Meni so všeč na easy ideje....kino, sprehodi, kakšna Katarina, zoo,večerje, pač odvisno od časa in razpoloženja.
Louis Pitton napisal/-a:Seveda bi natakarja prosil naj natoči v kozarce za šampanjec ali pa martinje,pa naj mal okrasi pijačo."
Louis Pitton napisal/-a:Rekel bi: "Sej vem,da si navajena piti coctaile,ampak danes boš pila nekaj posebnega.Seveda bi natakarja prosil naj natoči v kozarce za šampanjec ali pa martinje,pa naj mal okrasi pijačo."
v-e-s-n-a napisal/-a:jullia_, jaz se popolnoma strinjam s tabo.
Taka bedna fora lahko o tipu pove le eno: da je kmet!
jullia_ napisal/-a:Louis Pitton napisal/-a:Rekel bi: "Sej vem,da si navajena piti coctaile,ampak danes boš pila nekaj posebnega.Seveda bi natakarja prosil naj natoči v kozarce za šampanjec ali pa martinje,pa naj mal okrasi pijačo."
Meni se zdi tole totalno bedna fora.
1. Stavek: "Saj vem, da si navajena piti koktejle." ima kar precej negativno konotacijo.
2. Krneki, deci Stila v kozarec za martini. Dajmo se pretvarjat, da se je tip izprsil za fancy drink, čeprav se v resnici ni.
Ne me narobe razumet, jaz si niti ne bi naročila koktejla na zmenku. Hkrati pa tudi ne mislim držat v roki enega nakrancljanega kozarca s Stilom.