala mariborske ritke... :D
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

izraz "komentirala" je malo preblag za moje pojme, zavijaš stvari v celofan :twisted:

sicer pa tudi jaz priznam, da je jochie caaaar!!!

@poppy, eno vejico si pozabila :eek:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ne, ti si car, jaz sem kralj! malo hierarhije pa mora biti...mimogrede, malo me je pa bilo strah, ko si ovinke sekal...nije baš žvaka za seljaka! :lol: :lol: :lol:
Zaklenjeno