Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

bonnie napisal/-a:Uh te Diane35 :evil: , odsvetujem jih popolnoma vsem!! Karkoli drugega, samo teh ne... :x

Ne samo, da mi menstruacija traja že 15 dni in počasi postaja vedno močnejša, danes so se mi vnele oči in sem celo popoldne presedela pri zdravnici, ki seveda ni mogla ugotovit kaj bi bil razlog za to in me je že napotila na urgenco.
Potem pa pridem domov in malce preberem možne stranske učinke-> neprenašanje kontaktnih leč in preobčutljivostne reakcije. Super. Pa jezna sem ker moja ginekologinja dela šele v četrtek, rada bi dobila njeno "dovoljenje" da preneham, ampak sem se odločila, da ne bom čakala do takrat, ne bom pojedla niti ene te hudičeve tabletke več...

Vsake tablete pač ne pašejo vsaki. Jaz jih jemljem malo več kot eno leto pa sem čisto zadovoljna z njimi. Ampak mam kr dosti kolegic ko so tud mele z njimi težave ... pač, kakor komu.

Aja, pa jaz mam tud leče, pa mi tablete nič ne vplivajo na to, mislim nimam nobenih težav.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

bonnie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bonnie »

Buffy-ann;
vem, imam tud jaz prijateljico ki so ji Diane oh in sploh super, sem pa slišala že marsikaj slabega o njih, ampak sem si mislila- ah, meni se to že ne bo zgodilo!

Res je, nekateri pašejo ene, nekateri druge, samo morala sem dati to jezo iz sebe! Glede svojih učk sem ful občutljiva ker imam že zaradi dioptrije same probleme z lečami in sem si ubistvu ful oddahnila ko sem ugotovila, da z mojimi očmi ni nič narobe!! :)
If you try you may fail, if you don't try you're guaranteed to fail
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

no rezultatov za klamidjo ni bilo še v ponedeljek... :cry:
ker me bo pobralo od zivciranja....
jutri imam ultrazvok... pa bom sporočila kaj je rekla... na rezultate klamidije bom pa poskusala zdržati do petka ko imam kontrolo...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka

spet jest...
em ni klamidije... me happy...
sm bla pa na ultrazvoku, pa je tko mam maljse odklone pri maternici in enem jajčniku... ampak vse deluje normalno, pa zenske s takimi tezavimi lahko normalno rodijo in vse... tko da bomo pustl tko k je. sam pac mal bolj bova spremljale zadevice... u petek pa se na bris...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

jokica napisal/-a:spet jest...
em ni klamidije... me happy...
sm bla pa na ultrazvoku, pa je tko mam maljse odklone pri maternici in enem jajčniku... ampak vse deluje normalno, pa zenske s takimi tezavimi lahko normalno rodijo in vse... tko da bomo pustl tko k je. sam pac mal bolj bova spremljale zadevice... u petek pa se na bris...

No dobr da ni kej hujšga..upam da bo tud bris ok :) sporoči
Za dežjem vedno posije sonce!!
daylight
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala

Neprebrana objava Napisal/-a daylight »

kaj ve kira kaj o teh novih tabletkah?
ne vem ne imena ne nic, samo sm vidla reklamo v cosmotu pa me malo firbec matra ;)
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

daylight napisal/-a:kaj ve kira kaj o teh novih tabletkah?
ne vem ne imena ne nic, samo sm vidla reklamo v cosmotu pa me malo firbec matra ;)

Kako pa zgleda škatlica? Al pa karkol?

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

jokica
Komunikatorka
Komunikatorka

mislis Yasimelle al neki tazga od Scheringa?
Kao se svohnejše ko yarina, dosegljive na nasem trziscu, sam ravno tako za plačat...
to je vse kar vem iz medijev in interneta
*Little_Star*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Little_Star* »

Hej!
Ima katera izkusnje z tabletkami Yarina(so samoplacniske)?jaz sem si jih zdaj nabavla ker se mi diane niso bile prevec vsec..razen da sem se znebila mozoljev ni blo nic pozitivnega.
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

jaz jih mam. meni so vredu. sem bla pa prej na istem ko ti. niam nekih tezav.
daylight
Sramežljivka
Sramežljivka

Yasminelle se klicejo, in imajo baje manj hormonov kot yarina a so zal tudi samoplacniske (2100 sit al nekaj tako baje).
ve katira kaj vec?
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nency »

MAM ENO VPRASANJE

Se je kateri ze zgodilo naseldenje : Jaz jemlejm diane 35 in sem nehala en teden prej preden bi mogla, vmes teh 7 dni sem se enkrat vzela tabletko, zdej pa od cetrtka prjsen teden nobene vec in se do danes nisem dobila menstriuacije pa bi jo mogla vceraj ( po 7 dneh) ,ker jo ponavadi dobim 7 dni po zadnj tabletki. Morda katera ve zakaj oz. se je kateri ze to naredilo?
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

če se prav spomnim, si v eni drugi temi pisala, da mata s tipom probleme, a da sta šla celo narazen, ne vem no, nekaj se bežno psomnim. v glavnem, tak stres komot lahko povzroči zamudo menstre ali celo njen izostanek.
*Little_Star*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Little_Star* »

yarina in yasmin to je eno in isto..sam da se v tujini rece yasmin pri nas pa yarina..no jih je katera jemala?
daylight
Sramežljivka
Sramežljivka

*Little_Star* napisal/-a:yarina in yasmin to je eno in isto..sam da se v tujini rece yasmin pri nas pa yarina..no jih je katera jemala?

ni eno in isto. yasminelle so cisto nove tabletke.
drugace mam js yarino ze skori eno leto, in sem se najbolj zadovoljna z njimi.
Zaklenjeno