(sem se včasih tudi malo z modo ukvarjala in so me večkrat profesionalno naličili, tako da itak vem, da je nekaj dela s tem), samo ni mi bilo jasno, kaj pač počnete z vsemi temi pripomočki in sestavinami... Hehe, jaz se bom pa verjetno kasneje kvečjemu bolj ličila, zdaj se mi zdi super, da si lahko največkrat samo malo trepalnice poudarim in malce korektorja uporabim, pa grem ven in me imajo za smrkljo; potem ko bom gubasta, se bom verjetno precej sekirala in se bolj pomatrala zakrit spremembe
Tisto z masko sem pa omenila samo v povezavi z vprašanjem, če se puder nanese samo do frufruja, ker sem se spomnila ene vizažistke, ki me je enkrat ličila in zabičala, da je treba podlago nanesti lepo enakomerno po vsem obrazu, vse do lasišča, ušes ipd., da ni samo na sprednji ploskvi kot kakšna maska, okoli pa prazno

No, ampak dokler se s svojim sistemom ok počutim, tudi ni panike verjetno, bom pa zihr kdaj še kaj raziskala in mogoče dokupila, ko bom imela čas
, imam eyeliner, maskaro, korektor v stiku, tekoč puder nanesem s prsti, tistega v prahu s puhasto gobico, blush ima svojo gobico.. za ustnice pa uporabljam barvico za obrobo in glosse z njihovimi aplikatorčki... edino za senčilo imam aplikatorček z gobico, ki je malo podoben čopiču 

al pa ve kdo za kako res dobro kremo,ki pomaga? sploh,zdaj ko mam komaj rdeč ''flekec'' pa malo me je začelo pečt. 
jaz ga ne udarim ob mizo, ampak ob posodico. ne navpično, ampak vodoravno. da odvečen puder pade nazaj v posodico in ne v notranjost čopiča. verjetno bi načeloma lahko tudi samo otresla, ampak jaz raje nanašam večkrat manj pudra kot obratno. da bi pa kdo otresal ob mizo, v bistvu prvič slišim. katera v orci ti je to rekla?