Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

-da sem neki spet pospravljala po sobi, najdla Branja, Headway in en kup zapiskov iz srednje šole. A sot i učbeniki še aktualni sploh? Bi jih z veseljem podarila :)
- da sem se celo dopoldne slinila nad Ikeino stranjo. Kozarce bi rada kupila. A se jih splača?
- da mi je dragi na šiht prnesu kosilo. :D Priden!
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da sem jezna!
*da si želim, da bi me dragi mal več upošteval
*da ni tko hudo kot se sliš, se mava super skupaj, samo včasih me ignorira ravno tam, kjer ne bi bilo treba
*da si kuham melisin čaj, mmm
*da sama ne bi šla na Cosmo meeting, ker imam nekako dovolj internetnih poznanstev za sabo :D
*da bi blo pa zanimivo vedeti, kako izgledate v real lajfu :)
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

Inaa** napisal/-a:*da bi blo pa zanimivo vedeti, kako izgledate v real lajfu :)

sej to je point meetinga :D

priznam da je tudi mene že zamikal za meeting, se mi zdi da bi jo odnesel s celo kožo (mogoče bi ble še kkšne iskrice kje :D ) sam.. nah :P
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^ne vidim razloga, zakaj ne bi odnesel s celo kožo... četudi se s kom ne zastopiš tu, te verjetno nihče ne misli ne vem kaj zaradi tega.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* Diplomiralaa :))
Zadnjič spremenil Exit, dne 03. Sep. 2013 6:35, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

*Priznam, da se jaz tudi sprašujem, zakaj slovenec misli, da obstaja verjetnost, da ne bi ''odnesel cele kože'' ... hm ... ker bi ga na poti na meeting povozil avto? :D
*Priznam, da se trudim napihniti svojo samozavest glede neke zadeve in upam, da bo balonček zdržal vsaj do takrat, ko bo vsega skupaj konec. (In če bo konec neugoden, upam, da bom sploh še kdaj naredila kaj v tej smeri ... eh.)
*Priznam, da sem se spet spomnila na na kužka in mi je spet grozno težko, kot da bi mi neka teža padla na prsni koš. :( Pogrešam ga. Sploh nočem domov, da ne vidim prazne hiše.
*Priznam, da bom šla zdaj spat, ker se mi ne da nič več.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da sem živčna ko pes, ker čakam rezultate za zadnji izpit.
- Da sem brezveze živčna ker mam navsezadnje še dva roka.
- Da sem živčna kako bo v novem domu, čeprav okoli veselo razlagam, da bo super in se ful veselim.
- Da za tolažbo kupujem nove kuhinjske pripomočke (kar me fulful spravi v boljšo voljo).
- Da bom imela v tem domu vsaj svojo kuhinjo, in bom lahko kuhala vsakič ko bom hotela.
- Da se moram z nečim zamotit da ne bom več besno refreshala visa vsako minuto in pol...
- Da se mi včasih zdi da ne grem nikamor več naprej v življenju. Da mi na zame pomembnih področjih v življenju stvari laufajo kot je treba, ampak kot da mi rabi neka nova izkušnja, neki novi hobiji mogoče. Je kdo mel kdaj podobne občutke?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-sm dns ponoč ob kake pol dveh šla na wc, začela čohat mačkona in opazla prostorček gole kože in ranico na gobčku, sm se tok ustrašla, da sm šla takoj googlat itak takoj prvi rezultati mikrosporija, panikaaaaaa: vsi doma bi znorel, če bi bla mikrosporija, en kup dela s pucanjem in urejanjem, kam naj ga dam!??!?, sm se zato zbudila dns nekaj čez šest, ga spakirala in takoj k veterinarju..in pfiu, sodeč po rani in pregledom pod uv mikrosporija ni, dobla mazilce eno in to je to..oh god..
-mi je tok odleglo, šit...če bi sama živela še ne bi bla taka enormna težava ta sitnoba, tko pa kr vidim, da bi bil cel pekel v hiši, če bi bla mikrosporija..pa če bi ker od nečakov še to staknil o fak, ni dvakrat za rečt, da ne bi njun fotr mačka zabrisal čez okn :?
-je bil oči z mano ful potrpežljiv danes in sm ful vesela za to, ker je zadnji, na kterga bi pomislila, če bi rabila kaj za žival..
-sm zdj zaspana k satan
-sm mgoče včer mal preveč zapaničarla, bo treba mal te "napade" umirit :P koza ena sm še panično pisala fantu pa ga klicarla kaj nj nrdiiiim :D
-mam še en seminar za končat, ampak glede na nov pravlnik o prehodih za magisterske programe, mam letnik končan, yupiyeey :) tko, da če bo prof. špilal svoj alterego pozicije moči in me vrgel, kar pri njemu ne bi bilo presenetljivo, sm še vseeno lepo v drugem letniku
-ohhh..zdj pa počas nazaj spat :P
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Mikrosporija se navadno kaže z mesti brez dlak, najpogosteje se začne okoli ušeskov. A muc je notranji ali zunanji? Če je zunaj, potem je najbrž kakšna poškodbica, če je notranji pa je mogoče alergija - takšno diagnozo ima en od mojih mačkov, ki so se mu po telesu nenadoma začele delat ranice.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Muc je notranji, pred kakim mescem je za kak teden izginil in sem se bala, da je takrat staknil mogoče kaj ampak še dobro, da ni. Ja vglavnem, samo da ni nič hudega in je, upam, da se mu ta prostorček lepo zapolni z dlako in urihta. Ubistvu ni nič drugega diagnosticiral, samo odstranil dvom, da je mikrosporija in še ena druga mal bolj huda bakterijska infekcija, kar je super! :D
-sem nrdila super vegan rižoto :D
It was forever..but it didnt last long..
brunette*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a brunette* »

^^ mikrosporija včasih ne sveti pod woodovo lučko, je treba dlako na gojišče dat. ampak zgledajo ta mikrosporična mesta brez dlak kar tipično, tak da, če veterinar pravi, da ni, potem se ni kaj za bat. :)

Priznam da:
- imam precej izkušenj z mikrosporijo, pa je jaz nisem nikoli dobila, niti ni tak strašen bavbav. je pa res, da je proces zdravljenja zoprn.
- mi je všeč tale sonček, jaz bi še malo poletjaaaa :flower:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

:eek: :eek: :eek: :eek: kako srečo imam jaz :D
sem dala posteljnino prat in je bil mobitel na postelji in sem ga nekako zraven v rjuho spravila in potem to zbašem v pralni stroj in zadnji trenutek vidim, da je neka čudna oblika v rjuhi noter in odprem pralni stroj, pogledam, pa vidim, da je mobitel noter :lol: :D
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a schjora »

Sarissima napisal/-a:- Da se mi včasih zdi da ne grem nikamor več naprej v življenju. Da mi na zame pomembnih področjih v življenju stvari laufajo kot je treba, ampak kot da mi rabi neka nova izkušnja, neki novi hobiji mogoče. Je kdo mel kdaj podobne občutke?

tole. že ene pol leta mi brenči to po glavi. upam, da se kmalu kaj spremeni (like, samo od sebe :D. beri: zbiram še pogum za en major korak).

-danes je bil super uspešen dan. brez pripomb :cheer:
T00Mika
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a T00Mika »

..sem čisto nepričakovano spet zašla tle gor :) Vidim, da se še dogaja nekaj
...imam danes za sabo več kot dovolj minut za compjutrom, tko, da zagrabim knjigo in se spakiram v posteljo..
...se trudim bit še bolj flegma, kakor sem..in mislim, da mi to odlično uspeva :P
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Exit napisal/-a:* Diplomiralaa :))

Pozabli so čestitat, čestitam :D

- Bi rada mela v študentskem žival, brez itak da nebom mogla ker sem tako navajena in upam da cimri ne bojo kompliciral.. Mela bi mucko ali moje mongolske miške. Ker za miške vem da bojo še nekako skrbeli doma- pač po zadnji sili ali kako se reče, na malo mačko pa nebo nihče gledal.. Za mucko pa je študentska soba pač premajhna :(
- Mam ogromen mozolj na nosu, posledično moj nos ni več tako prikupen kot je bil, omg daleč, daleč od tega, ogromen je :cry: :cry:
-Bom šla jutri k kozmetičarki prvič v življenju. Da mi popravi nos
-Nisem sploh ziher da je mozolj, če pogledaš od blizu zgleda zlomljen. Ta bula je valda od stiskanja :/
- Tudi diham težko skoz nos
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Zaklenjeno