Meni so všeč na easy ideje....kino, sprehodi, kakšna Katarina, zoo,večerje, pač odvisno od časa in razpoloženja.
). December je pa itak čaroben mesec, greš nekam bolj na samo in se usedeš s kuhanim vinom, zraven tebe je oseba ki ti dela metuljčke.. Po možnosti da začne še sneg padat, perfect.

Louis Pitton napisal/-a:Seveda bi natakarja prosil naj natoči v kozarce za šampanjec ali pa martinje,pa naj mal okrasi pijačo."
Sej je sweet na en način, sam truthfully rajš jz tipu počastim pivo/kavo/koktejl, kukr da sem prsiljena pit 1dcl radenske in še natakarju težit, nej mi to okrasi
Tko za enkrat it, pol pa spet par letna pavza.Louis Pitton napisal/-a:Rekel bi: "Sej vem,da si navajena piti coctaile,ampak danes boš pila nekaj posebnega.Seveda bi natakarja prosil naj natoči v kozarce za šampanjec ali pa martinje,pa naj mal okrasi pijačo."

v-e-s-n-a napisal/-a:jullia_, jaz se popolnoma strinjam s tabo.
Taka bedna fora lahko o tipu pove le eno: da je kmet!

jullia_ napisal/-a:Louis Pitton napisal/-a:Rekel bi: "Sej vem,da si navajena piti coctaile,ampak danes boš pila nekaj posebnega.Seveda bi natakarja prosil naj natoči v kozarce za šampanjec ali pa martinje,pa naj mal okrasi pijačo."
Meni se zdi tole totalno bedna fora.
1. Stavek: "Saj vem, da si navajena piti koktejle." ima kar precej negativno konotacijo.
2. Krneki, deci Stila v kozarec za martini. Dajmo se pretvarjat, da se je tip izprsil za fancy drink, čeprav se v resnici ni.
Ne me narobe razumet, jaz si niti ne bi naročila koktejla na zmenku. Hkrati pa tudi ne mislim držat v roki enega nakrancljanega kozarca s Stilom.
, pa je padla runda penine