Koliko zapravite mesečno?

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.
Odgovori
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Re: Koliko zapravite mesečno?

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete?
Hrano sama kupujem zelo redko, ker živim doma. Tu in tam kak jogurt v Merkatorju ali Sparu, kje pač sem. Drugače zapravim ene 4-6k na mesec za bone.

2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?
Ogromno. Najmanj 20k na mesec. Kupujem v Zari, H&M...

3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke?
V zadnjem času predvsem uhane, navadno v Claire's v Seiersbergu. Ampak ne zapravim ravno veliko. Pač ko grem jih kupim par.

4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina?
Kupujem v DMu. Za negovalno kozmetiko porabim enih 10k na mesec, za dekorativno pa po potrebi, včasih dolgo nič potem pa spet veliko.

5. žuriranje + alkohol?
Skoraj nič. Par tisočakov na mesec.

6. cigarete (če kadite)?
Kadim zelo redko. recimo 1k na dva meseca.

7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo?
5-7k na mesec, hodim pa s kolegi.

8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim?
15k na mesec za bencin.

9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira :D če ne pa to omenite :)
Kupim samo Cosmota.

10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu?
12k na mesec, ker se barvam.

11. morje? (letno)
Okoli 100k, letos celo 200k.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Živim doma, tako da večinoma nabavlja mama, jaz tu pa tam kupim bone ali kakšno malenkost, ker tudi nisem cel teden v MB, recimo tam okrog 5000 ali manj, odvisno. Ko grem zase po hrano, grem največkrat v Mercator.

2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?
Ponavadi se kar ustavim in kupim kar mi je všeč, nimam načrtnega nakupovanja, razen, če nekaj res nujno rabim. Včasih je izdatek 20k al pa še več, lahko pa tudi sam 5k ali manj. Pride kakšen mesec, ko ne kupim prav nič. :D Kupujem pa tudi v različnih trgovinah, največ H&M, Zara, Emporium... najraje kakšne majčke.

3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke?
Tam do 5k, pa tudi ne vsak mesec. Kupujem v različnih trgovinah, največkrat kakšne uhančke, zapestnico.

4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina?
Do 10k - kupujem po potrebi, ker vsega naenkrat se itak ne porabi. Dekorativno si večinoma kupujem sama, po negovalno hodi mama, včasih kakšno stvar rabiva tudi skupaj. Kupujem v Müllerju, DM-u, raznih drogerijah, Oriflame, Avon... odvisno kaj rabim in kje najdem.

5. žuriranje + alkohol?
Zadnje čase me žuriranje niti ne mika več, raje greva s fantom na kakšno pijačo, so pa kakšne vmesne standardne žurke, kamor hodimo vsako leto (privatne odštejem, ker tam itak gostitelj poskrbi za vse). :D Recimo do 10k - odvisno kam se gre in kaj se pije. :D

6. cigarete (če kadite)?
Na cigaretih kar prišparam, odkar ne kadim - kakšnih 6k več mi ostane v denarnici, ki jih pač porabim za pametnejše stvari.

Okrog 1000 na dan. Ne vsak dan in ne plačam vedno jaz. :D Ponavadi hodim na pijačo s kolegicami (kolegi), pa tudi s fantom.

Zaenkrat še nimam svojega avta, pa tudi z avtobusom se ne vozim.

9. revija? katera ja vaša naj revija?
Revije kupujem občasno, včasih eno, včasih drugo - Cosmopolitan, Eva... pa pri naši tamali preletim Smrkljo, ker ma naročeno. :D

K firzerju ne hodim pogosto, ker ponavadi nisem zadovoljna. :D Na vsake toliko grem postrič konice, barvam se doma. Recimo do 5k (na vsaka 2 ali 3 mesece).

11. morje? (letno)
Odvisno kam grem.
rastalove
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rastalove »

Za hrano dajeva vsak pol, ampak vse skupi pride okrog 40000sit+ mamini prispevki :D
najraje nakupujem na razprodajah, kjer zapravm do 30000, če pa vidim kaj sproti, mi pa ponavad mami financira :oops:
Hm.. ponavad do 5000, za kakšno torbico/ pas/ rutko/ogrlce, kjer pač vidim kej luštnega
Kremce vemo, da so drage, lih tko k ličila, tko da povprečno na mesec od 5000 do 7000
5. žuriranje + alkohol?
za kak party porabm do 20000, ob vikendih pa raj šparam za party :lol:
6. cigarete (če kadite)? Hm, da zračunam. 570 na dan... 17100 :eek:
najraj kofetkam doma al pa pr kakšni frendici, če pa že pa ne zapravm več kot 3000
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? do 20000 na mesec za bencin. Jah, se pač rada vozm... :cool:
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite
poleg Cosmota še Evo in Novo, to je 3000
grem nekak 1x na dva mesca, tko da dam "sam" 5000
11. morje? (letno) Na morju pa zapravm vse ostalo :rofl:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Ma zato niti ne, ker doma kupuje vse mami/ati...Razen če si kdaj kupm kakšen priboljšek al pa kej zapit če kam grem..To pomoje na mesec ne znese več kot kake tri jurčke, mogoče še manj..Kupujem pa večalimanj na predragem petrolu ker je zmeri usput, pa merkator mam blizu doma, kar s etiče pa večjih nakupov pa definitivno interspar an Viču-ker ej najbližje in ker so nekateri izdelki kar bistveno cenejši kot drugje..

Na mesec tega ne morem štet, ker nisem bogataš da bi si kupovala kar vsak mesec cunje in čevlje :roll: tko d ana leto pa tud ne morem zračunat ker lahko eno leto zapravim 300tisoč, drugo pa samo trideset...
Najljubša trgovina za čevlje je itak Humanic kjer dobim skorej vse, al pa kara na vrhniki ma tud ful zanimive čevlje...
Za obleke, pa celoten koncept trgovin na rudniku in pa Evans v Emporiumu..

na mesec zdej skorej nič, ker ne kupujem več tega..včas sem zapravla zihr pet jurjov na mesec za bižuterijo, zdej sem se pa hvalabogu tega odvadla..itaq pa mam že tolk preveć teh uhančkov, verižic tko da nimam že več kam za dat..in torbice prav tako...
obožujem pa razne šale za pozim, rokavičke, gamaše itd...za to pa mi nikol ni škoda dat denarja...in kupujem pa tam kjer zagledam kej lepega in zanimivega..

za tole pa pomojem odštejem celo premoženje..trenutno recimo imam 4 deodorante ker ne prenesem da skos dišim enako..in to je vsak mesec..in vse porabim v še ne dveh mescih :roll: moja mami em hoče iz hlačt dat ko nabašem v intršparu vse v voziček..
no kreme take in drugačne, intimni robčki, bejbi robčki, laki za nohte ipd...to vse stane ogromno..ne morem presodit točne cene ker ne kupim vsak mesec vsega, ampak zihr gre ene 10 jurjov samo za kozmetiko..aja pa britvice še, pa šampončki..uf :? KUpujem pa v intršparu in dmju..

5. žuriranje + alkohol?

bolj malo ker ne žuram..če pa grem pa kakšnih 10 tisoč ne uide..pijem redbullvodke, tko da mogoče veste kakoje to :D

6. cigarete (če kadite)?
recimo v povprečju dve škatle, s epravi 990sit na dan, in to je v mesecu 29700sit..bedarija res, ampak kajčmo :?

oh z mojim sva računala da naju pride tam okol 40 tisoč na mesec vse najine kavice in pivčki :? in zarad tega sva skos brez denarja..zato pa zdej pridno kofetkava pri meni al pa pri njemu doma in prišparava zihr 500-1000 na dan :) Ponavad kofetkam z dragim al pa s kakšno kolegico..če gremo po nakupih pa z majkico..

9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite
revije??hehe, če stane kozmo 800 tolarjev potem že veste...no pa še sem pa ke kakšna eva, lady, nova pa je tm kakšne tri jurje no...
moja naj revija..Zihr cosmo :D če ne pa Eva..

nič, ker en hodim k frizerju..puščam dolge dolge laske in se ne strižem ne nič...pa tud tko imam sošolke ki me za jurja popedenajo in nebi dajala deset jurjov frizerjem ki em na konc še tako nardijo da si sploh nisem ušeč. :?

11. morje? (letno
zihr tm ene 30-35 za apartma, potem še ene 50-60 za sabo in prej pa še če kej rabim za na morje in hrana, s eprav tm ene 10-20...če seštejemo pride cerka 120-130...[/b]
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

V mercatorju, tocno kok zapravim ne vem ampak zivim sama, kupujem vse sama in placujem sama :D morm pa zdele v kratkem uredit knjigovodstvo pa sporocim.
Hm ta mesec sm zapravla 30€ za dvoje cevle in pa 3000 sit za stumfke in žabe. Ne kupujem firm in modnih znamk.
Zadnje čase si kupujem bl mal modnih dodatkov , drgča pa accesoriess..tm sm junija kupla ful hud šal (v unem v centru k je kao outlet), pa pol julija zapestnico k mi je ful, ful huda. Predvidevam da k si bom sla koncno luknje v usesa dat bojo moji naljubsi dodatki uhani.
Ne vem za kaetro zapravim več, zadnje čase po moje za negovalno..ampak bo treba tud kej dekorativne kupit k ze zmanjkuje.
5. žuriranje + alkohol?
Odkar zivim sama zapravim manj ker se dostikrat dobimo pr men pa mami mini zure pa tko.
6. cigarete (če kadite)? Uh ja kr nanese.
Isto kt za zuranje..ful se je zmanjsal odkar zivim sama.
Samo mesecna vsak mesec.
Ne kupujem revij, cosmo mogoce 2x na leto k sm na morju.
Prblizno ekrat na mesec al pa na 6 tednov, mam kratke lase pa je treba.
11. morje? (letno)
Letos za 5 dni manj kt 20k sit...sm bla pr prjatlci na vikendu.
Petra*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: born in hell ;P

Neprebrana objava Napisal/-a Petra* »

1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete? Živim še doma,zato mi ni treba dajati denarja za nakup hrane in pijače. če pa že, pa kupujem v Sparu in Mercatorju.
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete? Odvisno. Včasih si kakšen mesec ne kupim ničesar, potem pa pride kakšen mesec ko porabim grozno dosti denarja za obleke. H&M, Zara, Sportina, S.Oliver,...Najraje pa kupujem majice.
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke? Najraje kupujem v Accesoriess. (torbice,zapestnice!!!)
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina? Se ne ličim kaj preveč tak da tu ostane denar :D Če kaj rabim prosim sestro :D
5. žuriranje + alkohol? Kakor kdaj
6. cigarete (če kadite)? Ne kadim
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo? Na drinke hodim s sošolkami. Pijem pa kakšen sok,ali Bandidos. To pa niti ni tako velik strošek.
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? /
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite Naj revija mi je Cosmo, drugače pa redno prebiram tudi Lady,Nova itd.
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? Mam kodraste lase, tako da hodim povečini samo na ravnanje. Pa še to je redkost :D
11. morje? (letno) Letos nič ker nisem bila :D
Music is love.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Ker živim še doma in sem bla do nedavnega še študentka nisem mela s tem nobenih stroškov... mogoče ene 5k na mesec, če sem šla slučajno kaj sama iskat v trgovino. Zdej k bom pa zaposlena bom pa seveda tut jest prispevala kak tolar. Kupujeva pa z mami največ v Sparu pa tut Mercatorju.

Preveč :oops: rečmo da tam okoli 20k (včasih več, včasih manj, ampak prej več kot manj). Kupujem pa v H&M (še največ), Zara, občasno Orsay, Sportina... v bistvu kamorkoli me spustiš bom že kaj najdla :P

Kupujem povsod kjer vidim kake fletne uhančke, torbice, šale --> dostkrat je to v H&M-u, poj v Kranju mamo eno najhujšo trgovinco z nakitom Ele, kšn accesorise itd. Porabim pa rečmo, da 5k na mesec...

No tukej pa mal prišparam, ker uporabljam pač osnovne stvari (tonik, kremco (pa še to sam pozimi), losijon za telo, deodorant, maskaro mam tut po pol leta, kšn glos pa lakec pa itak kupim od essence, ker se mi zdi brezveze dajat 2k za lak, če mam za ta dnar lah že skor majčko :D Kupujem pa največ v Mullerju (od kar ga mamo v Kranju) pa tut v DM kdaj zavijem. Te razne paste pa gele za tuširanje, šampone pa itak mami kupi k greva v shoping za hrano.

5. žuriranje + alkohol?
Tega ni več tolko kot včasih, če grem ven (1x na mesec al pa dva) porabim maximalno 4, 5k...

6. cigarete (če kadite)?
He he he kle pa veeeeelik prišparam, ker ne kadim --> se pravi, če moje cunce pretvorite v cigarete od purplebitch sem še zmeri na boljšem :P

Hm, rečmo, da grem na ene 4, 5 kavic na teden in to me pride mesečno tm okoli 5k... hodim pa z mojim kuram, lubijam pa mami.

8. bencin ali avtobus katere se vozite z njim?
Ker največ kilometrov naredim zaradi fotra in podjetja (ker sem pač deklica za vse) tankam na magmo od podjetja.

Revij ne kupujem več sploh... mogoče reees na svete čase al pa k grem na morje.

K frizerju grem 1x na 4 mesece, ker mam itak tako čupo, da se mi ni treba skoz strižt, barvam se pa ne več. Ko pa grem porabim 4k :D

11. morje? (letno
Čist odvisno, letos sem šla z mami sva dale obe 70k za en teden v hotelu, denar za sabo nama je pa fotr prispeval :wink: [/quote][/b]
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete? Živim doma...in ne rabim dati nič za hrano+pijačo
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete? Naj trgovina-H&M,Sportina,Zara. Na mesec porabim 3000 sit,včasih pa tudi dosti več.
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke? Obožujem trgovine z modnimi dodatki!! Ojej! Na mesec si kupim vsaj eno verižico, al pa prstan.
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina? Največ porabim za dekorativno. Kupujem pa v DMu in Müllerju. Do 2000 sit na mesec.
5. žuriranje + alkohol? Ojej....preveč kot bi mi trebalo :oops:
6. cigarete (če kadite)? Ne kadim
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo?Pponavadi porabim za take finte čez vikend,ker se mi čez teden ne da iti ven samo zaradi ene pijače. Hodim pa s fantom,kolegicami,kolegi.
/
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite Cosmo+Radar. S tem da si Cosmota več ne kupujem, Radar pa izhaja enkrat mesečno (700 sit)
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? Na 3 mesece. Porabim 4500 sit
11. morje? (letno) Ne hodim na morje, ker mi ni.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
_chika_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _chika_ »

Živim doma, v šolo hodim zdraven, tko da ene 5000 max. ponavadi v tušu

okoli 20-30k na mesec, pa se mi zdi ravno prav. nimam najljubše trgovine, povsod se nekaj najde. najraje kupujem majčke

spet nimam najljubše trgovine. kjer mi je kaj všeč potem si to kupim. najraje kupujem ogrlice. porabim okoli 5-7k na mesec

za kozmetiko porabim fuul. za dekorativno predvsem. največkrat kupujem v dm-ju

5. žuriranje + alkohol?
ko grem ven porabim okoli 7k

6. cigarete (če kadite)?
ne kadim in mislim da se s tem veeelik prišpara

mogoče 1x na teden, včasih še manj, porabim na mesec okoli 3k

mama ali ate vozita okrog, ker nimam še izpita, in živim v malem mestu tko da nimamo avtobusa za po mestu

cosmota ne kupujem, ponavadi se ustavim v knjižnici in ga prelistam, ponavadi kupim kakšno smrkljo, cool...

približno 1x mesečno in porabim okrog 8k

11. morje? (letno
do zdaj je mama vse plačala :)[/u]
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

uuu spet ena moja omiljena tema v zvezi s financami :D ... moja evidenca zgleda nekak tkole
cca. 10.000 - 20.000 na mesec... na kosilo ponavadi hodim kar k mami tko da ta strošek niti ni prehud... kje kupujem je pa odvisno od tega kaj rabim... ker na žalost nikjer ne dobim vseh stvari na enem mestu... največkrat pa klasika: Leclerc, Interšpar, Tuš, Mercator

odvisno od sezone... spomladi in jeseni lahk kakšen mesec tud cca. 70-80.000... v povprečju pa tam nekje 30k... največkrat me vidijo v zari in h&m, malo manj v emporiumu... najraj kupujem čevlje (v marelli, bati, reniniju...)... pa še en kup štacun bi se našlo, kamor občasno pomolim svoj nos

samo kakšne verižice in rutke, občasno še kakšne uhane če mi res padejo v oči... največkrat v claudii, accessoires, h&m, müllerju... cca. 3000 sit na mesec ali še manj

u tle mi pa denar kr leti... müller bi me lahk postavu že za svoj zaščitni znak :D ... za kozmetko dam kr dost, največ za negovalno, ker mam precej občutljivo kožo... tud šmink, senc ipd. jajc mam en kup, sam pri teh mi ni tolk važna firma, pa tud ne kupujem dekorative vsak mesec... v povprečju dam za kozmetiko (sem štejem tud wc papir, mila, šampone itd.) cca. 40.000

5. žuriranje + alkohol?
niiiiiiiiiiiič... hehe, končno neki, pri čemer nimam izdatkov

6. cigarete (če kadite)?
še enkrat niiiič...

tud tuki me bolj mal oskubjo... cca. 3k na mesec... največkrat s kakšnimi kolegicami s službe in mojim "janezom"

20.000 sit za bencin... pišuka je to drago ratal

zelo redko kupujem... če že kaj kakšno elle in novo

dvakrat na leto... takrat dam cca. 5000 sit... barvam se sama

11. morje? (letno
cca. 150.000... v bistvu so to bolj potovanja ob morju ampak so ponavadi vredna vsakega tolarja...

pa men v tej temi manjka še rubrika položnice:
tukej mesečno izpuhti cca. 80.000 sit
Zadnjič spremenil micamaca, dne 25. Avg. 2006 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Spar al pa pr nas v trgovini, tam kjer delam..drugače pa sta za to mami in oči :D, tko da zapravim okol 5ooo vse skup

obleke top line in newyorker... čevlje, mass... vseskup kakih 1oooo

ne kopujem takih dodatkov

kozmetika v Dm(zelo malo), in Muller...kozmetika pa različna, miss sporty, essence, ... odvisno kaj rabim ...do 5ooo mesečno

5. žuriranje + alkohol?
uf..tle se znajdem da ne zapravim velik :D

6. cigarete (če kadite)?
vsak drug oz. tretji dan kupim, bo vikendih več... ne upam računat :oops:

kvica tut po 5× na dan, tko da okol 1ooo na dan sm kavice...

avtobus in vlak..za v šolo..bus 25ooo, vlak 1oooo

9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira :D če ne pa to omenite :)
cosmo, lady(sm ne kupem, samo berem)

1× do 2× na mesec..mami časti

11. morje? (letno)[/quote]
morje po 3× oz. 4× odvisno od leta..grem k teti, je zastojn, edin kar se porab za hrano in pijačo
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 24. Avg. 2006 19:04, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 15:01, skupaj popravljeno 1 krat.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Tole je sicr čist odvisno in različno od mesca do mesca, ampak bom poskusla odgovorit :)
Kupujem tko kot vrjetno usi. Največkrat v Mercatorju, potem pa še v Tušu in Šparu. Če grem/greva vn jest seveda pride dražje-odvisno tut a grem kr na kkšn kebab, al v restavracijo al v McDonaldsa.., al pa če sm od doma si morm pač sama nabavit, drugač pa jem doma.
Zara, H&M, Whitboy, TeiliWeijl, pa tko, te obične trgovine. Iz zime na pomlad pa iz poletja na jesen, zapravim malo več, kr si kupim dost na novo-tko se odločim in grem en dan nabavljat in zapravim recimo 50.000. Drugač pa če grem kam pa vidim kako cunjico pač uzamem. Pa je učasih to usak tedn, učasih pa 2× na mesec.
To je pr men ful odvisno. Najraj si kupim kakšne zapestnice pa verižice. V H&M-u in podobnih trgovinah.

Več dam za negovalno, če bi že tko gledala. Mam sicr pudr in tiste bronz pearls za sijaj (pudr pa to ZELO redko uporabljam), pa senčilo za veke, črtalo za oči, maskaro in kakšno labelo, ter nekaj lakov za nohte. Šampone, mila, kopeli, losjone in kremice mam pa v večini od Nivee, to pa itak tko hitr izrabim, da je treba nonstop novo kupovat. Ampak nevem zdej kolk mi to nanese denarja.
5. žuriranje + alkohol?
To je tko, odvisno kok maš časa in kolk se mi sploh lubi hodit vn. Če se odločmo da res gremo mal bol na hard potem se zapravi več, al pa za novo leto, tojstni dan.. Če pa gremo kr tko u izi v kino, na kakšno pico in nekaj pijač pa ni tok hudo.

6. cigarete (če kadite)?
Sicer sm v postopku odvajanja (ubistvu že pol leta-učasih, če gremo vn še vedno kupim kako škatlico drugače pa tu pa tam uzamem od kolegice kak cigaretek, tko da za to ne potrošim veliko. Ampak, če ne prej si bom za novo leto rekla, da zdej pa niti enga cigaretka, niti tu pa tam ne več :)
S kolegicami in mojim dragim. Recimo 1500, če greva v enih par lokalčkov in jz pijem đus z vodo on pa kavico. Če si on naroči eno pivićko jst pa icea pa nanese malo več :D Če greva tko, na hitr da on spije kafe jst pa kakav al pa en sokec je pa to okol 300-400 sit.

Mesečno za avtobus imam 10.000, pol je pa tut odvisno kok se z avtom furam-jst sama sicr še ne, ampak moj lubi.

Tu pa tam kaj kupim. Če vidim, da jekaj zanimivega notr. Eva, Cosmo, Nova. To največ. Učasih še kakšno srsko/hrvaško trač revijo.

Barvam se sama, tko k frizerju pa hodim zlo redko. Mogoče 2× al pa 3× na leto.

11. morje? (letno
Zlo odvisno od lokacije, dolžine in načina dopusta :D Letos sm bla samo 4dni v kampu v Aqualuni, tko, da sm zapravla tm nekje 25.000-še kar sm tam zapravljala. oz restavracije. Za morje ni blo časa, upajmo da bo kej v jeseni.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 15:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Leann »

koliko mesečno zapravite denarja za:

Okoli 15.000 sit; kupujem pa večinoma v Sparu, Tušu ali Mercatorju.

Odvisno, koliko kaj rabim ali najdem/si zaželim... V avgustu sem recimo porabila okoli 80.000 sit za obleke in čevlje, medtem ko sem julija samo kakih 10.000. Nimam naj trgovine, kupujem skoraj kjerkoli, tudi prek katalogov recimo... Najraje pa kupujem kako spodnje perilo in majčke.

Za modne dodatke ne porabim veliko, prav tako kot oblačila kupim, kjer vidim, kaj pametnega in nimam naj trgovine. Najraje imam pa uhane. Sledijo pa kake zapestnice in verižice. Prstanov praktično ne nosim.

Se mi zdi, da ves čas kupujem kako kozmetiko, mesečno dam minimalno kakih 20.000 sit zanjo. Je res, da kake 'visoke' cenovne razrede ponavadi ne kupujem (kot so kak Chanel ipd.). Težko bi se odločila, za katero kozmetiko več porabim... Kupujem pa v Mullerju, DM-u in drogeriji Tuš.

5. žuriranje + alkohol?
Zelo malo, ni omembe vredno.

6. cigarete (če kadite)?
Ne kadim, hvala bogu!

Ponavadi dnevno vsaj 250- 300 sit, to je minimalno. Ker si vsak dan privoščim vsaj eno kavo v gostilni. Grem pa sama; s prijateljico ali prijateljem; ali pa mamo.

Za bencin nič. Porabim pa kakega jurja za trolo, pa par jurčkov za bus in kar precej za vlak, ker se moram vozit v službo (približno 12.000 sit...).

Ja no, na Cosmopolitan sem naročena, kupujem pa še Evo, občasno Anjo, Novo, Leo, Obraze... To je menda vse. Mogoče še kdaj kaj, če se mi zalušta brat. Dam menda kakih 5-6.000 sit mesečno za to.

Nič! Mi je bivši fant frizer, pa me še zmeraj on rihta, ko je potrebno.

11. morje? (letno)
Že par let nisem bila na morju. Ponavadi si privoščim kakšno drugo potovanje.
Odgovori