Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Zvečer sem gledala 'I'll always know what you did last summer' in mi je blo kar všeč. V bistvu so itak vsi trije deli do zdaj po istem kopitu, ampak so zanimivi, glede na konec tega tretjega dela, pa sklepam, da v bodoče prihaja še kakšen del. :D

Slika
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Včeraj gledala Belo masajko... Film sploh ni slab, le da sem včeraj sklenila, da filmov, ki so posneti po knjigah, ki sem jih prebrala, ne bom šla več gledat... :D
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

To sm se jst že pr Gejši odločila :D , ampak tole Belo masajko še vseen hočem vidt, čeprou nekak že vem, da bom sigurno razočarana ... sm bla že pr reklami, k sm vidla, da so vsa imena spremenjena ... :?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Saj tud jst sem že neštetokrat rekla, da filmov, posnetih po knjigah ne grem več gledat, ker bolj uživam ob branju kot ob gledanju filmov... Pa sej ni tko zlo slab film, mogoče ti bo clo všeč :wink: Sam določenih stvari, ki so se men npr. zdele precej pomembne, niso niti omenil, kkšne stvari pa so razvlekli kot da so oh in sploh... :roll: Aja, pa precej stvari so nardil mal po svoje... :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Včeri gledala film The Notebook(slo prevod: Beležnica). Film je posnet po knjigi z istoimenskim naslovom, avtorja Nicholasa Sparksa. Je romantičen film, in čeprav nism zagreta oboževalka romantičnih filmov, me je povsem prevzel in sem potočila kar nekaj solzic vmes...
Lepa ljubezenska zgodba, ki ni osladno pocukrana. :hearts:

Prava ljubezen ne pozna meja...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

gledala sm the lakehouse in je ful lep film... men je biu ful usec... res edini romanticen po dolg casa k mi je biu lep
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

The Lakehouse je res najboljsi film v zadnjem času... Niti približno ni osladno romantičen, se pa te dotakne.. Vsekakor priporočam ogled!!!! :)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Grbavica. Dober film.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Wo de fu qin mu qin(the road home) - lep film, priporocam.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Ravnokar sem gledala komedijo My Boss's Daughter (mal starejša komedija iz leta 2003). Res sem se nasmejala. :rofl: Dobra je!

Slika
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objava Napisal/-a *slatka* »

včeraj pogledala Little man (Lopov z otroškim obrazom).... no ja, ni me preveč prevzel :P neki scen je pa blo smešnih :)
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

el bou napisal/-a:gledala sm the lakehouse in je ful lep film... men je biu ful usec... res edini romanticen po dolg casa k mi je biu lep

*SweetGirl* napisal/-a:The Lakehouse je res najboljsi film v zadnjem času... Niti približno ni osladno romantičen, se pa te dotakne.. Vsekakor priporočam ogled!!!! :)

uf, jst ga pa vsaj za gledanje v kinu odsvetujem. mislim, lahko bi bil čist luštna in pocukrana romantična komedija, ampak ma eno obupno vsebinsko napako: ne pove, kako je sploh možen konec v taki obliki, kot je.

za natančno pojasnilo in (možen) SPOILER:
niti slučajno ne pojasni, kako sta lahko na koncu kar v istem času. glede na to, da je to ovira v celem filmu, si ne bi smeli privoščit, da tega ne pojasnijo sploh...
...just breathe...
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

^^To imas pa cisto prav!! Jaz sem se isto sprasevala, ceprav mi je film apriori bil vsec, samo konec... :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Jst sm pa glih dobr končala z ogledom filma: My Super Ex Girlfriend - men ni biu pretirano všeč...sama zgodba me ni pritegnila

Včeraj sva pa z fantom končno uspela pogledat: The Fast and the Furious Tokyo Drift
Ta film mi je bil najslabši med vsemi...sicer zgodba je bila zastavljena dobro...pa vendar so čist zgrešili bistvo. Če so že hoteli predstaviti driftanje - jim to nikakor ni uspelo (mogoče le zadnji del filma, ki se dogaja ponoči). Skratka film mi ni bil všeč :?
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

bubbles napisal/-a:
el bou napisal/-a:gledala sm the lakehouse in je ful lep film... men je biu ful usec... res edini romanticen po dolg casa k mi je biu lep

*SweetGirl* napisal/-a:The Lakehouse je res najboljsi film v zadnjem času... Niti približno ni osladno romantičen, se pa te dotakne.. Vsekakor priporočam ogled!!!! :)

uf, jst ga pa vsaj za gledanje v kinu odsvetujem. mislim, lahko bi bil čist luštna in pocukrana romantična komedija, ampak ma eno obupno vsebinsko napako: ne pove, kako je sploh možen konec v taki obliki, kot je.

za natančno pojasnilo in (možen) SPOILER:
niti slučajno ne pojasni, kako sta lahko na koncu kar v istem času. glede na to, da je to ovira v celem filmu, si ne bi smeli privoščit, da tega ne pojasnijo sploh...

Se čisto strinjam z bubbles...Sej ni blo prow tako ZELO slabo...sam noter je ene par fejst neumnosti. :?
Zaklenjeno