ko celulit postane razlog da fant zapusti punco

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

..Evelyn.. napisal/-a:Jz pa. :D Grem stavit da bivša cosmopolitan forumašinja Aloha vztraja z minimalnim procentom maščobe in nič celulita. :D (remember her pics? :D)

pa še vseen je samska.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Ajča napisal/-a:Pa bi imela tako plehkega tipa za svojga partnerja? :?

Celulit ni ovira, ovira je neumnost, plehkost in to da te nekdo nima dovolj rad. Ker noben moški, ki ljubi svojo žensko, je ne bo pustil zaradi celulita. Če je pa zaljubljen v zunanjost partnice, je pa druga stvar :)

Evo, se strinjam.

Sem prepričana, da zelo malo žensk dejansko pride čez življenje brez celulita. Če ga ne dobiš v puberteti, ga pa pri dvajsetih, petindvajsetih, tridesetih, ko rodiš prvega otroka ... Jaz ga ful dolgo nisem imela, potem sem pa začela jesti tabletke. :x Pa sem se pač sprijaznila s tem.

Delusional, trenutno baje še ni lepotne operacije, ki bi popravila celulit. Liposukcija ga baje lahko celo poslabša.
Every rose has its thorn
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

delusional napisal/-a:jst ga mam fuuuuuuuuul. zadnje 2 leti sem ga dobila ful. rit in noge.

in zdej na tem mestu sprašuješ, kako se ga hitro in opazno rešit?
shujšat nočem.
telovadit in tečt mi ni treba, shujšat nočem, mišice imam, moti me samo celulit.
z vodo se ne mislim nalivat ker ne verjamem da pomaga.
masaže?
kavitacija?
kakšna kirurška metoda samo za odstranjevanje celulita?
obstaja kaj kar bi vbrizgali, da bi se stopil magar za 5000 eur???

Če že obstaja kirurško, ampak bo prišo nazaj :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

delusional napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:Jz pa. :D Grem stavit da bivša cosmopolitan forumašinja Aloha vztraja z minimalnim procentom maščobe in nič celulita. :D (remember her pics? :D)

pa še vseen je samska.

Who cares, samskih je veliko, žensk brez celulita pa malo. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

saj pa te fant lahko pusti iz kateregakoli vzroka.
koliko se pa tebi zdi razlog upravičen pa žal, ni važno.

tak razlog je zame kretenski. ali pa ti ni upal povedati kaj je dejansko narobe.

ah, bodi srečna, da si se rešila tega debila.

(OT: kako ni žensk brez celulita? jaz nimam celulita. in se mi zdi normalno, da pri 24ih nimam celulita. katera ga ima, pa jebiga. ni konec sveta in razlog za razpad zveze).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Jaz bi mu rekla: a te ne privlaci celulit? Potem te ziher privlacijo moski!

To me spominja na mojega frenda. Sicer je umetnik in je ful ful lep in postaven tip. Ko sva se druzila, za vsako zensko je komentiral kaksen obraz ima, kaksno postavo, kaksne boke, kaksne noge, se je zgrazal nad celulitom, pac lepota je njegov smisel zivljenja.
Vsakic, ko sva sla na kavo, me je tolk zakompleksiral, da prav sem se ga zacela izogibat, ker tudi ce je bila dolocena punca simpaticna, on je komentiral, da je grda.
Potem je imel 5 letno zvezo z mojo frendico, ki je ful lepa, ampak potem se je malo zredila in dobila celulita, in on ji je skoz tezil zaradi celulita.
Na koncu, po 5 letni zvezi, zadeva se je koncala tko, da ji je on priznal, da je postal gej. Ocitno, da ni najdel idealne necelulitaste lepotice.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ heh, 'postal' gej :lach: jaz bi prej rekla, da je bil to že od vedno, ampak si pač ni priznal / je skušal to potlačiti v podzavest, zato ga je pri vsaki ženski kaj motilo in ga ni privlačila :wink: saj gej ne postaneš kar čez noč, kolikor vem :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

hahahaha....tudi sama poznam primer punce, ko je bila v vezi s tipom, ki je po njujem razhodu ratal gej. :D
To je kr neki....sicer pa imajo baje tudi moški lahko celulit.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

eh, pozabi, ni celulit... kaj pa čez 20 let? Gube? Očitno je, da tip crap.

delusional napisal/-a:

pa še vseen je samska.

LOL!
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Lejte, tip ni crap. Tip je mlad, očitno dobro izgleda in lahko izbira ženske.
Avtorica mu očitno ni bila zadost osebnostno všeč, da bi to ujemanje prekrilo pomanjkljivosti pri njenem izgledu.
Ja, sočustvujem, ker nisi ti kriva, da imaš celulit, ki se pač ne pojavlja samo zaradi zamaščenosti, ampak tudi zaradi genetske pogojenosti. Grdo je, ko ti partner pri razhodu vrže za razlog fizično pomanjkljivost.
Ampak tip ni prasec samo zato, ker išče osebo, ki mu bo najbolj ustrezala tako glede osebnosti kot glede videza. To je tko kot reči, da sem grdoba, ker na tržnici ne kupim jabolk, ki mi niso na pogled všeč, čeprav majo dokaj dober okus, ampak raje grem in kupim jabolka, ki vsebuejo oboje. Če lahko izbiraš, zakaj ostati pri nečem, kar ti ne ustreza popolnoma? (pa ne zdaj, da jabolko in oseba nista primerjljivi stvari, samo ponazoritev je)

Se strinjam, da bi bil lahko bolj uvideven in razlog fizične narave zamolčal (glede na to, da proti celulitu res ne moreš ničesar storiti). Malo vzgoje mu očitno manjka. Ni pa prasec samo zato, ker si želi boljšega, če lahko to dobi.
Because I can.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

tip je prasec, z zelo nizkim EQ.

skupaj sta bila pol leta. dvomim, da je avtorica iz popolne lepotice v tem času prešla v celulitasto pujso. pred pol leta mu je bila pa z vsem svojim celulitom všeč.
in če model navede za razhod tak razlog, to pomeni, da je že v prvi vrsti bil z njo samo začasno, dokler si kaj boljšega ne najde in ji je lagal pol leta; in tudi, da ji nima jajc priznat pravi razlog razhoda, pa navede nekaj, kar ve, da jo bo prizadelo.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

Ženska je pa dvoje: ali neumna ali pa naivna..
Lahko, da je oboje. Tak tip se zavoha na 3 kilometre!!!
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

eeeem. a ni da maš ti trenutno ful probleme zaradi bivšega, ki je prasec in nevemkajševse?

a njega pa nisi zavohala na 3km?

al sem js spet narobe razumela repliko?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^Sicer nevem kak je blo mišljeno ampak vedno je dajat lažje drugim nasvete namesto, da bi se kdaj pa kdaj tud sami nad sabo zamislili in dejansko upoštevali kar drugim govorimo. :)
Yada, yada, yada...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Torej pozivam babygirly* k merici samorefleksije :schlaumeier:

pa srečno pri ovohavanju prihodnjih dečkov!
Odgovori