
Js bi sam pekla, pa kar razdajala (no, en košček bi pa že probala).
Hehe, ja itak, kok brihtno.LanaMaxim napisal/-a:Ta jaffa biskvit tud js delam, ampak nič ne kompliciram in samo namažem testo na debelo z marelično marmelado in je super.
*mala* napisal/-a:Mislim da nebi smela po vročem biskvitu politi in tudi ta preliv sem prevroč prelila po biskitu (vsaj kakor berem po komentarjih in v eni temi na kulinariki). Še nikoli nisem z želatino delala in nisem mela pojmame je izučilo. Čeprav je pa vsaj biskvit sočen, kar pa tud ni tak slabo (mi bratranec in sestrična od navdušenja pol pladnja pojedla). Zna bit pa tud tale receptdober, vsaj po ocenah.
Js bi sam pekla, pa kar razdajala (no, en košček bi pa že probala).
haley napisal/-a:Sej ti želatina med kuhanjem ni zavrela ne? Piše pa tud gor na vrečki, da je najboljš da jo uporabiš mlačno. Js vem, da sm zmeri do zdej pustila, da se malo ohladi, šele pol sm jo uporabila.