Priznam da...#18
* da sm ob zajtrku po dolgem času brala popotniški blog od patchouli in mi gre še zdj po glavi- predvsem zato, ker sm sama zelo (!) domotožen tip čoveka (po enem tednu v tujini že sanjam domačo postlo in moje naj kosmiče), ker me strese, da bi živela v stanovanju, ki nima tople vode in zahodnega tipa stranišča (ajej) in ker vem, da bi (sama!) v Bangladešu po enem tednu vsakmu domačinu ponujala vse kar mam, sam, da mi čimprej zrihta prevoz do letališča in let domov. In glih zato, ker sm taka ziheraška boječka, anti-popotniško bedna, so mi taki blogi noooro zanimivi, ljudji, ki tako (z veseljem) (pre)živijo pa me vedno očarajo. Svaka čast 

He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Priznam *da sem zeeeelo jezna na moje t.i. "prijateljice" ki so me poklicale samo kadar so kaj potrebovale.
*Da me je bilo strah 2.letnika gimnazije, vendar sedaj že komaj čakam na učenje, sošolce,...
( vem: noro haah)
* da sem končno srečna
* da sem sovražila osnovno šolo zaradi zlobnih ljudi
* da se komaj čakam osamosvojit in preselit v stanovanje ob morju( koper)
* da me je strah da me boste odkrili kdo sem
*Da me je bilo strah 2.letnika gimnazije, vendar sedaj že komaj čakam na učenje, sošolce,...

* da sem končno srečna
* da sem sovražila osnovno šolo zaradi zlobnih ljudi
* da se komaj čakam osamosvojit in preselit v stanovanje ob morju( koper)
* da me je strah da me boste odkrili kdo sem

I don't care what you think about me.
I don't think about you at all.
-
- Cosmopsiho
^Nimamo dosti srednješolcev tako da ne skrbi preveč..
-sem glede (po)potovanj podobna kot haylee
-ampak komaj čakam, da se konc oktobra odpraviva nekam spet
-ne maram seminarskih nalog, ki zahtevajo "refleksijo", ker je potem hočeš nočeš na koncu podvržena subjektivni presoji..
-ga pogrešam in vse, ampak sem čist napeta te dni in bom dokle ne zaključim zadnje zadeve za faks, pač neko skalo vlečem za sabo povsod..
-me moti, da dajo septemberske roke tok pozne, če bi bili mal bolj zgodnji, bi se prej spravila delat in bla prej svobodna
-sem napihnjena ko balonček pa nvem why
mogoče preveč soli

-sem glede (po)potovanj podobna kot haylee
-ampak komaj čakam, da se konc oktobra odpraviva nekam spet
-ne maram seminarskih nalog, ki zahtevajo "refleksijo", ker je potem hočeš nočeš na koncu podvržena subjektivni presoji..
-ga pogrešam in vse, ampak sem čist napeta te dni in bom dokle ne zaključim zadnje zadeve za faks, pač neko skalo vlečem za sabo povsod..
-me moti, da dajo septemberske roke tok pozne, če bi bili mal bolj zgodnji, bi se prej spravila delat in bla prej svobodna

-sem napihnjena ko balonček pa nvem why

It was forever..but it didnt last long..
Candy napisal/-a:*Da me je bilo strah 2.letnika gimnazije, vendar sedaj že komaj čakam na učenje, sošolce,...( vem: noro haah)
A rabiš kakšne učbenike?

- mmm berem spet po enem letu, ker me je valda zaradi mature čist minlo letos. Otok pod morjem, love it

How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
dayđremer napisal/-a:Candy napisal/-a:*Da me je bilo strah 2.letnika gimnazije, vendar sedaj že komaj čakam na učenje, sošolce,...( vem: noro haah)
A rabiš kakšne učbenike?![]()
- mmm berem spet po enem letu, ker me je valda zaradi mature čist minlo letos. Otok pod morjem, love it
--------------------------------------------------------------------------------------
amm zdaj ne ker sem use kupila, če bom potrebovala za drugo leto pa ti pišem.

I don't care what you think about me.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
# da sm danes med pospravljanjem našla še ene par njegovih stvari in me je spet popadu tist brezvezni filing.... brezveze
# da očitno še nisn čist razčistla zadeve pri sebi in sm se odločla za zabremzam moj mega crush.... mnjah, bo že
# da tole poletje men ni šlo po načrtih. at all. prav lana del rey s svojim brokenearted javkanjem paše v moj poletni repertoar
# da sm si nakupla umetno šovje za na police in je so not me, da je perfektno
# da se mi pozna manjko energije zadnje par mesecev in sm se odločla, da bo to treba presekat in se nazaj disciplinirat ker samo od sebe pač ne bo boljše
# da sm dobla noro dobro idejo za helovin kostum in čeprav je še dalč, sm čist ono uiiii
# da aaaaaaa komi čakam da se začne runda jesenskih koncertov mmmmm
Satyricon mmmm
Satyr 
# da očitno še nisn čist razčistla zadeve pri sebi in sm se odločla za zabremzam moj mega crush.... mnjah, bo že
# da tole poletje men ni šlo po načrtih. at all. prav lana del rey s svojim brokenearted javkanjem paše v moj poletni repertoar
# da sm si nakupla umetno šovje za na police in je so not me, da je perfektno
# da se mi pozna manjko energije zadnje par mesecev in sm se odločla, da bo to treba presekat in se nazaj disciplinirat ker samo od sebe pač ne bo boljše
# da sm dobla noro dobro idejo za helovin kostum in čeprav je še dalč, sm čist ono uiiii

# da aaaaaaa komi čakam da se začne runda jesenskih koncertov mmmmm

# da aaaaaaa komi čakam da se začne runda jesenskih koncertov mmmmm hearts Satyricon mmmm hearts Twisted Evil Satyr Twisted Evil
o njami. kk je pa tt tip YUMMYYY

*zbudla tak dobre volee

* tip me je res čist navdušu <3
* da sem dodatno še dobre vole, ker nimam več mačka. petek pa res... prokleta vodka.
* sem mislala, da me je bivši že prebolel, ker ma zdej novo punco, pa ful mi je navdušeno razlagu o njej - kk jo ljubi, pa kk je ženska noro dobra v posli (...

* dans po dveh mescih končno vidim svojo cimro <3 ful sem jo pogrešala

-imam takega mačka od včeraj, grozaa
-da sem včeraj spoznala en ekstra kul par, čist mimogrede, ko sem se sprehajala in smo čist po naklučju zabredli v več kot enourni pogovor. Res se sprašujem zakaj ni več takšnih ljudi, ki tako razmišljajo kot onedva. Pa ful sem bila navdušena nad njuno odprtostjo.
-da sem včeraj spoznala en ekstra kul par, čist mimogrede, ko sem se sprehajala in smo čist po naklučju zabredli v več kot enourni pogovor. Res se sprašujem zakaj ni več takšnih ljudi, ki tako razmišljajo kot onedva. Pa ful sem bila navdušena nad njuno odprtostjo.

Mishela napisal/-a:*sem katy. dolžna kavo!!
*otvoritev kmšja je uspela
*^^fajn bi blo, če bi odstranili vse stopnice.
*najboljše mi izpit dat na mamin rojstni dan ne? ja. kul. kot da ni že dovolj razočarana![]()
*vreu, grem se učit.
haha cute

*se že veselim te kavice
*komaj čakam naslednjo soboto in kako bo zignoriran z moje strani, kak bo fajn

* mi je všeč, da se je forum razživel, medtem ko me ni bilo.
* sem se imela noro noro nepopisno dobro. res še nikoli nisem imela takega dopusta.
* sem pa zaradi tega čisto brez denarja. bom malo stisnila ta mesec.
* sem našla novo stvar, ki mi je ful všeč. nikoli si ne bi mislila.
* sem danes precej lena. najbrž bom naredila nujne stvari. pa en beden film bom pogledala. najbrž na pop tv. kakega takega ko sem že gledala. samo zato, da imam filing, da še ni konec dopusta.
* ne vem, kaj naj naredim z izpitom. najbrž se bom odjavila...
* je pa dobro, da se moram učit. bom vsaj manj zapravljala
* moram shujšat ene 3 kg, ker nočem kupovat novih kavbojk.
* sem se imela noro noro nepopisno dobro. res še nikoli nisem imela takega dopusta.
* sem pa zaradi tega čisto brez denarja. bom malo stisnila ta mesec.
* sem našla novo stvar, ki mi je ful všeč. nikoli si ne bi mislila.
* sem danes precej lena. najbrž bom naredila nujne stvari. pa en beden film bom pogledala. najbrž na pop tv. kakega takega ko sem že gledala. samo zato, da imam filing, da še ni konec dopusta.
* ne vem, kaj naj naredim z izpitom. najbrž se bom odjavila...
* je pa dobro, da se moram učit. bom vsaj manj zapravljala

* moram shujšat ene 3 kg, ker nočem kupovat novih kavbojk.