¤*sunshine*¤ napisal/-a: js večinoma ko se pogovarjam s prjatli usi ocenijo žensko nekak tkole " oo tale je pa sam za posexat pa adijo" medtem ko ocenijo na tiste luštne prijetne punce s katerimi bi bilo možno imeti neko zrelo vezo.
ja, pač nekih hudih, k se tm nastavljajo, nočejo več kot za seks. za resno zvezo hočejo eno kjut luštno punco, ki ni preveč vpadljiva in izzivalna. to jih veliko reče. ker pač nočejo za zvezo ženske, ki jo hočejo vsi pofukat. se bojijo, da bi se jim skurbala. ne vejo, če bi jo lahko s svojim majhnim tičem dovolj zadovoljili. bojijo se, da je preveč samozavestna nimfomanka. kjut punca je pa srčkana in tud za se crkljat... taka, ko si misliš, da jo obvladuješ.
najbolj na k***c mi gre to, da...
zanimanje zame pokažejo taki tipi, ko jih jaz nočem. ko jaz ne pokažem zanimanja za njih, ampak samo prijateljsko naklonjenost in se tudi tako sproščeno obnašam.
ko nekemu tipu pokažem, da me zanima in privlači - tak me pa nobeden noče. jim to ne paše. se jim zdi preveč dosegljiva in napadalna.
posledično nisem še nikol bla v zvezi s tipom, ki bi mi bil res všeč in ki bi si res želela sexat z njim.