classy napisal/-a:ja ene omejitve valda morjo bit..se spomnm k sm bla 12 stara, sm mela 2 sošolki, k sta usak viknd vn hodile, takrt je biu central ful popularn, se ga napile do mrtuga pa ble s tipi starejšimi od 20..ker sta pač same zgledale stare saj 17. in k men takrt niso pustil vn hodt mi je blo čist bed, da kaj si misljo, onedve lahko js pa ne. zdej sm pa vesela, hvalabogu da me niso pustil, kaj bi sploh delala. zdej k pa lahko hodm mi pa niti slučajno ne sede bit zuni do šestih zjutri, nimam kej delat, sm ob dveh doma skor zmer najkasnej, dostkrat že prej. in mi je čist grozn k vidm une tamale k misljo kok so ql k so lahko zuni...dej...obnaši se =/
Ja, veliko potegne zraven še družba. Maš sošolke k so "kul" pa ga žurajo in so popularne na račun tega, da so lahko dolgo zunaj, po drugi strani maš pa ene pridne sošolke, k znajo bit doma ob določeni uri, al pa sploh ne hodijo ven. Valda bo vsaka skušala pridit med punce k so "popularne". In če maš dost stroge starše, da ti bodo odrekli zabavo do poznih ur, maš srečo.
Poznam primer, ko je tamala taka trmo zganjala, histerijo, jok, in prosila starše, da so ji na koncu res rekli, da gre lahko. Vse je hotela na hitro s tavelko žlico dosežti. In še zdej je taka. če je le možno gre ven pomanjkljivo oblečena, pol mi pa govori, kok je bil en hud tip, pa da sta se dol dala. naslednjič mi jamra kako jo ledvica bolijo. Mislim halooo.... stara je sicer 18, ampak za moje pojme premlada in nezrela za tako žuranje. Če se hvališ ker tip te je položu, men mi glih to v ponos.