Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Ne vem kdo govori o multisexu? Jaz govorim o sexu s fantom, ki ga ljubiš, mu zaupaš,....pa tudi če je 13-ti po vrsti. Če je to zate multisex....ala ti vera....si še čistejša in sploh najmanjn omadeževana ženska na tem planetu....še bolj kot nune....kot sama Devica Marija....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Joj, ne osebno vzeti ničesar, brez zamer prosm, nočem si nabrat še novih ''nasprotnikov'' tle gor.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
marateja
Kofetarica
Kofetarica

nobenih zamer med nama....samo povem svoje stališče in kaj si mislim o tvojem mišljenju...še najmanj pa si želim biti tvoja nasprotnica, kar niti pod razno ni moj namen obstoja tuki gor.

Ampak vse bolj mi daješ občutek, da te je nekdo v življenju nadvse razočaral.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Pa je možno ljubiti vseh 13 ali 15 partnerjev močno. Si prepričana, da nisi spala s kom po nepotrebnem?
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
marateja
Kofetarica
Kofetarica

girl007 napisal/-a:Pa je možno ljubiti vseh 13 ali 15 partnerjev močno. Si prepričana, da nisi spala s kom po nepotrebnem?

če tole leti name....ne govorim iz lastnih izkušenj....poznam pa veliko ljudi, ko so po dolgotrajnem iskanju, posledično so torej zamenjali velko partnerjev, danes končno našli pravega. Koliko je bilo v teh njihovih razmerjih res prave ljubezni ne znam povedat, sem pa prepričana, da se brez razloga niso dajal dol kar vse povprek, saj so nekatere veze trajale dalj časa.
Jean de La Bruyere
girl007
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Ne to ne leti na nikogar, pač hipotetično vprašanje vsem, ki zagovarjajo(mo) več partnerjev. :)
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

girl007 napisal/-a:Pa je možno ljubiti vseh 13 ali 15 partnerjev močno. Si prepričana, da nisi spala s kom po nepotrebnem?

pomoje da je... spal pa tud nikol nism z nobeno po nepotrebnem, vedno bil potreben :D
marateja
Kofetarica
Kofetarica

verjetno da ja....saj vsakega ljubiš na svojevrsten način, vsak v tebi prebudi drugačne občutke,....
Jean de La Bruyere
girl007
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

opium napisal/-a:

pomoje da je... spal pa tud nikol nism z nobeno po nepotrebnem, vedno bil potreben :D

No tisti ki to pravi, ne vem če je sploh koga res imel rad. :D

Drugače pa če realno pogledamo, do 20 leta ti nikakor ne moreš imeti recimo 10 oseb vse enako močno rad, imeti 10 resnih zvez in tako naprej.
Do tridesetega, te lahko že doleti to.
Tako da sama ne opravičujem sexa samo zaradi potrebe. :roll: Če nimaš sreče pri iskanju partnerja, je to drugače. Nihče pa me ne bo prepričal da je ONS iskanje partnerja.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

nism vsega brala sam lahk dam odgovor na zadnje vprašanje.. jst mislm da lahko ljubiš vseh 15 oseb, vendar vsako na svoj način.. ker nobena oseba ni ista vse so unikatne prav tako je unikatna tudi ljubezen do -le teh.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a šečeru »

jaz bi rekla samo da je azme to preveč. mislim kak koli to pa ni primerna številka. ne vem to je moje mišljenje da se pa kar razpravljati o tem. vsak ma svoj pogled
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 10. Feb. 2009 9:47, skupaj popravljeno 1 krat.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, združimo. Sicer pa sem temi odprla po tem, ko mi je bilo prepovedano komentiranje v temi ''število spolnih partnerjev'', v katero se pišejo samo številke.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Jochie napisal/-a:jaz pa predlagam, da odpremo skupno temo z naslovom "slalom", kajti pehta se tako spretno izogiba odgovorom na moja vprasanja.... :lol:

A ''slalom od postle do postle'' ?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 10. Feb. 2009 9:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori