Glee
Jst sm tut začela gledat Glee (ubistvu sm že celo prvo sezono pa prve štiri 2ge odgledala). Iskreno mi na začetku ni bil všeč, po ene 5ih epizodah pa sm "skapirala" da je ubistvu fora, da so vsi karakterji antipatični na svoj način, zaradi svoje prestereotipiziranosti. Pojejo pa kul
Na IMDB-ju sploh nism mogla verjet, da je un Finn (Cory) star 28 let pa da je to Kurt-ova (Chris) prva vloga nasploh (super igra).
Najljubša pesm iz prve sezone mi je pa od unih nasprotnikov Boemska rapsodija

Na IMDB-ju sploh nism mogla verjet, da je un Finn (Cory) star 28 let pa da je to Kurt-ova (Chris) prva vloga nasploh (super igra).
Najljubša pesm iz prve sezone mi je pa od unih nasprotnikov Boemska rapsodija

"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
Aaaaaa, kak lep del
Zadnjih par delov je spet super, medtem ko mi na začetku sezone ni bilo tak všeč kot prva sezona.
Luštna poroka, sem kar solzne oči dobila.

Zadnjih par delov je spet super, medtem ko mi na začetku sezone ni bilo tak všeč kot prva sezona.
Luštna poroka, sem kar solzne oči dobila.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Bolj za scenariste, da dajo čimprej Kurta nazaj!!!
EDIT: Lihar sm ugotovila, kaj lohk nardim z novim smajlijem

G

"Replace the fear of unknown with curiosity"
sicer sem ful v zamudi z 2. sezono, nimam časa in pogledala šele 3 dele. so mi toook dobri. britney spears del mi je bil cel zelo smešen, brittany tok dobro pleše da sem dol padla, vahauuu!
pa fora z grilled jesusom mi je bila tud dobra. zdaj pa komaj čakam da bom imela kakšen večer frej in naprej gledat
pa fora z grilled jesusom mi je bila tud dobra. zdaj pa komaj čakam da bom imela kakšen večer frej in naprej gledat

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
^^ Gledanost je trenutno na solidnih 11. So že nihali od 6-13.
Sicer se nam pa na večer Superbowla obeta Michael Jackson del in v enem delu bo gostovala Anne Hathaway.
Sicer se nam pa na večer Superbowla obeta Michael Jackson del in v enem delu bo gostovala Anne Hathaway.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.