Dnevnik

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ali pišete osebni dnevnik?

da
69
30%
ne
32
14%
nič več
109
47%
ga nisem nikoli
21
9%

Skupaj glasov: 231

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Jz sm ga pa pisala od časa do časa, k sm se spomnla.. Sm pa zdej lih par tednov nazaj gledala, kje ga mam.. Pa je zginu.. :/ Ga ne najdem... :? Upam, da ni kdo kej preveč bral, če so ga kej prestavlal.. :D :twisted:
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

am, jz sm ga učas pisala. mi je blo dobr da sm lahk misli pa probleme zlila na papir, k pač nism mela nubenga druzga. sam sm ga nehala pisat k mi ga je mami enkit najdla in prebrala. potem sm mela še ful probleme pa to. in nekak se ga ne morm več nazaj spravt pisat.
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

jst ga tudi pišem že od 6ga razreda osnovne šole in mi ni nikoli žal da sm ga sploh začela pisat. res je včasih tudi po dva al pa tri mesece plac, ker takrat nism nč pisala k se mi je preveč dogajal al se mi pa preprosto ni dal pisat. samo vseeno sem potem ko sem spet začela pisat sm pisala vse kar se mi je zgodilo.
meni se to zdi super, ker potem prebereš za nazaj kako si razmišljal in kaj si podoživljal. upam da ga nikol ne bom nehala pisat, bi blo škoda :)
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ city

Neprebrana objava Napisal/-a Lumpyka »

Sm ga pisala od osnovne pa do 2.letnika gimnazije, potem sm pa nehala, pa mi je ful žov, ker ko ga včas preberm za nazaj, mi je ful dobr k se spomnem kako je blo, kva vse smo počel...
Tuhtam, če bi ga spet začela. :)
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Ne pišem več, ker ni časa.
Sem ga pisala konec OŠ in malo v srednji šoli, kot večina. :)
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Pisala sem ga mogoče en mesec, ko sem bila čisto mala.
Ni to zame!
Meni se ne da pisat. Pa še ko se spravim, začnem pisat vse preveč podrobno in bi vzelo preveč časa.

Svoje življenje si poskušam zapomniti in ohraniti s fotografijami, saj so bolj zanimive za gledat in lahko čisto dovolj povejo. Zato vzamem s sabo digitalec kamorkoli grem.
Don't worry, be happy!!!
Chica Guapa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: skoraj Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Chica Guapa »

*~LUCIFER~* napisal/-a: Poznam pa eno, ki je neki časa redno pisala in je vsak dan za kosilo svojim domačim prebrala kaj je prejšnji dan napisala, tko da so bli z vsem na tekočem, kaj se dogaja z njenimi sošolkami, kera ma kerga tipa, itd

:lol: Halo? A ni fora dnevnika ravno v tem, da lahko vanj napišeš čisto vse...pa da drugi potem tega ne vejo?? :roll: A ona ga je pa kot časopis brala? Novice :D

Sama pišem dnevnik že nekaj let. Ne pišem ga vsak dan, mogoče 2x na mesec.
HASTA LUEGO
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

jst sem dnevik pisala fuuuul let...mislim da od 6. razreda OŠ pa skoraj do konca faksa... Zaenkrat se še nisem pripravila, da bi jih šla brat, mogoče nekoč... So pa varno shranjeni na mestu, kjer jih je nemogoče najti...
birikina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a birikina »

meni zapaše včasih prebrat neumnosti ki sem jih notr pisala... :biggthumpup:
in zvečir..ponavadi ko nemorm zaspat... mogoče kdaj kej napišem (1x letno) :hallo:
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka

Lumpyka napisal/-a:Tuhtam, če bi ga spet začela. :)

you go girl! :zustimm: Mislm da ti ne bo žal če si vzameš na vsake tok cajt ene 10 minut pa mal načečkaš, pa pol je tok bolj fajn k čez neki cajta pogledaš in prebereš kaj je dogajal včasih :)

lp, K.
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka

jst tut ponavad pišem dnevnik zvečer k sm že u postli in čakam mojega lubija da me pokliče, ponavad sm pol ure prej u postli že :augenauf:
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

Js sm ga včasih (v o.š.) pisala oz. bolj sem not limala različne slikice/ spominčke v papirnatih oblikah :D
Mam bolj malo zasebnosti, mi je šlo na živce, ko so mi ga doma vsi brali, tko da sm kr nehala vse skup pisat.

Itak, si pa vse dogodke zapomnem, jih mam vedno v glavi, brezveze se mi zdi to še zdej pisat. :cool:
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Pišem dnevnik odkar sem bla stara 12 let, kar pomen da že dobrih 7 let. Ne vsak dan, ampak ko pa pišm, pa nadoknadim. Tko da se je do zdej nabral 13 dnevnikov. In sm full vesela, da jih pišm, k mislm, da so lep spomin, poleg tega pa se mi zdi, da sm skoz vse to pisanje bolj spoznala sebe (nemalkrat berm stare zapise), se začela bolj povezano in nekako melodično (vsaj pr pisanju) izražat. Pisanje dnevnika mislm da mi je koristlo tut pr pisanju esejev, k so ponavad bli ocenjeni z lepimi ocenami. Sicer pa tut moji dnevniki vsebujejo velik listkov in podobnih stvari, k so spomin na kej ali koga. :) Aja, pa letos sm na morju postavla osebni rekord, k sm naenkrat (res mi je blo dolgčas) napisala 56 strani. :D Velik je blo za nadoknadt.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

wauuu princesss :gut:

Men je pa kr mal žal, da ga ne pišem (sem ga pisala v OŠ), sam kaj ko se mi neda... pa vrjetn bi en dan napisala pa poj 1 mesec nč tko, da brezveze :nixweiss:
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

ja sej jaz tudi včasih full dolgo ne pišem..sam pol nadoknadim...hehe
trenutno nimam sabo doma dnevnika...tak da ........... :cry:
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Odgovori