Ma da bi se zdej ti nannjo spravla je brezveze, pokažeš da si boljša.
Pač poveš ji da je mal trapasta, pa da nej se nej se obnaša letom primerno.
Pa pol se ne družiš več z njo.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Enkrat bi jo mogla hitro nazaj focnit, da ne zgleda nevem kak čudno. Kao refleks Pa bi blo... Sicer pa ne vem, kaj mate to za ene finte (malenkost otročje)
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
dej ne moralizirite..ste vse neki sovražne kle gor povrh vsega pa se obnašate k najstnice z nekimi bednimi forami in kok bi jo nadrle itd..tip jo je prekucnu nima veze zakaj, in njej pač ni sedl pa je tko reagirala sej ne rečm da je prov sam pač kar je iskal to je dobil..jst se ne bi nč drla zdej neki nanjo in si delala stale po nepotrebnem ker konc koncev ma vsak svojo mejo in on je očitno njeno prekoračil..naj se samadva zmenta sej sta dost stara..zarad mene če se stepeta..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
da se bi to meni zgodilo bi me prvo skoraj kap , potem pa se bi 1oo% začela zdirat na njo .. to bi pa vodlo do konkretnega prepira ... nobena nebo mojega tipa tepla
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Mark napisal/-a:Enkrat bi jo mogla hitro nazaj focnit, da ne zgleda nevem kak čudno. Kao refleks Pa bi blo... Sicer pa ne vem, kaj mate to za ene finte (malenkost otročje)
ja... "malenkost" otrocje
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
jaz sigurno nebi ostala tiho ...pač sm tak človek...sam se mi take stvari ne morejo zgodit k mam dokaj zrel folk okoli sebe tko da hvala bogu nimam takih bednih problemov-situacij! če bi se pa zgodila pa 100% nebi samo gledala!
ona je iskala kar si je zaslužila...2 dni je neprestano žokala u njega, ga zgečkala, pa neprestano skor na njem visela... a pol tud ne bi šla ona čez mejo za tvoje pojme?