ali ''vzeti si čas'' za premislek nujno pomeni pot navzdol?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Epl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Epl »

Jst ti svetujem enako kot že nekdo pred mano, vzemi si na izi. Seveda je to odvisno od tega koliko si že navezana nanj, bolj ko si, težje je to izvest. Drugače pa naslednjič ko se vidita bi bilo pametno da iskreno razjasneta kako stvari med vama stojijo in kakšne strahove in zakaj ima on.
lil'greenfrog
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lil'greenfrog »

@Epl: hvala ti za mnenje, appreciate it.
Ja, kr težko je, še posebej to čakanje zdaj, skušam odmislit, ampak seveda ne gre.. telefon puščam doma, pa pol ko vidim, da ni nič, mi je hudo. :(
Res je, delam na tem, da se oglasi in da se vidiva, pa da ga vprašam, česa ga je pravzaprav strah, sej ga nisem nameravala pojest ali si ga totalno prilastit, ampak le dopolnit in stat ob strani, bit a caring and loving person, kot sem bila ves čas..
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

jaz ti želim vso srečo. ampak vse skupaj se mi zdi čudno...premalo "sta skupaj"...
lil'greenfrog
Sramežljivka
Sramežljivka

Torej, da vam malo poročam, kaj se dogaja :) zdaj sva se s tem mojim nesrečnim lion king-om vmes videla že dvakrat, na mojo pobudo, ampak je bil takoj za.. še vedno bolan, prvič sva se bolj tipala, hoja po ledu itd.. se je videlo, da se drži nazaj in da si hoče res vzet čas. drugič pa zdaj v nedeljo, ker je človek bolan, sem želela izvest to malo drugače, ni mi bilo ravno do tega, da bi kofetkala v baru.. tako da sem pripravila 'piknik' varianto.. vzela košarico, deko, nekaj za spit in nekaj sladkega za pojest in sva imela 'chillanje' na jasici na sončku 3 ure. super ideja za druženje in pogovor..
tak sproščeno je ležal tam, vse 4 od sebe, jaz pa ga nisem upala stisnit.. pa tak bi ga z veseljem.. izžela ko medvedeka :(

vprašala sem ga, če sma vredu midva in če je še interes.. je rekel, da ja, da zakaj ne.. in sem rekla, da zato, ker je hladen ko špricer hehe
in da imam jaz občutek, da ga gnjavim, ker sem ga zdaj že 2x tak podrezala.. ampak je rekel, da ne, da je enostavno bolan in da se mu ne da nič..
sem rekla, da bi blo fino, če bi kdaj še on kaj predlagal, sej vem, da je že, ampak tudi v prihodnje..
v glavnem, povedala sem mu, da se opravičujem, če je dobil občutek, da sem se pri njemu doma počutila preveč domače, ker to še najmanj ni bil namen.. in je rekle, da ne, da če bi bilo to krivo, bi mi že povedal..
in da ga nisem hotla utesnjevat ali mu dati občutek, da mu jemljem svobodo..
povedala sem mu, da mu stojim ob strani v dobrem in slabem.. in je se strinjal, da je fajn vedet, da imaš nekoga ob sebi.
povedala sem mu, da ga bom z veseljem razvajala, če mi bo le dovolil :)

ko sva šla domov, se mi je zahvalil za družbo, jaz pa njemu nazaj.. sem rekla, naj se kaj oglasi.. in že odpela pas, ker sem hotla ven iz avta.. pa me je lepo prijel in potegnil k sebi in mi dal dva lupčka hehe seven heaven.. prav lepo..
kmalu ima tudi rojstni dan, tak da ja.. ne vem, vzduđše je bilo kar napeto, težko se zadržujem, da se ga ne bi dotikala ali karkoli.. :(

na koncu pa sem dan za tem srečala še ''tasta in taščo'', in jima povedala, da naj ne mislita, da nočem na obisk prit.. da bom prišla, ko me bo povabil njun sin hehe in mi je ''tast'' rekel, da ga naj kar pustim pri miru, da bo že.. da je zmeden malo.. sem rekla, da se je mogoče tudi kaj ustrašil..
ugh.. težko je..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Am ... pozabila sem in zdaj ne najdem - koliko je star ta tip? 27? Moje mnenje je, da je razvajen mamin sinko, ki ni sposoben poštene komunikacije, ki bi sodila k njegovi domnevni odraslosti. In ti se obnašaš kot mama koklja, ki skače okoli njega ... kaj pa če bi ga pustila pri miru? In živela svoje življenje, kot da ne obstaja? Boš takrat videla, koliko mu res pomeniš ...
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Ali pa mogoce nima izkusenj z zenskami in je bolj zadrzan kar se tice tega?

Nis(m)o vsi samski tipi pri teh leti mamini sincki ane.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Malo izven konteksta, ampak a se samo meni zdi mal odd, da starše od nekoga s katerim prijateljuješ/zmenkuješ dober mesec, že poimenuješ "tast in tašča" :D
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Nisi edina.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

eh nevem meni zgleda tudi da mu ti ful gnjavis. niti se prav nista skupaj pa mu obljubljas v dobrem in slabem itd. in to kar prvis `tasci in tastu` se mi zdi tudi kot neko vsiljevanje.
in to da razmislja (ceprav pomoje ce razmislja ze po enem mesecu to ni nek dober znak)... meni zgleda da cisto prevec skaces okrog njega, ga psihoanaliziras s starsi, mu pripravljas piknike... pomoje ti manka attitude.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

^ se strinjam. Do sedaj si mu bila, bolj ko ne, vedno na voljo... Sedaj pa reči basta in mu daj vedet, da ni zadnji moški na tem svetu. Pravzaprav te niti ni imel časa pogrešat, ko pa si se tako trudila okrog njega.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
lil'greenfrog
Sramežljivka
Sramežljivka

Torej, hvala za vse odgovore tudi vsem, ki ste se zdaj na novo vključili v to mojo zgodbo..
@Abby: star je 25 in ne, ni razvajen mamin sinko..
In zelo težko je nekoga kar pustiti pri miru, če je prej bil on tisti, ki je skakal okoli tebe in se trudil in imel večji interes, kot sem ga imela jaz.

@Wasd: se strinjam s tabo.. niste vsi samski tipi pri teh letih razvajeni mamini sinčki..Njegov brat je na primer leto dni starejši od mene, pa sta kot dan in noč, se dosti bolj nezrelo obnaša.. In ja, nima ravno veliko izkušenj z daljšimi zvezami..

@Ananhas: ''tašča'' in ''tast'' je seveda bilo rečeno v šali, še najmanj, da bi se že videla poročena tam, pač raje sem to napisala kot njegovi starši, ker se pri nas vedno pošalimo s ''tast'' in ''tašča'', če gre za katerega od staršev, pa tudi če je to od kolegice fant/punca in gre za njihove.. tako da ni bilo mišljeno tako skrajno resno.

@Rollin #3&@Beya: Glede tašče in tasta sem razložila zgoraj.. glede 'obljub' pa tako.. vem, kako je bilo stanje prej in vem, da sem mu že bila v oporo, hotla sem mu dat samo vedet that i'm here for him..
Ja, ni dobro, da se že po tako kratkem času zaplete in da razmišlja.. kot sem rekla, to je bilo iz danes na jutri, mogoče sva res začela preveč impulzivno in prehitro, pa so ga posvarili in je ugotovil, da mora stvari malo upočasnit..
Vem, mogoče se res jaz preveč trudim, ampak prej je bilo obratno, zdaj je vse zaštekalo in ne bi rada, da gre vse v maloro.. vem pa, da moram po njegovem tempu dalje, čeprav je res težko nekoga kar pustit pri miru in čakati na naslednjo potezo.. želim si, da bi se čim več družila, ker se hitro izgubi stik s človekom in napravi distanca, če se začne oddaljevanje.. I really like him, ker je res super fant.. :(
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

mja samo če se je nehal trudit malo po tem ko sta se dol dala to res ni dobro. sicer pa samo ti ves v kaksni situaciji sta. :) to da ti je dal dva poljubčka tudi nič kaj preveč ne šteje.

hitro se napravi distanca samo v primeru če drugi ni zainteresiran. če si bo zaželel druženja te bo že kaj poklical. pomoje naslednjic ko se srecas z njim mu ne govori kako mu boš stala ob strani in neke tezke debate odpirat, pač se družita. lahko tudi malo namignes na druge tipe ker si samska. če že želiš težke debate pa naj se vmes on zjasni kam to vodi. ko vidis starse se pogovarjaj z njimi o vremenu. ni fora o tem kako jih klices ampak kaj se pogovarjas z njimi.

glej:
da bom prišla, ko me bo povabil njun sin hehe in mi je ''tast'' rekel, da ga naj kar pustim pri miru, da bo že..

pa se nekje zadaj so ti nekaj podobnega svetovali...
lil'greenfrog
Sramežljivka
Sramežljivka

@Rollin #3: hvala za mnenje..
Ne, sploh ni blo zarad seksa, res ne.. to je blo kr naenkrat ko sva šla na en izlet, v sekundi dvajset se je obrnilo. Sej pravim, da ne vem, možno, da so ga kaj posvarili, da naj bo previden, glede na to, kaj vse so že dali skozi prej z bratovo bivšo in je bila celotna družina priča temu.. da je še njihova mami morala na zdravljenje za živce in podobno.. brata se pa v isti hiši nista smela pogovarjati.. v glavnem scene.
Vem tudi, da those two kisses ne štejeta kaj preveč, vem.. bi pa rada verjela, da štejeta..
In ja, že cel teden ga pustim pri miru.. itak dela popoldan, pa malo mu še zdravje nagaja, sem pa vseeno računala na kak obisk. I think way too much, to je problem.
Ne vem, mogoče pa se res želi prepričat, da si pa jaz želim bit z njim in čaka na kako iniciativo z moje strani, da mu prva pokažem zdaj al kaj.. ne vem..
Vem ja, naslednjič teh težkih pogovorov definitivno ne bova imela, mi je že kolegica rekla, da ga je to mogoče malo zmotilo, ker če ne bi imel interesa, se niti ne bi odzval in se prišel družit z mano.. sem pa nameravala predlagat kako športanje za naslednje srečanje al nekaj podobnega.. kak živalski vrt bi bil tud zanimiv :)
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

hehe me prav zanima kako se bo to koncalo. :) skoda, da takrat ko si odprla to debato nisi zarila do konca. oz ga vprasala da zakaj se je spremenil in pol ko ti je reku da nic, bi mu lhko rekla da to ni res in itd. in pomoje se on res malo ne zna pogovarjat, ker nekaj se je spremenilo.

pa tudi to zdravje... kaj je samo malo prehlajen ali je fasal nevem npr. meningitis? ker ce samo malo šmrca je to pomoje sam izgovor.

kaj pa ta teden te je kaj poklical?
lil'greenfrog
Sramežljivka
Sramežljivka

@Rollin #3: i just lost all hope.. vredu je, še marsičesa mu nisem rekla, pa itak brezveze..
nekaj se je spremenilo ja, iz danes na jutri mu je nek klik v glavi naredlo.. moje obnašanje do njega je blo namreč skoz isto in pristna naklonjenost, ki sem jo tud kazala.. in tud z njegove strani je bla.. pa čez en teden ma rojstni dan, kamor sem bla tud vabljena, ker bo doma pač malo nekaj naredil, čist simple..
Drugače pa ja.. dans sem mu sms napisala, predlagala, da pride na obisk tja, kjer delam, ker je bil prej vedno tu, pa še v nedeljo sem rekla, naj se kaj oglasi..
no, pa rekla sem, da imam idejo, da bi lahko šla jutri v ZOO, da če pa ima on kak boljši predlog za druženje čez vikend..poslušam :)
in je napisal: '' hm, jutri nimam cel dan časa, grem na pijačo popoldan!pa še danes grem verjetno malo ven s sestričem. hehe''

ja fajn.. to je to.. nič več nimam za rečt :/
Odgovori