Uf, jaaaa, tut js dožvela že kr neki "zanimivih" uletou različnih bistrih modelou
*hmmm, Italijančki so itak znani kt ful direktni in men se je u Italiji (ponavad sm bordat ke hodila) zmer dogajal, da so se borderčki za mano drl čez pou smučišča... Heh, prvič se spomnem, k me je pecu en dečko najprej u gondoli, pol sva u štric furala, nazadne se je pa dru dol z gondole (mi pa na čajčku) "I looooove youuuu!"... men pa totalno nerodn. Drgač pa "You're so beautiful", "eiii, bella" in podobne so še sprejemlive, čeprou je učas tega že preveč.
*na morju se tut dogajajo bedarije, k ga folk preveč spije in pol se spraujo nate, da sploh ne vem a bi jokala al bi se smejala. To mi je pa toook annoying, da konc
*pr nm se pa tut najdejo pacienti, k greš sam mem na cesti, pa slišš take pripombe, da se loh sam uprašaš, a so dotični fantje res uspel kdaj kšno na take fore dobit, da jih tko zlo z veselem izjaulajo

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...