Lah se pa tudi doma s prijateljem mal napiješ, takrat se pa bolj težko kaj hujšega zgodi

Led Zeppelin napisal/-a:Če pravila niso določena in so odprta interpretaciji, potem je sprejemanje drugačnih pogledov in dejanj nujno potrebno.

predstavljal si, da imaš res rad eno bejbo, mata pavzo zarad ene gluposti (pavza zaradi gluposti, no ja, bi se dalo razpravljati, ampak recimo) in ti takoj skoči v posteljo z drugim. Mislim itak, serija je serija, je ne smemo tolk resno jemat, ampak v realnosti: kater človek, ki ima spoštovanje do sebe, bi si želel nadaljevati zvezo s takim človekom in mu zaupal še naprej?
Razumem, da gres po kregu lahko zluftat glavo, par dni k svojim domov, malo odmislit vse skupaj.. ne pa, da das zvezo dobesedno na 'pavzo' - ker med to pavzo potem objektivno gledano ne veljajo niti pravila, ki jih imas v zvezi. Objektivno. Cryselle napisal/-a:Če bi se skregala na smrt in bi res zgledalo, da je zveze konec, potem ok, bi se dalo razpravljat, da je on iskal tolažbo.

Cryselle napisal/-a:Friendsi nikol niso tolk pritegnili

.

meni sta bila tako Ted kot Ross oba zelo prisrcna. Sem ocitno tudi sama hopeless romantic. Tudi konec se mi ne zdi vec tako slab, zdaj ko sem parkrat pogledala. Pac zacnes gledat iz perspektive, da je bila serija namenjena njemu in Robin, ne dejansko mami. Kar me je pa res motilo, je bila razvlecena zadnja sezona in naveza barney + robin, ker so potem v enem susu vse unicili. Barneyev character se je ze lepo razvil, potem pa so vse vrgli v vodo.

Unga druzga pa nism gledla.