:
 :
1. Moškega morate vedno gledati v oči: ko ga zadovoljujete, naj vam lasje ne padajo na obraz. Glejte ga naravnost v oči in mu priredite prvovrstno seksi predstavo, kajti moški se vzburja s pogledom.
2. Začnite počasi: Začnite s počasnim lizanjem in požiranjem ter nadaljujte z ročno masažo, pri tem pa pazite, da mu ne pride prehitro.
3. Roke uporabljajte pametno: sočasna masaža z obema rokama ponudi velik užitek in lahko prehitro pripelje do vrhunca.
4. Pljunite, preden pogoltnete: Slina je naravno mazivo, ki učinkovito blaži trenje, zato z njo ne varčujte.
5. Opazujte, kako se samozadovoljuje: če ga boste gledale med masturbiranjem, boste vedele, kaj mu je všeč, in natanko to mu ponudite.
6. Uporabljajte jezik: medtem ko ga imate v ustih, čim bolj iztegnite jezik in ga žgečkajte po spodnjem delu batine. Za to bo na začetku potrebno nekaj vaje.
7. Zaščitite zobe: spodnje zobe prekrijte z jezikom in čim bolj odprite usta, da ga ne poškodujete z zgornjim nizom zob.
8. Ne pozabite na mošnjo: ližite in sesajte mu moda, medtem ko ga ročno zadovoljujete.
9. Enkrat noter, večkrat ven: 99 odstotkov moških uživa v pogledu na spermo na vašem obrazu, za vsak primer pa vadite tudi požiranje, da se navadite na okus.
10. Stran od oči: sperma v očeh neznosno peče, poleg tega vam lahko nakoplje tudi vse mogoče infekcije. Zaščitite se ali pa izpirajte z veliko mlačne vode.
Punce, zdej pa veselo na delo

tko da potem ism več niti poskuala, ker je bil ponavadi samo en kondom pri roki, in bi lhko uničla situacijo
 tko da potem ism več niti poskuala, ker je bil ponavadi samo en kondom pri roki, in bi lhko uničla situacijo 

če je pa tko en na horuk bi pa tut jz kondom pa tut če je sam blow job..
 če je pa tko en na horuk bi pa tut jz kondom pa tut če je sam blow job..
 Aja pa še en sexy nasvet k pr mojmu ful pali: če zraun govorim kake pokvarjene stvari, pa ka vse mu bom delala potem ko se od oralnega spravma k pravi stvari
  Aja pa še en sexy nasvet k pr mojmu ful pali: če zraun govorim kake pokvarjene stvari, pa ka vse mu bom delala potem ko se od oralnega spravma k pravi stvari   sam,pol ko sem pa začela to prakticirat mi je pa okey
 sam,pol ko sem pa začela to prakticirat mi je pa okey   recimo,ko mam menzo pa to..zaka bi on biu tedn dni brez zadovoljstva
 recimo,ko mam menzo pa to..zaka bi on biu tedn dni brez zadovoljstva