maiteperroni napisal/-a:Jaz sem do sedaj imela fante, ki so bili "barabe", tako rečeno mi niso bili všeč tisti ki so bili preveč razumljivi, prijazni, nikoli se ne bi kregali... Jaz pa od moškega hočem prav obratno..v bistvu me na moških privlači njihova nedostopnost, samozavest, moški ego, trma, ...
Nevem pa zakaj.. to me mučii.. Rada bi res nekoga ki po mojem opisu ne bi bil "baraba"..samo da ko se pojavi tak ( prijazen,razumljiv,miren) ne čutim nič do njega, pa naj bo še kako lep pa lušten pa fajn...
NO včeraj sem odšla na prvi zmenek s tem fantom...pa ima dober avto,fajn družino (jih poznam) , on je prijazen, pa zelo kulturen....
Spet nastopi ta problem, ni mi všeč to na njemu da je neki "perfekten " u glavnem mi ni MOŠKI !!
mateja79 napisal/-a:Pravijo, da lepa dekleta ljubijo barabe.

, ampak dejansko niso.

mala.pika7 napisal/-a:gre se pač sam zato d so ženskam tipa alla jst in maiteperroni bolj ušeč tako imenovani "jebač tipi" kr z njimi ni nikol dolčas ( vsaj po mojih izkušnjah sodeč).
, z nadaljevanjem (ker z njimi ni dolgčas) pa se ne morem strinjat....Se mi zdi, da je malo "globlji" razlog zraven.

claire napisal/-a:največja misterija pri tej temi je: kdo je za vas baraba?