sofia83 napisal/-a:littledaisy napisal/-a:.:fiona:. napisal/-a:hmm kak pa bi se dalo kontaktirat s tem župnikom za prenočišče?
cikanek@msn.com
Dvoposteljna soba 23 funtov/noč/osebo, tam kjer ma pa dva pograda notr pa 18 funtov/noč/osebo.... Ne vem pa kolk je v tisti sobi, kjer je enih 6 pogradov... Pa morm rečt, da je čist vseen v keri sobi si, ker mene tko al tko ni blo nič doma - cele dneve bluzila po mestu... Lohk rečem... zaljubljena v London....
Hm, to pa vseen ni tok pocen, glede na to, da je dost deleč pa še pr fajmoštru![]()
Jst ti predlagam, da si rajš poiščeš hostel na http://www.hostellondon.com/ , maš tud slikce zdraven za boljšo predstavo. Ne vem no, jst sm bla nazadnje za Easter, k so cene res nabite in smo našl samo en hostel, k je mel v tistem terminu par frej postelj, sam se zdej ne spomnm točno, kako je blo ime hostlu. Bil je pa ene 10 minutk peš od Notting Hilla, zame idealna lokacija.
Edino, kar me je res motil je, da so ble sobe na pograde (ene 6 nas je blo not), tko da smo probal kar se da časa preživet zuni. Cena je bla pa 20 funtov na noč. Resno se ti bolj splača met hostel v zoni 1, pa tud če je dost zanikrn, važn, da je čist, ker se boš do zone 2 vozila tud kako uro.
tud meni se zdi tole precej drago