Blow job

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Tuki je 10 oralnih zapovedi, ki naj bi jih morala znat vsaka ženska :D :

1. Moškega morate vedno gledati v oči: ko ga zadovoljujete, naj vam lasje ne padajo na obraz. Glejte ga naravnost v oči in mu priredite prvovrstno seksi predstavo, kajti moški se vzburja s pogledom.

2. Začnite počasi: Začnite s počasnim lizanjem in požiranjem ter nadaljujte z ročno masažo, pri tem pa pazite, da mu ne pride prehitro.

3. Roke uporabljajte pametno: sočasna masaža z obema rokama ponudi velik užitek in lahko prehitro pripelje do vrhunca.

4. Pljunite, preden pogoltnete: Slina je naravno mazivo, ki učinkovito blaži trenje, zato z njo ne varčujte.

5. Opazujte, kako se samozadovoljuje: če ga boste gledale med masturbiranjem, boste vedele, kaj mu je všeč, in natanko to mu ponudite.

6. Uporabljajte jezik: medtem ko ga imate v ustih, čim bolj iztegnite jezik in ga žgečkajte po spodnjem delu batine. Za to bo na začetku potrebno nekaj vaje.

7. Zaščitite zobe: spodnje zobe prekrijte z jezikom in čim bolj odprite usta, da ga ne poškodujete z zgornjim nizom zob.

8. Ne pozabite na mošnjo: ližite in sesajte mu moda, medtem ko ga ročno zadovoljujete.

9. Enkrat noter, večkrat ven: 99 odstotkov moških uživa v pogledu na spermo na vašem obrazu, za vsak primer pa vadite tudi požiranje, da se navadite na okus.

10. Stran od oči: sperma v očeh neznosno peče, poleg tega vam lahko nakoplje tudi vse mogoče infekcije. Zaščitite se ali pa izpirajte z veliko mlačne vode.

Punce, zdej pa veselo na delo :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

tole da sperma v očeh peče... se mi je zdel da niso krive leče :lol:
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Dirty »

Ja jst tud, sam pol z roko dokončam :D
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst sm ekrat probala, pa sem pregriznla kondom :? tko da potem ism več niti poskuala, ker je bil ponavadi samo en kondom pri roki, in bi lhko uničla situacijo :? mi pa tud z rokam ne gre najbolj...vedno se mi neki zatika :D tko da rajš on dokonča :D
sicer pa ne uporabljava več....mogoče kdaj za foro...
češpla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a češpla »

1. Moškega morate vedno gledati v oči: ko ga zadovoljujete, naj vam lasje ne padajo na obraz. Glejte ga naravnost v oči in mu priredite prvovrstno seksi predstavo, kajti moški se vzburja s pogledom.

Prva zapoved :!: :!: :!:

Jst tega nism vedno upoštevala...ko sm prvič mi je pa reku: Ej tamala a ti videospot snemaš? Valda me skor pobral od smeha
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

sam... a ni to če je čist trd mal težko?? če si čist nad njim, pa ga daš v usta, pol gledaš nekam navzdol? Razen če ga ukriviš bolj navzdol, sam tist zna pa bolet :?

Tko da VEDNO ni glih vedno izvedljivo, al sm mela pa sm jz take "probleme"
češpla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a češpla »

Jah zvončica treba bo začet škilt :?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

*purple bitch* napisal/-a:jst sm ekrat probala, pa sem pregriznla kondom :? tko da potem ism več niti poskuala, ker je bil ponavadi samo en kondom pri roki, in bi lhko uničla situacijo :? mi pa tud z rokam ne gre najbolj...vedno se mi neki zatika :D tko da rajš on dokonča :D
sicer pa ne uporabljava več....mogoče kdaj za foro...

škoda kondoma... če maš stalnega partnerja :wink: če je pa tko en na horuk bi pa tut jz kondom pa tut če je sam blow job..
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Mmmm, pri cucljanju tiča je važno še, da ga s "krempeljci" peresno lahko praskljaš med jajčki in anusom. Iz njega teče naravna vlažnost (ne rabiš pljuvat) pa tu in tam še kakšna semenčica, kar je čisto dobro. Erekcija je tako še boljša, treba je pa pazit, ker mu lahko (pre)hitro pride. Skratka, masaža "točke za milijon dolarjev" je odlična stvar.
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ancy007 »

no evo men je zadnjič to ratal po kar nekaj časa kar sva skupaj ker sem bolj sramežljive sorte. in če se recmo katera sprašuje kako to gre itd. ma takt k to delaš sploh ne gruntat, pač delaš kar ti paše in kar paše njemu.edin kar je treba pazit da ga z zobmi ne poškoduješ

drgač pa je to božanski občutek ko ti tip tam vzdihuje in govori kolk je dobr in oh in sploh
ni boljšega

poj mi je pa še ful pomenil k mi je parkrat povedal da mu je blo res všeč
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Men je pa to zakon :D si res ne predstavljam seksa brez tega..je pa dobr met tazga tipa da ti sam od sebe pove koko mu sploh ne paše, pa če ga preveč močno primeš, pač da res pove kaj mu ni kul. Tko da ja treba je naštudirat trike :D , vaja dela mojstra ja :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
Lejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Lejka »

Jst tut pr prvem fantu nism mela pojma kok se naj stvari lotim. Blo mi je ful nerodn, kr je on že biu deležn "oralne obdelave". :D Zato sm mu jst kr povedala, da tega še nism delala (sej bi slej ko prej opazu :D ) pa da mi naj pove ka mu paše. In je blo čist okej. Kasnej sm tut sama začela mal probavat različne stvari in sm odkrila še par stvari ki mu pašejo. Tak ko vseh stvareh je tut tu tko, da pač vaja dela mojstra :flamingdev: Aja pa še en sexy nasvet k pr mojmu ful pali: če zraun govorim kake pokvarjene stvari, pa ka vse mu bom delala potem ko se od oralnega spravma k pravi stvari :D
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ***mecena*** »

da še jst malo o tem...
prvo mi je blo kr neki to :) sam,pol ko sem pa začela to prakticirat mi je pa okey :D pa ful mi je blo glupo,kr sem misla da ne znam,da ne vem ka delam i tak..pol mi je pa poba reku da njem to ful paše i da pač opravlat to super :D i tak,da zdj dost to prakticiram :cool: recimo,ko mam menzo pa to..zaka bi on biu tedn dni brez zadovoljstva :?: :lol:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

***mecena*** napisal/-a:recimo,ko mam menzo pa to..zaka bi on biu tedn dni brez zadovoljstva :?: :lol:

Ja če lahko ti 1 teden zdržiš, pol pa naj tud on mal pavzira :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Menza ni ovira za nič.... :D najmanj pa za to, da bi bla takrat brez seksa...
Odgovori