Joj, to je zdaj izpadlo, kot da se sploh ne ličim oz. da se ne znam

... sem se vedno znala lepo (vsaj rekli so tako.. so me imele tud sošolke, najbolj navdušene nad lepotičenjem, za zgled.. pa Manca Maselj me je že v srednji šoli čist pohvalila oz. rekla, da izgleda, da se že precej dolgo ličim, ker sem zverzirana, medtem ko je ostale nadebudnice okoli čist skritizirala.. sicer ne vem, kok je Masljeva še kej na sceni, samo takrat je bila to kr pohvala

). Gre bolj za to, da jaz to opravim bolj na hitro in preprosto, tako da niti nisem vedela, kakšna znanost je vse to za nekatera dekleta in kaj vse bi lahko še uporabljala

No, ampak dokler se s svojim sistemom ok počutim, tudi ni panike verjetno, bom pa zihr kdaj še kaj raziskala in mogoče dokupila, ko bom imela čas
Pa tud nisem mislila, da bi imelo ličenje vlogo skrivanja starosti, sploh ne, sama sem se v bistvu v gimnaziji več ličila kot zdaj, vsako jutro sem si delala celoten make up.. zdaj sem pa za vsak dan raje malo bolj naravna, ampak vseeno brez poudarjenih trepalnic in ustnic ne grem prav daleč.. Če pa (čeprav nerada) razmišljam za naprej, kako bo, ko bom stara, si pa predstavljam, da se bom hotela še malo bolj dodelat in polepšat za izhod v javnost. Ali pa ne, mogoče mi pa sploh ne bo pristajalo takrat in bom grozna, bomo videli
Brez čopičev pa čisto ok shajam

, imam eyeliner, maskaro, korektor v stiku, tekoč puder nanesem s prsti, tistega v prahu s puhasto gobico, blush ima svojo gobico.. za ustnice pa uporabljam barvico za obrobo in glosse z njihovimi aplikatorčki... edino za senčilo imam aplikatorček z gobico, ki je malo podoben čopiču