Moja zgodba

Zadovolj(e)n/a v postelji.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Mela te je za frenda, ti pa kar vletiš, da jo hočeš za punco? Nima veze, če si nedolžen pa ne vem kaj, če sta mela nenapisano pravilo- friendzone, valda je zgrožena zdaj naenkrat.
Ko končno misliš, da si našel frenda, ki ti stoji ob strani, tudi ta frend pokaže svoje skrite namene. Ma nimaš lepšega res :) Povej ji, da sta še zmeraj lahko kolega, da si se pač prenaglil.. In je ne osvajaj, če bo kaj hotla bo že sama začela. In začni spoznavat druge punce, poleg nje. Ni je treba skenslat, če te noče za fanta..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Ne vem, zakaj bi bila zgroženost potrebna, če te ima pač nekdo rad / se zaljubi vate... saj ni imel grdih ali nečisth namenov (npr. da bi bilo prijateljstvo le zlagano, ker bi jo v resnici hotel le spolno izkoristit), kvečjemu še bolj se ji je želel približati :) Je pa seveda treba spoštovati njen odgovor in nezainteresiranost za zvezo z njim.

neznanec napisal/-a: Sem pa vesel po eni strani, da je moje otroštvo tako dolgo trajalo. Ta lepa leta, ko sem bil tako brezskrben, ko se nisem podrejal nagonom, ampak zgolj užival v dnevih, soncu, ljudeh, užival v dogodkih, izkušnjah, strasti po znanju, literaturi... Poznam modele, ki jim je skoraj edini cilj v življenju it čez vikend ven, se ga orenk napit in napičit eno modelko. S tega vidika sem res vesel, da me veseli še tok drugih stvari.

To ni otroštvo, to je normalno življenje :) Vse te stvari večina zrelih oseb počne vse življenje, pa če imajo partnerja ali pa ne. Tisto, kar opisuješ glede teh drugih tipov, ni odraslost, temveč pač ena od možnih (slabih) odločitev za način življenja. Če jim to ustreza, prav, če tebi ne, tudi prav, življenje si vsak organizira po svoje :) Nisi pa zato večno otrok, če kot polnoleten še nisi izgubil nedolžnosti ali se ga napil. :D
neznanec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a neznanec »

dayđremer:

Ona je mene skenslala. Si povedala že isto teorijo, kot že 2 punci pred tabo, hvala (le da si se še bolj ošabno izrazula). Probaj razmišljat mal izven okvirov in (kot sem napisal), sploh zato, ker napisano ni celotna situacija.

Še ena možnost je ta, da pač noče resne veze zato, ker je pač promiskutetna in ji ustreza večje število spolnih partnerjev. Parkrat je tud omenila, da je zelo rada svobodna. In ta alternativa je še kako realna, ker se zelo lepo poklopi v njen psihološki profil.

Lahko je bla samo mal shy in si ni upala priznat, da čuti isto. Glih točno tako situacijo sem prebral nekje na vašem forumu. Ampak ne, vi itak vse veste.

Pa tud če maš prov, dej jo še bolj zaščiti. A se tko dela s prjatli? Je to prov, če ti nekdo zaupa svoja čustva, da ga totalno skenslaš? Še sekundo nazaj res dobra prjatla, en stavek, naprej pa smrtna sovražnika? Če je tako, da je to vam ženskam sprejemljivo, ste pr men totalno oplele.

@dot: hvala.
Zadnjič spremenil neznanec, dne 15. Sep. 2013 13:53, skupaj popravljeno 4 krat.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Potem najboljše da kontaktiraš pikatinija, on je stručko za žensko "temno stran".
Preboli, she's just not into you.
neznanec
Sramežljivka
Sramežljivka

No, hvala.

Sicer dokaj boleča lekcija, kaj je v naši družbi cenjeno.

In če mi bo kdaj kakšna prjatlca izrazla čustva, ne bom pomislil dvakrat preden jo totalno skenslam, brez besede razlage. Češ, mel sem jo za prijatlco, ona je pa kar "vletela", da me hoče za fanta. Kako si upa!

Taka reakcija je očtitno čist kul. Niti ena ni zaščitla niti enga mojga stališča.

Ne vem zakaj dojemate, to da sm nedolžen kot problem. Jaz ga ne. Problem je zgolj to, da sm si prvič želu z eno, k bi mi res velik pomenla. :mad:
Zadnjič spremenil neznanec, dne 15. Sep. 2013 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

lol
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

neznanec napisal/-a:Pa tud če maš prov, dej jo še bolj zaščiti. A se tko dela s prjatli? Je to prov, če ti nekdo zaupa svoja čustva, da ga totalno skenslaš? Še sekundo nazaj res dobra prjatla, en stavek, naprej pa smrtna sovražnika? Če je tako, da je to vam ženskam sprejemljivo, ste pr men totalno oplele.

Lej pač tako je. Ljudje te včasih odjebejo brez posebnega razloga. Prej se boš sprijaznil s tem, da punca noče biti več v stiku s tabo, boljše bo zate. Poberi se in pojdi naprej.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:45, skupaj popravljeno 1 krat.
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

neznanec napisal/-a:A se tko dela s prjatli? Je to prov, če ti nekdo zaupa svoja čustva, da ga totalno skenslaš? Še sekundo nazaj res dobra prjatla, en stavek, naprej pa smrtna sovražnika? Če je tako, da je to vam ženskam sprejemljivo, ste pr men totalno oplele.

Ne vem, kako si ji izrazil svoja čustva, a iz tvojega načina pisanja ugibam, da je možno, da si to naredil na nekoliko neprimeren način. Nikakor ni nujno, da imam prav, a dobivam občutek, da nastopaš nekoliko kot tipičen Nice Guy ™, ki bi zase povedal, da je bil postavljen v Friendzone ™, in če imam prav, je popolnoma normalno in pametno, da je prijateljica pobegnila. :P
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

neznanec napisal/-a:Ne vem zakaj dojemate, to da sm nedolžen kot problem. Jaz ga ne. Problem je zgolj to, da sm si prvič želu z eno, k bi mi res velik pomenla. :mad:

Ne eno, ne drugo ni problem. Zame je nedolžnost po eni strani bonus in se mi zdi romantično.
Tudi to, da prvič seksaš z nekom, ki ti veliko pomeni ni niti malo problematično (in edini zame osebno sprejemljiv način).
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pirodoksin »

Ej neznanec, kadar te bo bolel ku*rac za to, kaj si ženske in ljudje mislijo o tebi (vključno s temi na forumu), takrat boš fukal (z resno žensko ali kar tako, odvisno od situacije).
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Neznanec, im with you.
A se tko dela s prjatli? Je to prov, če ti nekdo zaupa svoja čustva, da ga totalno skenslaš? Še sekundo nazaj res dobra prjatla, en stavek, naprej pa smrtna sovražnika? Če je tako, da je to vam ženskam sprejemljivo, ste pr men totalno oplele.

Ne. Groza. Kot prijateljica bi ti lahko normalno razložila, da si pač tega ne želi, ampak upa, da bosta lahko bila prijatelja naprej. Kar sklepam, da bi ti razumel. Ta pot, ki jo je pa ona izbrala, je pa otročja in odurna. In meni bi se na tvojem mestu že zaradi tega odziva zagravžala.
It was forever..but it didnt last long..
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pirodoksin »

Ja mogoče je ženska malo glupa, ampak itak ne vemo, za kaj točno se je šlo, kakšno komunikacijo sta imela pred tem ... iz lastnih izkušenj dvomim, da neznanec govori vso resnico. pa četudi jo - če jo je hotel met za punco bi on potreboval nekaj časa brez nje, preden je lahko z njo čist casual (glede na to, kakšna čustva goji do nje). ni si treba lagat.

neznanec, še enkrat sem prebral tvoj drugi post in videl, da si omenil terapijo s psihedeliki. ne išči hitrih rešitev, ker jih ni. psihedeliki so sicer res uporabni kot terapevtsko sredstvo, ampak ti tega ne rabiš in ti lahko kvečjemu škodi - v to ne smeš iti z nekimi visokimi pričakovanji, sploh pa ne v obdobju, ko nisi čustveno stabilen. če imaš težave s samopodobo razmisli raje o psihoterapiji. psihedeliki te spravijo v eno posebno stanje, v katerem lahko zadeve veliko hitreje predelaš - ampak če nimaš refleksije o samem sebi (ki jo pridobiš skozi samospoznavanje, npr. s psihoterapijo ali kako drugače), potem lahko zgolj haluciniraš in se imaš lepo (ali imaš pa bad trip) in od tega ne odneseš nič koristnega.
oz. tako bom rekel: lahko greš na psihedelike, ampak ne pričakovat čudežev od tega. pač nekaj časa boš potreboval, da se boš osebnostno spremenil ...
neznanec
Sramežljivka
Sramežljivka

Jap, punca je res neobičajna (ne nujno v pozitivnem smislu, ampak to je relativno). Sej zato se mi je pa tok prikupla, padam na neobičajne.

Pirodoksin. Nočem it po poti, da mi bo popolnoma ravno za mnenja ostalih ljudi in kaj se z njimi dogaja, ker je to že borderline sociopatsko. Še vedno pred svojimi dejanji pomislim, kakšne posledice bo to melo na soljudi. In zarad tega ne grem z eno alkoholizirano punco, čeprov bi šel komot, trust me.

Kot sem napisal, da se mi zdi, kot da so se vse te stvari zgodile miljon let nazaj je ravno zarad psihadelikov. Spremembe so se zgodile. Stvari so mi začele dost manj pomenit in sem za en odtenek bolj flegma. Dost se zgodilo v teh parih mesecih, nisem še zihr, na + ali na -.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

terapija s psihadeliki?

prosim povej več?

je to tisto ko greš k šamanu, odbiješ ful enga keša, da ti zvari čorbico, kozla (da daš vse kao ven) in te on vodi skozi proces samoočiščenja al so to solo raziskovanja z gobami/dmt/ vstavi poljubno?
Odgovori