rammsteingirl napisal/-a:uporabljam samo vodo pa me nič ne skrbi, da ni dovolj čisto.
enako. Še nikol nisem intimnega mila uporabla, pa zato moja ni nič manj čista.
Yazmeen napisal/-a:MsN napisal/-a:Pa nimate težav z vnetji tiste, ki uporabljate intimne robčke in mila? Jaz jih nikoli nisem, ker imam strah pred vnetji, po drugi strani pa me mika kakšno milo.
Jst sm se o teh zadevah posvetovala z ginekologinjo, sm ji omenla, da sm dost podvržena glivičnim vnetjem in mi je sama predlagala, nej uporablam Chilly intimno milo in tud ga. Se pa včasih umijem kr z običnim gelom za tuširanje, pa tud ni nč narobe.
*srčica* napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:MsN napisal/-a:Pa nimate težav z vnetji tiste, ki uporabljate intimne robčke in mila? Jaz jih nikoli nisem, ker imam strah pred vnetji, po drugi strani pa me mika kakšno milo.
Jst sm se o teh zadevah posvetovala z ginekologinjo, sm ji omenla, da sm dost podvržena glivičnim vnetjem in mi je sama predlagala, nej uporablam Chilly intimno milo in tud ga. Se pa včasih umijem kr z običnim gelom za tuširanje, pa tud ni nč narobe.
js mam tut zdej ta chilly, pa ga bom vrgla v smeti. se mi zdi da mi razdraži kožo, pa še tak ogabn k nek medicinski vonj ma. prej sm mela enga intima roberts pa mi je bil zakon. ful nežn vonj, pa res nežen do kože, tko da bom zdej kr nazaj na tega prešaltala.
MsN napisal/-a:Pa nimate težav z vnetji tiste, ki uporabljate intimne robčke in mila? Jaz jih nikoli nisem, ker imam strah pred vnetji, po drugi strani pa me mika kakšno milo.
Joanfaca napisal/-a:MsN napisal/-a:Pa nimate težav z vnetji tiste, ki uporabljate intimne robčke in mila? Jaz jih nikoli nisem, ker imam strah pred vnetji, po drugi strani pa me mika kakšno milo.
Jz še nisem mela problemov z mojim Niveinimme pa ni strah vnetij ker so konec koncev (vsaj večina) ginekološko testirani in je samo važno kakšnega oz. katerega kupiš. Jih je pa več vrst in moraš samo vedet kolk si kej občutljiva na svojih intimnih predelih. Drgač pa to itak niso navadna mila ampak so narejena, da ustrezajo in vzdržujejo pH nožnice. Jz sm s svojim zelo zadovoljna. Je skoraj brez vonja (ima takga čist nežnega), kar mi je zelo všeč.