Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Ne, ne ''teram svoje'', trudim se širit nekoliko bolj odprto miselnost in ja; na živce mi gre, ko nekdo spodbuja nestrpnost. In takšen spolno binaren sistem je nestrpen do žensk, moških, homoseksualcev ... in ja, na živce mi gre, če nekdo ni funkcionalno pismen in se pretvarja da je. Še enkrat; avtoritativna oseba ni enako kot avtoritativna vzgoja!

Mastermind: Ja, točno to počnem, točno to je moj namen, točno takšna sem. Kaj počneš pa ti s svojimi komentarji kot je zgoraj? Hm ... moralen si in etičen, pa še pravi moški, ker si se postavil za nemočno žensko, ne? :sleeping:
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

Exit napisal/-a:
ni avtoritativen

DA BI TE GODINA ČULA :D znorela bi!!!! znorela :D za njo ni večga hudiča ko pa permisivna socializacija otrok :D

Jaz ti predlagam eno igrico za preizkusit med njenimi predavanji. Naredi en požirek vsakič, ko Vesna Vuk Godina z vsem prepričanjem poda hipotezo, v prid kateri ne more podati niti enega interno doslednega argumenta. Nato se po potrebi opraviči, ko se odločiš iti na urgenco. :P
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

pa ka boš nehala žalit? :/ [/quote]
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Punca, če prebereš ''ni avtoritativen'' kot ''ni avtoritativen oče'', potem si funkcionalno nepismena, res strašansko mi je žal.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

js napišem neki o permisivni vzgoji in ti že o tem d sn nestrpna :D tko čist fyi mam par kolegov gejev :D eh :D kok loh na podlagi enga posta tk posplošuješ pa prideš do takih abnormalnih zaključkov?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne znam prestavljat postov v klepetalnico, bom pa tam odgovorila, ker tole nikamor ne vodi in je grozen OT.
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

Exit napisal/-a:omojbog :D ka hočeš d dobim zastrupitev z alkoholom :D
ma se mi zdi d je ta "njena" teza o permisivni vzgoji dokaj vidna dandanes, poglej mal okol :D

Vuk Godina niti ne ve kaj je permisivna vzgoja oziroma jo enači s pomanjkanjem vzgoje. :P :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

boma nehale ok? :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Da bo moja izobrazba na forumu kao služila čemu: ne permisivna ne avtoritarna vzgoja nista "cool", oba sta ekstrema, oba z videnimi negativnimi posledicami na zahodno družbo. Recept permisivna mati + avtoritaren oče je pa recept za katastrofo. In ne obstaja samo binaren alternativen odnos vzgoje permisija vs avtoriteta!

Če hočete to temo nadaljevat odprite v podforumu temo "vzgoja" ali pa se preselite v klepetalnico.

Abby, prenehaj bit tako ostra, si inteligentna ženska, ki je sposobna argumentirane debate, kot to mnogokrat želiš od sogovornika. Manj se zatekaj k poniževanju.

Exit, super da načenjaš takšne teme, načenji jih tam, kjer je prostor!

Nazaj na Priznam da prosim.
It was forever..but it didnt last long..
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

- oh Gospa Godina, nje še na forumu ne upam užalit, ker se je bojim bolj kot kogarkoli na tem svetu

- vidim, da nas ima veliko izkušnje z njo

- bi me v rit brcnila, če bi vedla, da se pustim moškemu zajebavat :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da sem ga tak čist nevede, sred pogovora povabla na zmenek v kino.... pa reče ja, ka bi šla gledat.... erm thora? ja čez dva mesca, bravo, zrihtala sm si zmenek za čez dva mesca!
# ja pa iiiiii kak sm zmešana :D in blesava. kak sm ven iz vaje. jooo
# da si mislim šefica, srsly? ob pol desetih zvečir mi pošilja msge, mislim ko bi vsaj gnar padu ven iz telefona ko jih preberem če me že misli buzerirat
# da mi je en kolega nevede izvedu tak prank da sm čist v paniko padla.... ampak res po nesreči, njemu neki ni blo jasn, men se je pa zdej da gre vse narobe.... oh sh*t, zdaj ko mi je vse jasn se pa ne morn nehat režat
# da mi je zdaj cedevita čez nos ven špricnala ko se tak režim :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

* sem čist ubedu zrad prijatlce. pred letom in pol ji je mama umrla, zdej še babica. kak naj ji pomagam? fak. js se jočem zrad nje, kok more bit šele njej? d se morš pr takih letih ubadat s tak težkimi situacijami. fak. ni fer.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da sem avtoritativna oseba
da nisem prav nič zaspana
da mam kup planov v glavi, zdaj pride pa realizacija na vrsto
da mi je všeč, da se na forumu malo več dogaja. tudi mene potem bolj privlači sodelovanje. drugače samo malo preletim
Vsak raj ima svojo kačo.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* ugotavljam, da je on tipičen dedec... daš mu pič.ko, za jest, pol malo spi in je cel srečen... pa še da mu rečeš da je najboljši in oh in sploh in se malo zrihtaš... in to je to... cel srečen skače okol mene s trdim... a je večina dedcev takih?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da sm razočarana, zlo, nad par folka okol sebe :? :? :? :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zaklenjeno