Bodi ženska, razmišljaj kot moški

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Bodi ženska, razmišljaj kot moški

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

¤*sunshine*¤ napisal/-a: js večinoma ko se pogovarjam s prjatli usi ocenijo žensko nekak tkole " oo tale je pa sam za posexat pa adijo" medtem ko ocenijo na tiste luštne prijetne punce s katerimi bi bilo možno imeti neko zrelo vezo.

ja, pač nekih hudih, k se tm nastavljajo, nočejo več kot za seks. za resno zvezo hočejo eno kjut luštno punco, ki ni preveč vpadljiva in izzivalna. to jih veliko reče. ker pač nočejo za zvezo ženske, ki jo hočejo vsi pofukat. se bojijo, da bi se jim skurbala. ne vejo, če bi jo lahko s svojim majhnim tičem dovolj zadovoljili. bojijo se, da je preveč samozavestna nimfomanka. kjut punca je pa srčkana in tud za se crkljat... taka, ko si misliš, da jo obvladuješ.

najbolj na k***c mi gre to, da...
zanimanje zame pokažejo taki tipi, ko jih jaz nočem. ko jaz ne pokažem zanimanja za njih, ampak samo prijateljsko naklonjenost in se tudi tako sproščeno obnašam.
ko nekemu tipu pokažem, da me zanima in privlači - tak me pa nobeden noče. jim to ne paše. se jim zdi preveč dosegljiva in napadalna.
posledično nisem še nikol bla v zvezi s tipom, ki bi mi bil res všeč in ki bi si res želela sexat z njim. :?
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Feb. 2011 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Delusional, zakaj bi ti sploh rada imela fanta, če imaš pa o moških tako slabo mnenje?
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Delusional, js te pa čist zastopim. Tud mene se velikrat kr ustrašijo :? Pa s tem, da se name limajo same copatke, js si pa želim nekoga, ki mi bo "enakovreden nasprotnik", če se lahko tako izrazim.

Pač bo treba še mal počakat :D Moški so čist super bitja, sam js mam to smolo, da pač ne najdem pravega.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

delusional napisal/-a:
¤*sunshine*¤ napisal/-a: js večinoma ko se pogovarjam s prjatli usi ocenijo žensko nekak tkole " oo tale je pa sam za posexat pa adijo" medtem ko ocenijo na tiste luštne prijetne punce s katerimi bi bilo možno imeti neko zrelo vezo.

ja, pač nekih hudih, k se tm nastavljajo, nočejo več kot za seks. za resno zvezo hočejo eno kjut luštno punco, ki ni preveč vpadljiva in izzivalna. to jih veliko reče. ker pač nočejo za zvezo ženske, ki jo hočejo vsi pofukat. se bojijo, da bi se jim skurbala. ne vejo, če bi jo lahko s svojim majhnim tičem dovolj zadovoljili. bojijo se, da je preveč samozavestna nimfomanka. kjut punca je pa srčkana in tud za se crkljat...

Boze, jaz iz dalec nisem kjut, men bi mi bilo zalitev, da mi tip rece kolk sem kjut in srckana, hvalabogu nobeden mi ni rekel, niti pa hocem zgledati srckano kjut.
Pravzaprav kjut punce, mi grejo na zivce, ponavadi imajo kaksen majhen nosek kot noht iz mezinca, pa neki bejbi mlecen nasmesek, pa tak osladno govorijo, v notrajnosti pa se skriva prava kaca...mislim se ne morem niti pogovarjat s kjut puncami.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

pa ja.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Akvamarin napisal/-a:Boze, jaz iz dalec nisem kjut, men bi mi bilo zalitev, da mi tip rece kolk sem kjut in srckana, hvalabogu nobeden mi ni rekel, niti pa hocem zgledati srckano kjut.
Pravzaprav kjut punce, mi grejo na zivce, ponavadi imajo kaksen majhen nosek kot noht iz mezinca, pa neki bejbi mlecen nasmesek, pa tak osladno govorijo, v notrajnosti pa se skriva prava kaca...mislim se ne morem niti pogovarjat s kjut puncami.

Gremo vsi, tepst kjut punce! :mad:
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 16. Feb. 2011 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Gremo tepst tiste, ki ne znajo vejic postavljat!
Brez zamere. :D Ampak lihkar si pozval vse kjut punce vključno s tabo, da greste skupaj tepst vse. :D
Because I can.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

:lmao:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
¤*sunshine*¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¤*sunshine*¤ »

Akvamarin napisal/-a:Boze, jaz iz dalec nisem kjut, men bi mi bilo zalitev, da mi tip rece kolk sem kjut in srckana, hvalabogu nobeden mi ni rekel, niti pa hocem zgledati srckano kjut.

je razlika med punco ki je lušna in ponavadi ima use pošlihtan u glavi in pa med luškano- srčkano, ki je že cela posladkana. Pač od posameznice odvisn kako se obnaša ampak js poznam dost lušnih punc in so full uredu in majo pošlihtan u glavi. Kaj veš mogoče se pa na tem forumu s kakšno lušno pogovarjaš :)

no js mam pa raj da mi tipi rečejo da sm lušna. simpatična, lepa kokr pa da mi govorijo na kere use načine bi me pof**, pa kaj bi mi delal...pač nwm počutla bi se k ena kurvica.

v vsaki ženski se skriva "kača" :D
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Akvamarin napisal/-a:
delusional napisal/-a:
¤*sunshine*¤ napisal/-a:
Pravzaprav kjut punce, mi grejo na zivce, ponavadi imajo kaksen majhen nosek kot noht iz mezinca, pa neki bejbi mlecen nasmesek, pa tak osladno govorijo, v notrajnosti pa se skriva prava kaca.

A to je zdaj po tanovem? Ker včasih so imele čarovnice velik nos :D
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

ahahah, kiro posploševanje..torej če nimam malega noska, nisem kjut... če pa sem kjut, sem pa osladna... :D ma daj...kire veze ma to z realnostjo no :D
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

mah kaj pa vem. nikakor nisem za to, da zenska v odnosu takoj postavi neka merila. se mi pa zdi kul, ce recimo pove, kaj kaksne ima poglede na partnerski odnos, kaj tolerira, cesa ne, .. tko da mal predstavi svoja nacela. pol pa moski itak vidi, kaj bo naredu. ce se mu zdi vredna njegovega truda, bo ze mal te 'nasvete' uposteval, ce pac ne, jih enostavno ne bo in slej ko prej bosta ugotovila, da iz njunega odnosa ne bo otrok
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

evo, to so za mene kjut punce, ne morem jih, poglejte kako drzo imajo, mislim se globoko opravicujem tistim, ki jim je to vsec, zal mene ni>

http://im.in.com/connect/images/profile ... en_300.jpg

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... TWYR6v3F7Q

Bit lepa, nezna, zenstvena, za mene je druga stvar. Menim, da tudi karakter ima svoj vpliv in ti da dolocen izraz na obrazu. Evo, to je za mene lepa zenska, ima zenstven obraz, ne morem pa rect, da je osladna,tudi ne morem pa rect, da je sam za po*ukat.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... WR-PP4l6uR

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 8MfURuli6w

Zdaj pa ste se zapicile v noske! Kar se tice noskov pa ne bom komentirala, to sem bolj napisala, ker menim, da nosek, lahko sam pripomore k celotni sliki osladnosti, kar pa ne pomeni, da je zenska zdaj sam zaradi noska zgleda kjuti, so tudi drugi faktorji pomebni kot oblika obraza, ustnice, ja in seveda je pomebno obnasanje...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Sem mislila, da so časi, ko se je na človekove osebnostne lastnosti sklepalo na podlagi fizičnih značilnosti mimo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^^jap, spet je leto 1939, in spet bodo ljudem začeli meriti širino nosu, in koliko so njene oči podobne mali mucki ki prosi za hrano.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Odgovori