Ko končno misliš, da si našel frenda, ki ti stoji ob strani, tudi ta frend pokaže svoje skrite namene. Ma nimaš lepšega res

neznanec napisal/-a: Sem pa vesel po eni strani, da je moje otroštvo tako dolgo trajalo. Ta lepa leta, ko sem bil tako brezskrben, ko se nisem podrejal nagonom, ampak zgolj užival v dnevih, soncu, ljudeh, užival v dogodkih, izkušnjah, strasti po znanju, literaturi... Poznam modele, ki jim je skoraj edini cilj v življenju it čez vikend ven, se ga orenk napit in napičit eno modelko. S tega vidika sem res vesel, da me veseli še tok drugih stvari.
neznanec napisal/-a:Pa tud če maš prov, dej jo še bolj zaščiti. A se tko dela s prjatli? Je to prov, če ti nekdo zaupa svoja čustva, da ga totalno skenslaš? Še sekundo nazaj res dobra prjatla, en stavek, naprej pa smrtna sovražnika? Če je tako, da je to vam ženskam sprejemljivo, ste pr men totalno oplele.
neznanec napisal/-a:A se tko dela s prjatli? Je to prov, če ti nekdo zaupa svoja čustva, da ga totalno skenslaš? Še sekundo nazaj res dobra prjatla, en stavek, naprej pa smrtna sovražnika? Če je tako, da je to vam ženskam sprejemljivo, ste pr men totalno oplele.
neznanec napisal/-a:Ne vem zakaj dojemate, to da sm nedolžen kot problem. Jaz ga ne. Problem je zgolj to, da sm si prvič želu z eno, k bi mi res velik pomenla.
A se tko dela s prjatli? Je to prov, če ti nekdo zaupa svoja čustva, da ga totalno skenslaš? Še sekundo nazaj res dobra prjatla, en stavek, naprej pa smrtna sovražnika? Če je tako, da je to vam ženskam sprejemljivo, ste pr men totalno oplele.