bubbles napisal/-a:ok, jst pa prov ne razumem, kako lahko tok jamrate zarad tabletk, ampak da bi jih pa nehale jemat to pa ne! mislm, nihanje razpoloženja, izginotje spolne sle, depresije... to men baš niso neki lahkotni stranski učinki. jst sem jih iz teh razlogov nehala jemat in to ne po parih letih. sploh si ne predstavljam, da bi mogla te zadeve zdej še par let trpet! in kondomi niti slučajno kondomi niso tok grozni (če se pa v glavi že prej odločiš, da so, pol so pa itak drugje problemi). pa halo? sej gre ja za vaše zdravje in počutje tukej!
Kar se mene osebno tice zgolj razmisljam o drugih opcijah glede zascite, nisem v depresiji in na sreco me tudi pomanjkanje spolne sle ne tezi. Moj problem je predvsem pms, ki je veliko bolj izrazit kot preden sem jemala kt.
Vsaka zenska se odloca sama oz. v povezavi s partnerjem in ni kar tako enostavno po dolocenem casu prenehat s kemijo, preklopit na kaj drugega... Sploh, ce imas zdaj urejeno m. in prakticno minimalne krce. Tako da je treba postavit na tehtnico kako in kaj... kaj se bolj splaca, kaj lahko 'potrpis' in kaj ne. Vse vrste zascite imajo neke + in -. Ti lazje zivis s kondomi, jaz pa pac s kt in rahlimi problemi povezanimi s tem
Sicer pa je jasno, da vse kt ne pasejo vsaki, tako da se mogoce splaca povprasat pri ginekologu po teh novih kt in poskusit.