No, purple ne morm se upret Drgač pa itak, za zvezo se trudita OBA, če se samo eden, ta drugi pa skače okoli ali pa je čisto apatičen, ne bo nič. Sam mučiš se.
Drgač pa likanje- uau valda, ko mu oprostiš bo pa spet na tebi, to je sam krinka Al pa mu dej celo stanovanje za zloščit, pomit, okne spucat, stene prebelit, ....
^^:gruebel: (tebe se tiče samo tisti del, da se mi zdi, da vedno ko te vidim, pizdiš čez varanje (sej se strinjam, je uncool) in tuliš kako mu ne gre ubežati - kaj pa naj potem posameznik naredi?)
Simbolika mi je všeč - začel je počet neki za punco, kar mu je prej bilo tolk grozn odveč. Ne, nisem rekla, da naj odpusti & pozabi vse zdej, ampak pač, da bi meneomehčalo..
Ne verjet!
Tip se goni za drugo punco, ti si ga dobla, on se izgovori "da ne ve kaj mu je blo" in konec zgodbe.
Kaj pa boš zdaj naredila? Ostala z njim al odšla?
arcanum napisal/-a: Nakar sem slučajno opazila da je drugi dan po pijači poslal istočasno in njej in meni isto sporočilo s podpisom "rad te mam"!
mogoče se je res zmotil, ker če si je z njo skoz dopisoval je mogoče pomotoma njej poslal nekaj, kar je bilo namenjeno tebi. vsaj meni se zgodi da pošljem napačni osebi sms, sploh če si dopisujem z dvema naenkrat.
drugače pa priporočam pavzico, da fant razmisli kaj hoče, ampak obstaja velika verjetnost da se ne bo vrnil nazaj k tebi.
arcanum napisal/-a:Finta je v tem, da je še pred 2 meseca sam predlagal, da bi imela otroka in je do mene ves ta čas bil zelo ljubeč. Nikoli nisem niti razmišljala o tem, da je zmožen to narediti. Vedno je bil tako nasproten varanju. Zdaj se res trudi,še likat je začel,ko prej niti slišati ni hotel za to
Ne vem no, mogoče res da imam probleme, ampak sem taki tip človeka, da ko mi nekaj smrdi, tako dolgo vrtam da pridem resnici do dna. Saj vem, da očitno vse ne štima tak kot bi moralo - to je očiten znak.
Mene samo zanima, kaj bi ve naredile, če bi bile na mojem mestu...
Bi vse skupaj zavrgle ali bi probale začeti od znova in še naprej vlagale v zvezo?
Ja, najbolje da si s takim narediš še otroka. In to zato, ker je začel likat! to pomeni, da mu je res žal... ah, daj no. Pojdi ven iz tega- to, da sta skupaj že 6 let bi skupaj z vsem kar veš moralo biti bolj - kot + , da premišljuješ, da bi še ostala. Nikoli ne boš morala biti prepričana ali se je to zgodilo prvič in zadnjič... sicer pa, že da ti tako laže- lahko si najdeš boljšega. Če pa si ga ne moreš, pa je bolje biti sama... al kak?
od kod nekaterim zaključki, da je tip, ki je sam prosil za številko te punce, se z njo dobival itd., storil napako? to ni nobena napaka, ampak zavestno odločanje za "malo zabave". verjamem, da mu je žal, toda po toči zvoniti je prepozno.
in to delajo točno zato, ker si mislijo, da jih punce "po tolikih letih" ne bodo pustile. in evo. kaj se zgodi? namesto, da bi tipa nagnala (ne samo zato, ker se je dobil z drugo, ampak predvsem zaradi "dejanj za njenim hrbtom"- če tip ne bi imel grdih namenov, bi valda punci povedal s kom gre na kavo) tu govoriči o otroku, al tip jo vara. pa wtf je s folkom?
očitno le ni tako zelo proti varanju. in tudi ti ne. on je varal, ti pa celo razmišljaš kaj bi naredila. tipična scena.
Revež cel čas komuniciranja z drugo žensko ni vedel, kaj počne, prav tako ni vedel, kaj mu je bilo, ko jo je poljubil in ji poslal sms z rad te imam. Ampak ko ga je punca zalotila, je pa čisto zares spoznal, da je ona za njega ena in edina.
Imaš vse razloge na pladnju da ga pustiš in greš stran od tega kretena. Ti pa premišljuješ, da bi še otroka mela z njim? samo zato ker ga je pred nekaj časa predlagal (kar ne pomeni, da si ga želi) in ker sta že toliko časa skupaj....
....pa ti nisi normalna! Če si pametna, spakiraj njegove kufre, pa ga naženi! 6 let gor ali dol...sedaj se ti to zdi dolga doba, kaj pa potem, ko bi bila z njim še naslednjih 10....ti bi skrbela za otročka, on bi se pa gonu okoli?
Likanje je samo trenutna faza....ki ga bo slej kot prej minila in bo spet šel na stara pota. Otrok pa tudi nobenega razmerja ne izboljša....prej poslabša!
Jz ga pa ne bi kar iz prve pustla, če si je z eno tam mal pisaril in jo pecaril...bi mu pa dala tako lekcijo, da bi razmišljal še 2 meseca, če sploh hoče bit s tako zajebano žensko in da bi si zapomnil za naprej in nazaj.
Punca, najprej razmisli, če si mu sploh sposobna odpustit. Če nisi, nima smisla se mučit. To je predpogoj, da lahko karkoli nadaljuješ - da si mu sposobna resnično odpustit. Ne pozabit, ne zaupat, ampak odpustit. Kot druga stvar, konkretno se vsedita dol in se pogovorita. Tokrat si ti tista, ki določa pravila igre. Pogovorita se brez prepirov, brez zapuščanja sobe in loputanja z vrati...in ga vprašaj, če si on sploh želi, da nadaljujeta zvezo in če je pripravljen v to tudi kaj napora vložit. Za zvezo morata bit dva, zato naj se izjasni. Nato se pomenita, zakaj ga je sploh tolko mikala tista ženska. A se je zaljubil, jo je hotel podret, si je hotel ego napumpat, je hotel malo akcije? Iz odgovora lahko izveš tudi, kaj je narobe v vajini zvezi. Lahko ga to sicer tudi vprašaš, ampak moški tega vprašanja nekako ne razumejo najbolje. In razmisli, če se je mogoče prebudil speči hunter v njem, koliko možnosti si mu ti dajala, da se izkaže kot moški napram tebi? Vem, ni prav, da je naredil kar je, zato ma glavo, da razmišlja z njo. Ampak vseeno je vredno premislit, če si mogoče igrala preveč materinsko vlogo, si ga dušila z ljubeznijo, vse ustregla?
Lahko, da bo skušal med pogovorom krivdo zvreči nate, tega mu ne dovolit. Lahko pa vzameš na znanje, če bo povedal kaj resničnega.
Potem bi mu pa jaz povedala, da je moje zaupanje vanj na 0% in da je trenutno preveč boleče vse skupaj, zato se naj eden od vaju izseli iz stanovanja. In da če te hoče še kdaj imet, se bo moral prekleto potrudit zate. Da to ne pomeni, da sta se razšla, niti da imata pavzo, ampak je nek status quo in če misli delat zdaj neumnosti, naj sploh ne hodi več nazaj.
Potem boš pa videla - resno naj se eden od vaju izseli. To vama bo dobro delo. Najverjetneje po tem pogovoru ne bo nikoli več prišel nazaj. Torej nisi nič izgubila, samo nekdo, ki te ni bil vreden, je izgubil tebe. Če bo prišel in se bo res trudil, si pa le dovoli, da te bo sčasoma pridobival nazaj. Saj boš čutila v srcu, kako vama gre. Sigurno pa to ne bo v 2 mesecih.
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
Hmmm, kaj pa če bi ene ki se tako zgražate prebrale njen zdnji prispevek, v katerem avtorica teme piše, da o otroku ne razmišlja in da je tipa dala (vsaj začasno?) na hladno....
sem dobila en preblisk Kaj če ti je on predlagal otroka, ko je že mutil kakšno drugo oziroma je načrtoval varanje To bi bilo možno, ker tako bi si 100% zagotovil, da ne greš nikamor, ful v oporo bi ti bil tak moški v mesecih nosečnosti. Ja tam pri kašni bi na kavču razlagal kako je pa njegova tečna...
Tudi, če je ta punca (avtorica) napisala, da je na pavzi al kakorkoli imam občutek, da se bo vrnila k njemu...