Higiena pred in po spolnem odnosu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

rammsteingirl napisal/-a:uporabljam samo vodo pa me nič ne skrbi, da ni dovolj čisto.

enako. Še nikol nisem intimnega mila uporabla, pa zato moja ni nič manj čista.
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

Yazmeen napisal/-a:Chilly intimno milo

Kje ga dobiš?
Drgače pa tudi jst zdaj samo z vodo...
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

Jz ponavadi med tuširanjem uporabim Nivea intimno milo, drgač pa samo vodo, če je treba kej na hitro. Hvala bogu za bide! :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Joanfaca napisal/-a:Hvala bogu za bide! :D

To pa res :D
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

Yazmeen napisal/-a:
MsN napisal/-a:Pa nimate težav z vnetji tiste, ki uporabljate intimne robčke in mila? Jaz jih nikoli nisem, ker imam strah pred vnetji, po drugi strani pa me mika kakšno milo.

Jst sm se o teh zadevah posvetovala z ginekologinjo, sm ji omenla, da sm dost podvržena glivičnim vnetjem in mi je sama predlagala, nej uporablam Chilly intimno milo in tud ga. Se pa včasih umijem kr z običnim gelom za tuširanje, pa tud ni nč narobe.

js mam tut zdej ta chilly, pa ga bom vrgla v smeti. se mi zdi da mi razdraži kožo, pa še tak ogabn k nek medicinski vonj ma. prej sm mela enga intima roberts pa mi je bil zakon. ful nežn vonj, pa res nežen do kože, tko da bom zdej kr nazaj na tega prešaltala.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

jez sm si pred kratkim kupila int. milo od Nivee, nikol prej tega nism uporabljala. mi je pa prou fajn, sedaj ga uporabljam vsak dan.

drugač je pa tud men sex čist drugačen če sem stuširana. sem bolj na relax in bolj uživam.
oralni sex prakticiram samo, ko sem stuširana,
včasih mi pa sploh ne sede in ga v nobenem primeru ne spustim tja dol.
:D
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

*srčica* napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:
MsN napisal/-a:Pa nimate težav z vnetji tiste, ki uporabljate intimne robčke in mila? Jaz jih nikoli nisem, ker imam strah pred vnetji, po drugi strani pa me mika kakšno milo.

Jst sm se o teh zadevah posvetovala z ginekologinjo, sm ji omenla, da sm dost podvržena glivičnim vnetjem in mi je sama predlagala, nej uporablam Chilly intimno milo in tud ga. Se pa včasih umijem kr z običnim gelom za tuširanje, pa tud ni nč narobe.

js mam tut zdej ta chilly, pa ga bom vrgla v smeti. se mi zdi da mi razdraži kožo, pa še tak ogabn k nek medicinski vonj ma. prej sm mela enga intima roberts pa mi je bil zakon. ful nežn vonj, pa res nežen do kože, tko da bom zdej kr nazaj na tega prešaltala.

Js tudi nisem bla prevec navdusena nad Chillyem. Zdaj pa uporabljam Femfresh, pa mi je ful fajn. :P
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

Jz še nisem mela problemov z mojim Niveinim :) me pa ni strah vnetij ker so konec koncev (vsaj večina) ginekološko testirani in je samo važno kakšnega oz. katerega kupiš. Jih je pa več vrst in moraš samo vedet kolk si kej občutljiva na svojih intimnih predelih. Drgač pa to itak niso navadna mila ampak so narejena, da ustrezajo in vzdržujejo pH nožnice. Jz sm s svojim zelo zadovoljna. Je skoraj brez vonja (ima takga čist nežnega), kar mi je zelo všeč.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Uporabljam Dove intimno milo vsak dan.
Pred in po sexu pa obvezno, se bolj sproščeno počutim.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Dajte no babe, pustite ta mila pri miru. Z vodo se da normalno umit, brez da ima lulika kasneje vonj.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Gost

Joanfaca napisal/-a:

Jz še nisem mela problemov z mojim Niveinim :) me pa ni strah vnetij ker so konec koncev (vsaj večina) ginekološko testirani in je samo važno kakšnega oz. katerega kupiš. Jih je pa več vrst in moraš samo vedet kolk si kej občutljiva na svojih intimnih predelih. Drgač pa to itak niso navadna mila ampak so narejena, da ustrezajo in vzdržujejo pH nožnice. Jz sm s svojim zelo zadovoljna. Je skoraj brez vonja (ima takga čist nežnega), kar mi je zelo všeč.

Jaz sem tam doli izredno občutljiva in nočem tvegati ponovnih vnetij. Tudi ginekologinja mi je milo odsvetovala - že res, da je njihov pH drugačen kot tisti v navadnem milu, a je še vedno previsok glede na kislo floro v nožnici. V krogu mojih prijateljic je kar nekaj takih, ki so si z robčki in mili naredile še večjo škodo. Bi pa bila vesela, če bi poskusila z nekim milom, ki bi mi v prvo odgovarjalo in ne delalo problemov - loterija :? :D

p.s.: Ravno včeraj sem si roke obrisala z intimnim robčkom. Smrdi, občutek na koži je obupen - nočem pomisliti, kako bi bilo, če bi ga uporabila za brisanje nožnice.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

^^
intimni robčki res niso lih fajn, js jih po seksu ponavadi uporabim preden pridem do kopalnice...
moja ginekologinja pa priporoča intimno milo, tuki si niso lih enotni.
nevem, men je bil tist intima roberts res dobr pa ful blag, ta chilly ki pa naj bi ga priporočalo združenje ginekologov in porodničarjev se mi zdi, mi je pa podn, preagresiven se mi zdi, pa ful smrdi.
Probi kero od teh mi ko si slišala da so dobra, pol boš pa sama vidla če ti ustreza al pa ne. tut če ti ne bo, ga lahk še vedno kaki kolegici podariš, ti se pa še naprej umivaš sam z vodo:)
Gost

Do zdaj je še vsaka punca priporočila drugačno milo :D

Tole 'priporočeno od ginekologov in porodničarjev' pa je popolnoma iz trte zvito - marketinška poteza, žal tudi na področju zdravja.

Hvala vseeno!
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Men je moj ginekolog reku, da nej se sam z mlačno vodo umivam in še to nej nič ne drgnem, ampak sam gor in dol.
Zdej, ko berem vaše poste se počutim ko neka packa. :oops: Mi2 pou tolko ne čekirava kdaj je kdo stuširan, kko se je kdo umiu... Seksava ko naju prime. Moj se tud doskrat ni meu kje umit, ker doma niso mel kopalnce, ampak sva usen seksala. Mogoče je blo mal moteče po kkšnem tednu.
Predvidevam, da se vas bo zdej lotlo kr dost zgražat, ampak tko je blo.
Tud zdej jz mu ga komot vlečem pa čeprau vem, da ni umit.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

p!ka napisal/-a:Predvidevam, da se vas bo zdej lotlo kr dost zgražat, ampak tko je blo.

Al pa ti bomo fovs, ker vidmo, da sta sproscena in sploh ne komplicirata. Kukr vzames. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Odgovori