Vse o kopalkah
Lara napisal/-a:Cisto cisto cisto cela kolekcija Beachbunny iz onega linka od prej je ... uaaauuuuu!!!Pa še zenska je cist prevec huda!!!
omfg

Sem šel pofirbcati uno tvojo hudo bejbo

Prav fajn pogledati eno tako mačko in si učke spočiti (seveda sem dal na stran misli da je slika retuširana in da je imela itak popoln make up ko so jo slikali...pa tudi lula in kaka ne...in prdi tudi ne...da ne govorim o podočnjakih zjutraj in ostalih zadevah....da ne govorimo o pmsju in tečnobi in jamranju da se je zredila za 20gramov...vse to na stran daš in dobiš boginjo

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Jah jaz bi ene par let nazaj tako dekle uporabil ob sebi za lutkico s katero bi si krajšal dolgčas(ceneno vem...ampak tak sem bil...in se oproščam vsem tem dekletom v katerih sem videl samo zunanji videz in ne njihove notranje lepote...ne trdim da so jo imele...ampak jim tudi časa nisem dal da bi jih spoznal bolj v globino)...ob prvem znaku čustvene manipulacije in metanja frustracij ki jih ima v sebi name bi ji rekel adijo mačka...bilo je lepo ta teden dva...zdaj pa grem svojo pot in ne bom dovolil da mi kališ in nadleguješ moj mir
Naj ostane tako kot je...ona naj bo tam kjer je in naj jo fotkajo za razne foto sešne...jaz sem pa tu in se zavedam kaj je to imeti celi paket ob sebi in ne samo lutko ki lepo izgleda
Da ne bom oftopic...kolekcija kopalk je res blazno huda!!!

Naj ostane tako kot je...ona naj bo tam kjer je in naj jo fotkajo za razne foto sešne...jaz sem pa tu in se zavedam kaj je to imeti celi paket ob sebi in ne samo lutko ki lepo izgleda

Da ne bom oftopic...kolekcija kopalk je res blazno huda!!!
Lara napisal/-a:^grde zenske imajo tudi frustracije. V vednost. Se vec.
Mislim, da ima pri nas v Slo Cotton Club nekaj podobnega stila kopalk/perila. Bo treba ka pogledat.
Vem...vem...saj konec koncu ima vsak neke svoje frustracije ki jih nosi s seboj in pridejo na plano v vezi...saj meni zadostuje že to, da ženska po tem ko ima čustven izpad ugotovi...šit koliko sem pa jaz tečna ej...prav lepo da me prenašaš takrat in da si tako razumen

Kje pa je ta slocotton club? Kje se da v Ljubljani dobiti kakšne hude kopalke?Najbolj me jezi da na tej strani ki jo je podala naša ljuba cosmokokoška ni moških kopalk...kao stran je da klikneš...ampak odpre se pa prav nič