preden zaspiva leživa na bokih obrnjena en proti drugmu al pa na hrbtih objeta in se pogovarjava....ko se pa zbudiva pa ponavad on mene objema, učasih me gleda kako spim, ker se vedno zbudi prej k jz.tko d ubistvu res ne vem kako se zbudiva...
midva sma pa na boku, on za mano, pa za tisto roko ko me je objemal sm ga držala... al pa on na hrbtu, js na trebuhu z glavo na njegovih prsih... to je blo enkrat in edinkrat ko sma spala skupi... in ne boma nikol več pa tk dober in varno ko sem se počutla v njegovmu objemu...
Objeta lahko zaspiva le, ko sva maksimalno utrujena Običajno pa grem jaz spat nekaj ur prej kot on, torej ne zaspiva skupaj. In tudi, če bi, ne bi zaspala objeta, ker sva človeka udobja in prostora, zato se pocartava in obrneva vsak na svoj konec do jutra, ko se spet srečava
Js mojga zajaham od uzadi (on obrnjen stran od mene na boku, js pa dam na njega nogico in ga objamem) Sam to traja ponavadi sam kakih par minut pol pa se tut js obrnem na svojo stran al pa na trebušček in zzzaspim zdele bi tut biu že čas da tole izvedemo
jaz bi kar zaspala objeta, ampak moj vedno jamra, da mu je vroče, sploh zdaj poleti. tako da si voščiva lahko noč in zaspiva vsak na svojo stran. včasih se pa še drživa za roke.
se je pa zjutraj spet fino zbudit en zraven drugega, ni lepšega
pri nama je vedno drugače.. včasih se tk fajn naštimama v objem in tk zaspima, spet drugič je pa najbolš da je vsak na svojo stran obrnjen. največkrat pa nama paše da ga js od vzadi objamem
ah, jas sem najrajši obrnjena v svojo stran on pa pol če me objeme ga uporabim namesto plišastega medvedka da nekaj mam v rokah ali pa če me ne objame mi tudi prav paše. Sploh v tej vročini.
js se ponavad stran od njega obrnem, pol pa a me objame od zadi, al pa zaspi na hrbtu. včasih pa mu zaspim na rami. mi to nč ne pomen kako morva spat, ker mi je udobje na prvem mestu
on leži na hrbtu, jst pa zravn tko d ležim na njegovi podpazduhi pa ga čoham po trebuhi al pa še nižje druga varjanta je d mu obrnem hrbet pol me pa objame čez pas, učasih me še čoha :knuddel:
Žal še nikoli nisva zaspala skupaj, ker je samo fak frend, ampak če bi, bi mi blo najlepše, če bi ležala na boku... jaz s hrbtom obrnjena proti njemu... čisto zraven... in bi me on objel. Pa noge bi vsekakor hotela imet zafecljane z njegovimi, tudi, če ne bi blo to ravno višek udobja :knuddel:
Mi dva sva vedno k skupi spiva obrnjena en proti drugemu na boku. Pol pa mi vedno reče da me pusti spančkat in se obrneva vsak u svojo stran, če prou meni ne bi blo problema če bi zaspala objeta. Sam je pač on človek udobja
Men je zelo všeč, če skupaj zaspiva tako da sem jaz obrnjena na bok in on tudi in me od zadaj objame. Tako nekaj časa leživa, potem pa ne vede zlezeva vsak na svojo stran.
Ampak občutek, ko sva tako objeta pred spanjem je res čudovit