Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da sm ocitno nasla neunicljivo in pogubno orozje.. Ze v ponedeljek me je sredi noci zbudilo neko cudno piskanje.. vstanem, slisim da piskanje prihaja iz ene omare.. odprem omaro, pogledam, razlocim bozicno melodijo te piskalice in vidim, da zvok prihaja iz enega prastarega shranjenega izvoda Cosmota, kjer so za praznike notr vtaknili neko mini rdeco kuvertico s tako piskalico.. kot so vcasih v kakih voscilnicah - ko odpres, zacne godit.. :wink: nooo, in vzamem ven, mal potlacim revijo, da neha piskat, in je bil mir.. za cele pol ure. Zacne seenkrat piskat samo od sebe. Vstanem, nalozim eno tezko bukvo gor na revijo, grem spat. Ok. Naslednji vecer SPET ista zgodba.. sredi noci, krnaenkrat to bozicno piskanje.. spet VSTANEM, vzamem to rec, zacnem neki prtiskat v upanju da bo nekako nehalo.. nic. samo slabse je ratalo, kr je ta vesela bozicna melodija s kvarjenjem postajala vedno bolj otozna in pocasna.. na koncu ze prav groteskna.. za sekundo sm se pocutla kokr najvecji drek, kr sem mela filing, kot da bi mucla enga prijaznega Wall-eja :? no pol sm rec spet pospravila in na tisto bukvo nalozim se 5 drugih.. in ful prtisnem - mir. in evo, danes SPET. Lih zaspim, zacne godit, popi*dim, vstanem, stvar vrzem na mizo in po njej zacnem mlatit z raznoraznimi predmeti, pa nikaaaaaakor noce utihnit :x samo se naprej zalostno poje..na koncu sm jo dejansko vrgla v kozarec vode, fajn premesala in nesla v kopalnico, da crkne. In.. brez heca, ko sm zjutri vstala je stvarca v kozarcu vode na lijaku se vedno pela svojo otozno bozicno pesem :? in ko bom prsla zvecer domov, bo najverjetneje isto. ko bi vsaj avti bli tako trpezni..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Ta je pa dobra :rofl: :rofl: Hm, kaj pa če bi zadevo pač vrgla v smeti ali jo vsaj nesla v drug prostor takrat ponoči? :)

- se še vedno odločam, katero jesensko obutev nabavit
- ne morem verjet, da bo že september:/
- čakam obisk
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Sožalje tudi z moje strani *Abby*.

# da je dans cel dan neki ful po mentolu okol mele dišal pa nisn mogla ugotovit ka.... pa cote niso ble, pa lasi niso bli pa nč pa res cel dan tt vonj.... nakar doma ugotovim da se mi je prežvečen star čigumi prlimu na okvir od očal in sm cel dan z unim čigumijem hodla naokol :evil: POZIVAM vse ki kdaj srečate človeka pa da ma to, tud če ga ne pozante, ustavte ga pa mu povejte. aaAAAA!!
# da komi čakam jutri ker je petek, pol je pa vikend, hoho :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Hvala.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* da sm se dons med pavzo zaklepetala s sodelavcem in me je čist šokiral, kok ma razpucan podstrešje. Vizualno sicer SPLOH ni moj tip, bi pa verjetno preživela kako urico ali dve več v njegovi družbi, če bi bila samska.
* ful sm rada v družbi ljudi, od katerih se da kaj naučit. Z nekom, ki mi celo kavo razlaga kaj si je kupu (ali kaj si bo kupu/druge neumnosti za katere mi dol visi in umes razmišlam kaj bom dons še kej jedla), nimam res kej počet.

Pa sm vedno govorila, da so pravniki generalno zelo antipatični ljudje.. :D

P.s. Abby, sožalje tudi od mene. Sm šla čez to dve leti nazaj. Prvi dan sploh nism pršla k seb, solze niso nehale tečt - in se sploh nism zavedala, kok sm navezana nanjo, dokler ni šla..Ampak čas naredi svoje in nekako preboliš.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Hvala tudi tebi in sožalje za nazaj.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

dot ce bi svar nesla kamorkoli drugam v zgornjem stuku, kot v kopalnico, bi s tem nekoga zbudila.. smeti v spodnjem so pa ponoci tako groooozno dalec, si sploh ne predstavljas :P drugace sm pa sla prejle previdno pogledat u kozarec, in je pri miru. Grem zdejle odnest..

- Da se mi zadnje case dogajajo nenavadne, ampak kul reci
- Da sm se prejle spomnila novoletne zaobljube za letos. Nauciti se cirilico. Bom! :D
- Da mi je poletje minilo v sekundi, ampak ce pogledam nazaj na razne dogodke iz junija, julija.. se mi zdi, kot da so vmes minila leta..
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Caapиjaapbи, Чemy taka жeљa? :D :D :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Joцxиe, cмo шли в Бeoгpaд зa нoвo лeтo ин cвa cи тaкpaт з eнo фpeндицo зaдaли...

- ^Da sm tole zdej eno uro sestavljala :P
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^ne morta v cirilici pisati po slovensko no :P

Priznam, da:
-sem se sama kar nekaj cirilice naučila v Bosni. Brati jo vem, pisati pa niti ne :) ,
-me čaka naporen vikend. Že zdaj mi ni, res ne...,
-sem čisto v DIY padla in ustvarjam :) ;
The world is as you are.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da je v lajfu vse odvisno od priložnosti
* da sem se danes spomnila reka: zvestoba ne obstaja, obstaja samo pomanjkanje priložnosti
* da jih ima on trenutno več kot jaz, in morem jaz njega prosjačit za sex
* da je bilo to pred par meseci obratno
* da mislim, da sem igro izgubila, ker ne vem kako bi to sedaj obrnila... težko
* da morem vse dvakrat prespat in ohranit mirno kri
* da vem da mi ne bo uspelo bit popolnoma tiho, ampak vsaj toliko sem se začela kontrolirati, da ne bom popizdila, ker nimam pravice
* da bom pa vseeno postavila meje
* da vseeeno lahko zahtevam takšno mero diskretnosti od njega, da ne pušča nekih hello kitty robčkov iz mullerja od drugih pičk pri meni in da spoštuje moj čas
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da se počutim ko največji kreten.
- sem bila totalno slabe volje, ker mi v sredo zvečer ne odpiše in v četrtek zjutraj pošljem zajedljiv sms, da naj mi potrdi plane, da si lahko organiziram dan. Ker resno no, zmenjena sva, pa mi vseeno v 12 urah ne more en neumen sms poslat? No, kasneje na skype chatu zvem, da je pač totalno slabe volje, ker so mu na dobrodelnem dogodku prejšnji dan ukradli denarnico s kar lepo vsoto denarja. In valjda mu ni bilo do družabnosti. Pismo no, pa kaj mora met tak izgovor, da potem jaz izpadem bad guy in ne morem bit tečna?! :evil:
- da je kopalnica že celo jutro zasedena. na lulanje sem čakala 45 minut.
- da moram čez 14 dni spet do Passport Office-a zarad moje jebene vize :cry: :cry: To je najhujši kraj v Dhaki. Stojim včeraj pred okencem 3, ki je en meter od okenca 2, oba pa sta del odprtega prostora zadaj. In po 15 minutah prijadra mimo en uslužbenec (par jih bere časopis za računalniki zadaj) in ga prosim, če lahko pogleda, kaj je z mojo vlogo, ker čakam že 45 minut. In on brez da bi me sploh poslušal, reče naj grem na okence 2 (1 meter stran, del enega prostora). Valjda na okencu 2 ni nikogar, je pa zdolgočasen tip en meter stran na okencu 3. Ampak ne, on ne bo pogledal, če moja vloga leži pod okencem 2 :roll:
- da je moj cimer en nemaren rasist in bom še jaz rasist, zato ga sedaj namesto "mooncup" (zaradi velikega incidenta z lunettko of 2013) kličem "that little brown boy."
- da v našem stanovanju živi japonski najstnik :eek: Sem se že spraševala, od kod ostrigina omaka v našem hladilniku...
- da je instagram poln fotografij naše hrane, ker s temi japonci ne moreš nič naredit, brez da se prej 15 minut slikariš.
- da se vsakič, ko ga ni zraven, kregamo, kako mu je sploh ime :D
- da sem cimra včeraj učila slovensko, za primer, če gre kdaj v slovenijo. naučila sem ga hvala, prosim, daj mi hrano in p***a materna. mislim, da bo preživel :D
- da je najbolj kul pri tem, da si odrasel, da lahko ješ sladoled za zajtrk :schlaumeier:
- bbq b-day party tonight!!!!
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

- da grem novi punci od bivšega očitno ful v nos, čeprav nimam blage veze zakaj ker sploh nimama kontakta, nobenega, niti pozdravima se ne na cesti...
- da me je pomotoma dodala kot prijatlco na fb :D pol pa zbrisala request, očitno je vohunila po mojmu profilu :D
- da me je pa danes neka njena kolegica dodala, pa sem sprejela pa jo isti trenutek zbrisala
- da bi ji rada dala vedet da naj mi prosim da mir, ker mi niti v najmanjšem interesu ni met bivšega nazaj.. hell no!
- eh, otroci... njej se pa res vidi da še ni 20...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- se mi še kr zeha. ful premalo sem spala, sem bla pa zato toliko bolj pridna :D
- lačna sem. zajtrk je brezvezen obrok. samo zlakotni te. evil, evil zajtrk. je bil pa res dober rogljiček. putrček njam, njam.
- danes bi lahko jedli karbonaro...hmmm
- ne morem delat, ker smao na kosilo mislim
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* danes končno pakiram in se selim nazaj v mb ^^ oh hapyy day ^^ iin danes že pade kalvarija ^^ iin gremo ven! :D
* skor sem se ubila na kolesu, ker sem tovorla 18 knjig nazaj v knjižnjico.
* včeraj sem (danes ponoč) prebrala Igro angela od Zafona. spat nisem mogla. fak kira knjiga. nadaljujem s tretjim delom 1Q84. pa še Lolito od Nabokova + Starec in morje mam od Hemingwaya... :) zdej sem mela en mesec blokado pa nisem mogla nikakr brat... zdj se pa je spet ofnal :)
* v ponedeljek začnem spet delat. KONČNO!
Zaklenjeno