Kakor sem že povedala, so meni Špelini joški totalno preveliki, Špela mi je pa na nekaterih slikah oz. v nekaterih oblačilih prav simpatična, sam kaj ko tili joški tko bodejo v oči, da vse pokvarijo
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
jemina napisal/-a:Kakor sem že povedala, so meni Špelini joški totalno preveliki, Špela mi je pa na nekaterih slikah oz. v nekaterih oblačilih prav simpatična, sam kaj ko tili joški tko bodejo v oči, da vse pokvarijo
jap, res ne vem kva je mislna k si jih je dala povečat
jemina napisal/-a:Kakor sem že povedala, so meni Špelini joški totalno preveliki, Špela mi je pa na nekaterih slikah oz. v nekaterih oblačilih prav simpatična, sam kaj ko tili joški tko bodejo v oči, da vse pokvarijo
jap, res ne vem kva je mislna k si jih je dala povečat
to tud mene zanima
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Tejči je moja sosošolka..Lahko samo povem, da je bla prej temnolaska- zdej si pa predstavlite kar hočte Je čist vredu punca, samo res ven izstopa sred šole..Vedno urejena do pike,frizura popolna- men je vredu
Se strinjam.Sem videla razredno sliko na spletni strani od gimnazije Domžale..Prov ven seva:) zelo luštna punca je! Bivša Špelca in Iris se ne morta primerjat z njo