Tole je sicr čist odvisno in različno od mesca do mesca, ampak bom poskusla odgovorit
1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete?
Kupujem tko kot vrjetno usi. Največkrat v Mercatorju, potem pa še v Tušu in Šparu. Če grem/greva vn jest seveda pride dražje-odvisno tut a grem kr na kkšn kebab, al v restavracijo al v McDonaldsa.., al pa če sm od doma si morm pač sama nabavit, drugač pa jem doma.
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?
Zara, H&M, Whitboy, TeiliWeijl, pa tko, te obične trgovine. Iz zime na pomlad pa iz poletja na jesen, zapravim malo več, kr si kupim dost na novo-tko se odločim in grem en dan nabavljat in zapravim recimo 50.000. Drugač pa če grem kam pa vidim kako cunjico pač uzamem. Pa je učasih to usak tedn, učasih pa 2× na mesec.
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke?
To je pr men ful odvisno. Najraj si kupim kakšne zapestnice pa verižice. V H&M-u in podobnih trgovinah.
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina?
Več dam za negovalno, če bi že tko gledala. Mam sicr pudr in tiste bronz pearls za sijaj (pudr pa to ZELO redko uporabljam), pa senčilo za veke, črtalo za oči, maskaro in kakšno labelo, ter nekaj lakov za nohte. Šampone, mila, kopeli, losjone in kremice mam pa v večini od Nivee, to pa itak tko hitr izrabim, da je treba nonstop novo kupovat. Ampak nevem zdej kolk mi to nanese denarja.
5. žuriranje + alkohol?
To je tko, odvisno kok maš časa in kolk se mi sploh lubi hodit vn. Če se odločmo da res gremo mal bol na hard potem se zapravi več, al pa za novo leto, tojstni dan.. Če pa gremo kr tko u izi v kino, na kakšno pico in nekaj pijač pa ni tok hudo.
6. cigarete (če kadite)?
Sicer sm v postopku odvajanja (ubistvu že pol leta-učasih, če gremo vn še vedno kupim kako škatlico drugače pa tu pa tam uzamem od kolegice kak cigaretek, tko da za to ne potrošim veliko. Ampak, če ne prej si bom za novo leto rekla, da zdej pa niti enga cigaretka, niti tu pa tam ne več
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo?
S kolegicami in mojim dragim. Recimo 1500, če greva v enih par lokalčkov in jz pijem đus z vodo on pa kavico. Če si on naroči eno pivićko jst pa icea pa nanese malo več

Če greva tko, na hitr da on spije kafe jst pa kakav al pa en sokec je pa to okol 300-400 sit.
8. bencin ali avtobus katere se vozite z njim?
Mesečno za avtobus imam 10.000, pol je pa tut odvisno kok se z avtom furam-jst sama sicr še ne, ampak moj lubi.
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite
Tu pa tam kaj kupim. Če vidim, da jekaj zanimivega notr. Eva, Cosmo, Nova. To največ. Učasih še kakšno srsko/hrvaško trač revijo.
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu?
Barvam se sama, tko k frizerju pa hodim zlo redko. Mogoče 2× al pa 3× na leto.
11. morje? (letno
Zlo odvisno od lokacije, dolžine in načina dopusta

Letos sm bla samo 4dni v kampu v Aqualuni, tko, da sm zapravla tm nekje 25.000-še kar sm tam zapravljala. oz restavracije. Za morje ni blo časa, upajmo da bo kej v jeseni.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.