- da se počutim ko največji kreten.
- sem bila totalno slabe volje, ker mi v sredo zvečer ne odpiše in v četrtek zjutraj pošljem zajedljiv sms, da naj mi potrdi plane, da si lahko organiziram dan. Ker resno no, zmenjena sva, pa mi vseeno v 12 urah ne more en neumen sms poslat? No, kasneje na skype chatu zvem, da je pač totalno slabe volje, ker so mu na dobrodelnem dogodku prejšnji dan ukradli denarnico s kar lepo vsoto denarja. In valjda mu ni bilo do družabnosti. Pismo no, pa kaj mora met tak izgovor, da potem jaz izpadem bad guy in ne morem bit tečna?!
- da je kopalnica že celo jutro zasedena. na lulanje sem čakala 45 minut.
- da moram čez 14 dni spet do Passport Office-a zarad moje jebene vize

To je najhujši kraj v Dhaki. Stojim včeraj pred okencem 3, ki je en meter od okenca 2, oba pa sta del odprtega prostora zadaj. In po 15 minutah prijadra mimo en uslužbenec (par jih bere časopis za računalniki zadaj) in ga prosim, če lahko pogleda, kaj je z mojo vlogo, ker čakam že 45 minut. In on brez da bi me sploh poslušal, reče naj grem na okence 2 (1 meter stran, del enega prostora). Valjda na okencu 2 ni nikogar, je pa zdolgočasen tip en meter stran na okencu 3. Ampak ne, on ne bo pogledal, če moja vloga leži pod okencem 2
- da je moj cimer en nemaren rasist in bom še jaz rasist, zato ga sedaj namesto "mooncup" (zaradi velikega incidenta z lunettko of 2013) kličem "that little brown boy."
- da v našem stanovanju živi japonski najstnik

Sem se že spraševala, od kod ostrigina omaka v našem hladilniku...
- da je instagram poln fotografij naše hrane, ker s temi japonci ne moreš nič naredit, brez da se prej 15 minut slikariš.
- da se vsakič, ko ga ni zraven, kregamo, kako mu je sploh ime
- da sem cimra včeraj učila slovensko, za primer, če gre kdaj v slovenijo. naučila sem ga hvala, prosim, daj mi hrano in p***a materna. mislim, da bo preživel
- da je najbolj kul pri tem, da si odrasel, da lahko ješ sladoled za zajtrk
- bbq b-day party tonight!!!!