Vse o kopalkah
tisto poletje ko so bli še tolarji (
) so ble ene 33.000. take navadne bele naprimer.. tko da zdej so šle pomoje na ene 200 evrov - tiste k so kokrtok lepe.. mislm pretirava tale nensi, včasih so ble pa po pet jurjev..
me je v naklem prašala če so mi všeč, pa sem rekla da so mi, sam da se mi zdijo res predrage.. je blo prodajaklki kr mal gadno

me je v naklem prašala če so mi všeč, pa sem rekla da so mi, sam da se mi zdijo res predrage.. je blo prodajaklki kr mal gadno

Ampak kokr bele hudo zgledajo (na rjou geštel, af kors), so men osebno totalno nepraktične (kt večina belih cot), kr morš bit ceu dan na preži, da se slučajn ne usedeš km, naslonš, da ti ne prleti kšna mušica gor in se raspešta, ah, čist preveč obremenjujoče za sproščene poletne dni ob in v vodi. Sploh men ne pridejo kšne fine, svetle skoz, zih prvi dan fašem gor neki, kar mi mori do konc poletja
.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- ~Papillon~
- Debatorica
Ah, to pa itak že u štartu odpade. Pol grem loh tut u belih gatkah na plažo, bo lepš zgledal in se mnj skoz vidl
.
Js ne vem, a ene dejansko ne opazjo, da jih cela plaža "rentgensko čekira" al se tega lotjo načrtno, kr hočjo bit resnično opažene in videne
?!

Js ne vem, a ene dejansko ne opazjo, da jih cela plaža "rentgensko čekira" al se tega lotjo načrtno, kr hočjo bit resnično opažene in videne

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...