A so ženskam res všeč "barabe" ??

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Že 4 leta je s tipom, ki je niti najmanj ne privlači in se "ne tako grozno" poljublja? :eek: :eek: :eek:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

@ maiteperroni: ne
Vsak raj ima svojo kačo.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Re: A so ženskam res všeč "barabe" ??

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

maiteperroni napisal/-a:Jaz sem do sedaj imela fante, ki so bili "barabe", tako rečeno mi niso bili všeč tisti ki so bili preveč razumljivi, prijazni, nikoli se ne bi kregali... Jaz pa od moškega hočem prav obratno..v bistvu me na moških privlači njihova nedostopnost, samozavest, moški ego, trma, ...

Nevem pa zakaj.. to me mučii.. Rada bi res nekoga ki po mojem opisu ne bi bil "baraba"..samo da ko se pojavi tak ( prijazen,razumljiv,miren) ne čutim nič do njega, pa naj bo še kako lep pa lušten pa fajn...

NO včeraj sem odšla na prvi zmenek s tem fantom...pa ima dober avto,fajn družino (jih poznam) , on je prijazen, pa zelo kulturen....

Spet nastopi ta problem, ni mi všeč to na njemu da je neki "perfekten " u glavnem mi ni MOŠKI !!

Dobim občutek, da so ti še vedno všeč barabe. Drugače ima pa lahko tudi baraba dober avto in super družino. Samo on je še zmeraj baraba.
Pravijo, da lepa dekleta ljubijo barabe.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

[quote="barbie_girl_85"]Že 4 leta je s tipom, ki je niti najmanj ne privlači in se "ne tako grozno" poljublja? :eek: :eek: :eek:[/quote
DA ker mu je dala priložnost in se zaljubila do konca vanj... :D
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Re: A so ženskam res všeč "barabe" ??

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

mateja79 napisal/-a:Pravijo, da lepa dekleta ljubijo barabe.

Ali pa barabe ljubijo sebi enake - barabe.
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maiteperroni »

Ja no .. hvala vsem za komentarje...posebaj mi je dalo mislit ta komentar LEPA DEKLETA LJUBIJO BARABE! :oops:

Kar je absolutno res..ne da se hvalim sam...nevem ko pomislim koliko primerov poznam...
Lepa punca-> baraba, ki si te punce ne zasluži

Kaj pa vem... :!:

:x :cry:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ja, najbolj logična razlaga, ki se je spomnite je ta: ker si lepa, ljubiš barabe.
Da ne bi kje katera pomislila na to, da imaš pač ene stvari nerazčiščene, da ne znaš izbirati tipov itd.Ne.Raje si izbereš-lepa sem, zato me privlačijo.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
mala.pika7
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a mala.pika7 »

maiteperroni, jst sm ista... nikoli me niso privlačl preveč prijazni, ustrežljivi tipi - pač želiš si enga k je moški ne pa poženščena različica moškega. pa da ne bo kdo mislu d mam kj proti prijaznim moškim - gre se pač sam zato d so ženskam tipa alla jst in maiteperroni bolj ušeč tako imenovani "jebač tipi" kr z njimi ni nikol dolčas ( vsaj po mojih izkušnjah sodeč).
nažalost se pa te fantje ne obnesejo najbolj v resnih zvezah - nobena skrajnost pač ni dobra, poišč si enga k bo meu oboje...
hope u find him
:D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

mah jst nebi rekla, da so nam všeč barabe...ampak verjetno večini žensk je fajn, da ima tip nekaj v glavi, da zna razmišljat s svojo glavo, ima cilje v življenju - že s tem se pokaže kot močna osebnost, ki se zna postavit zase ipd. Fantje, ki znajo morda kdaj zaradi svojih načel in pogledov na življenje ostro odreagirat....na prvi pogled izpadejo ''strašno'' :D, ampak dejansko niso.
Ne vem no....

Meni je definitivno tak tip fanta ljubši, kot pa en tak miren, tih, ki v življenju še ničesar ni izkusil in o nobeni svari nima lastnega mnenja npr.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

največja misterija pri tej temi je: kdo je za vas baraba?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

mala.pika7 napisal/-a:gre se pač sam zato d so ženskam tipa alla jst in maiteperroni bolj ušeč tako imenovani "jebač tipi" kr z njimi ni nikol dolčas ( vsaj po mojih izkušnjah sodeč).

Z odebeljenim se strinjam (še kakšne par besed zraven bi znala povedat za tak "tip" žensk) :wink:, z nadaljevanjem (ker z njimi ni dolgčas) pa se ne morem strinjat....Se mi zdi, da je malo "globlji" razlog zraven.
Da pa "nesigurna veza" in "nesiguren moški" prinaša s sabo nek adrenalin, to je pa res. Ampak sam od adrenalina se ne da živet, pa tudi ta adrenalin, ko malo popredalčkaš stvari v glavi, izgubi ves čar :roll:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
mala.pika7
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a mala.pika7 »

claire napisal/-a:največja misterija pri tej temi je: kdo je za vas baraba?

"baraba" je zdej mau pretirano poimenovanje za take moške. ena taka ohlapna definicija je da so to tipi, k niso papučarji po domač povedan...

barbie_girl_85 - sej dejansko nobena ti ne bo znala povedat zakaj jo ravno taki tipi prvlačjo, jst jih definiram kot zanimive pač... :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Spet imamo dva ekstrema- baraba ali copata :D Ni srednjih možnosti, kot vedno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

mala.pika7 napisal/-a:"baraba" je zdej mau pretirano poimenovanje za take moške. ena taka ohlapna definicija je da so to tipi, k niso papučarji po domač povedan...

Ja, sej sem že napisal: "baraba" je danes izraz za normalnega tipa.
Odgovori