vara me :////

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

belibalet7 napisal/-a:.in to v eno,ko jo komaj pozna.

če si pol leta piše,pa 1000msg,jo najbrš dobr pozna
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Glej, seks gor ali dol, tudi če te ni prevaral v smislu, da je seksal z njo, še ne pomeni, da te ima rad. Ti mu daješ doma neko varnost in lagodno življenje, zdaj se te je pa očitno malo naveličal in se zagrel za to drugo punco. Ampak (ugibam) ker sta že 4 leta skupaj, se mu ne da zdaj razdirati veze, ampak želi najprej videti, kako bo s tem dekletom in ali mu bo bolj ustrezala kot ti, potem te bo pa šele pustil - ali te pa tudi potem ne bo, čisto odvisno.

Torej, na kratko:
-nima te več rad oz. te nima več rad dovolj
-ta punca te bo prej ali slej nadomestila pri njem
-če boš ostala z njim v zvezi, te bo še naprej izkoriščal in vlekel za nos

Jaz ti rečem: zgini od njega. Lepo mu razloži, da si videla sms-e, in da te prav malo zanima kaj sta/nista počela onadva, ampak da zate to ni dober partnerski odnos, da si on za tvojim hrbtom dopisuje pol leta z nekim dekletom in ji govori, kako bi jo položil. Ne rabiš nobenih dokazov za to, da ga pustiš, samo reci mu, da to zate ni iskren odnos in čao. Pa prosim, ne ga opravičevat in mu dat 'druge priložnosti'; tu ne gre za to, da bi on seksal z neznanko v trenutku pijanosti in slabosti (pa že to bi bilo dovolj slabo), ampak ji že pol leta aktivno in zavestno poskuša zlesti v hlačke, kar je nekaj čisto drugega.

Vem, da je težko razdreti dolgoletno zvezo, ampak včasih je treba. Razen če ti ustreza, da se ti tip goni okrog za tvojim hrbtom.
Every rose has its thorn
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a belibalet7 »

ja,najbrž imate prav.sam jas si še ne morem priznat ;s če neb nič čuto do nje,bi se hitro šou dol dat z ono. zdaj pa se že pišeta skoraj vsako večer pou leta.potem zagotovo velik čuti do nje.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

belibalet7 napisal/-a:.potem zagotovo velik čuti do nje.

ali,se je pa mogu tolk časa trudit da bo dala noge narazen
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

po mojem se ne bi za eno tak dolgo trudo,da bi dobo sex ;s žalostno,vendar res. ne pogovarjata se sam o tem kak se bosta dol dala.lepe mesiče si pišeta. ;s
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

V vsakem primeru ga prav malo briga zate.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

In kaj nameravaš naredit?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mislim da je za vsacga težko prekinit dolgo zvezo,vedno iščeš izgovore.
Ampak v temu primeru ga ni,za hrbtom se pogovarja,meni se za sex,laže ti v fris,te primerja z belim kruhom. Opcija je samo ena.

Sploh pa me vedno preseneča to razmerje med telesno prevaro,in čustveno prevaro.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Če si prebrala, kdaj naj bi seksala, pač uleti domov (ali kjer že bosta) tist moment. Ali vsaj poskušaj pravilno zadet. Boš mela dokaz, da te vara in da maš nesposobnega tipa, ki tkole pisari drugi ženski in ne zna skrit smsov/ne pazi na telefon.
Because I can.
Uporabniški avatar
GreenGreenerMostGreener
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a GreenGreenerMostGreener »

belibalet7 napisal/-a:ja,če se zalubo v drugo po 4 letih veze.in to v eno,ko jo komaj pozna.če sam sex za eno noč,bi lažje prebolela

All I can say is đizs krajst.
I'm so happy because today I've found my friends..
they're in my head.
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

za mene je že to največja prevara,da se že to pou leta dogaja.in misli na eno drugo. non-stop ji pisari.skoraj vedno ji on začne pisati ;s pa vsak dan hodi v fitnes.zihr ne zarad mene. poleti sem jo će tudi videla,ko se mi še sanjalo ni,da mata ka za mojim hrbtom.tip dela na pošti preko študenta.lani pa še ona začela delat ;s morm priznat,da punca je res ful lušna.blond,full dobr štel,u faco lušna,res je full lušna ;ss če neb delala na pošti,se neb spoznala z mojim ;s usoda al kak
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Ma kakšna usoda no. Pač nista optimalen par, če se en od vaju bolj zagreje za nekoga drugega kot za partnerja. Pustiš, preboliš, greš naprej.
Because I can.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

belibalet7 napisal/-a:hja.. ;ss u mesičih sem sam zasledila,da ji piše draga,žena.pa da jo vabi u sauno,pa vsepovsod..sam sexala pa še nista do zdaj. to je dober znak ne??če se sam kličeta,pa pisarita??

Ne, to ni dober znak.

Upoštevaj nasvete, ki so ti jih napisali prehodniki in leti od tega tipa stran. Tudi jaz ne podpiram drkanja po GSMu, ampak v temle primeru bi pa na tvojem mestu ''dragemu'' direkt zabrusila: ''ej mesiđe sn ti brala, tak da nimaš več kej za skrivat, zaj pa odje*i pa da te ne vidim več.''
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

edina šansa, ki jo maš je, da si ful ful boljša pri seksu kot je ona. takoj ko bo ugotovil, da mu je kul seksat z njo, bo odpeketal.
tako, da ohrani vsaj malo ponosa in ga pusti.
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

vsi ste istega mnenja..da mu je več kot sam do sexa z njo..da čuti nekaj do nje ;s nimam druge,kot da končam
Odgovori