sirova, zakaj bi se fajtale, če lahko mirno delimo izkušnje med sabo? One big happy family pa to.
Sicer pa:
1. Videz: Ne suha ne debela, nešta između. Baje mam prekratke lase. (:P) Imam se rada in znam skriti pomanjkljivosti. Pogosto v modricah in praskah, če to šteje pod videz. Shakira je pa goddess in se navadne smrtnice sploh ne moremo primerjati z njo. Moja malenkost pa sploh ne, ker ne plešem.
2. Pamet: Kakšen možgan se pa najde tam notri, priznam. Če se mi da, lahko z rezultati presenetim še sama sebe. Sam ne mi s fiziko, to mi nikoli ni šlo, se specializiram bolj na jezikovnih področjih.
3. Osebnost: lenoba, egoistka in razvajenka. Kadim sicer ne, ampak v pitju pošišam marsikaterega tipa, ki si je upal me izzvati. Prijazna in ljubeča, kadar sem sita.
4. Sex: ja, prosim.
5. Denar: trenutno revna kot cerkvena miš (v bistvu še bolj, ker cerkvene miši ne morejo it v minus na bančnem računu). Ampak če bo kriza, bom oropala kakšno banko in živela srečno do konca svojih dni.
6. Special abilities: Stupidity spell resistance + 75% chance of a critical hit, when opponent talking behind my back.

Because I can.