Applebitecc napisal/-a:Men se zdi, da starši otrokom absolutno pustijo prezgodaj ven zvečer. K men včasih sploh ni jasno kaj eni otroc delajo zunaj v soboto zvečer.
Se strinjam... Preveč jim pustijo in v petek zvečer je uzuni itak več srednješolcev in osnovnošolcev kot študentov.
Najbl mi je pa podn vidt pjane 13, 14, 15 letnice, ki skačejo naokol napol nage sam v miničih (sploh sred zime).. Pa kako lohk starši take sploh spustijo od doma...
Jst svojga otroka zihr ne bi!
Pr men je blo celo srednjo šolo use po dogovoru - ob posebnih priložnostih/zabavah sem bla lahko uzuni dlje, sicer pa prej. Vedno je bil pa pogoj, da je v šoli vse v redu.
In sama mislm, da ma več možnosti da zabluzi tisti, ki mu starši preveč dovoljujejo.. Itak je pa vse stvar vzgoje in posameznika.

doma mi niso postavlali kšnih strogih omejitev, sm pa vesela, da sm mela vedno usaj toliko pameti, da sm imela mejo, no ja in jo mam še vedno!pa to, da so bli okol mene vedno taki ljudje, ki so me mogoče kdaj držali nazaj in jst njih!

... vsak more met pr seb v glavi pošlihtan
). itak smo delali bedarije, samo taki kot pa so danes 15letniki pa ziher nismo bli. da bi mene odpeljali pri 15 na črpanje, po moje več do poroke ne bi smela ven.
sama isto ne bi pustla svojega otroka prehitro ven, ker vem kak je. sama nisem čist nič bistvenega zamudla, ko nisem smela bit do jutra vuni. zdaj sem 18 (skor 19) pa nimam ure kdaj morm bit doma. čeprav mama še vedno rada vidi, da pridem prej kot se ona zbudi.
! sem ziher da si njihovi starši sploh ne predstavljajo kako je današnje nočno življenje in da je daleč od tega kot je blo v njihovih cajtih.