Alwaleed napisal/-a:Ne poročiš se z nekom, s komer lahko živiš, temveč z nekom, brez katerega nočeš.
Ta citat je pa za na steno prlimat

marmelada1 napisal/-a:Potem ne bom nikoli srečala pravega, če ga do zdaj nisem. Takšen strah namreč me vedno spreletava.
marmelada1 napisal/-a:Veza sploh ni slaba, je kar vredu, ampak vseeno imam pomisleke kaj, če se motim in ni pravi.
Trdonja napisal/-a:Želje o idealnem partnerju so za moje pojme utopija in niso za nič drugega koristne kot da ustvarjajo dvom in razkroj zvez.
marmelada1 napisal/-a:S kakšnimi problemi pa se srečujete tisti, ki s partnerjem že živite skupaj? Se pojavlja kakšen prblem?
marmelada1 napisal/-a:nanamiša napisal/-a:In če misliš da ti bo skupno življenje prineslo več dobrega kot slabega je bolje da se ne preselita skupaj..
Čemu potem sploh skupno življenje?
Zlajnano, ampak: če je "tapravo" (razmerje), se potem takih zadev verjetno ne sprašuje temveč se enostavno naredi..marmelada1 napisal/-a:Čemu potem sploh skupno življenje?
marmelada1 napisal/-a:Ne, ne, ne ni mi ta veza nuja, ampak pri večini punc dobim občutek, da jim je samoumevno, da z nekom so čeprav niti niso najbolj srečne. Zato se bojim, da bo z mano isto. Ko berem tukaj na forumu ste vse nekam srečne, medtem ko poslušam tiste najbolj iskrene prijateljice, ki že živijo s fantom,... niso najbolj srečne no.
marmelada1 napisal/-a:Ne, ne, ne ni mi ta veza nuja, ampak pri večini punc dobim občutek, da jim je samoumevno, da z nekom so čeprav niti niso najbolj srečne. Zato se bojim, da bo z mano isto. Ko berem tukaj na forumu ste vse nekam srečne, medtem ko poslušam tiste najbolj iskrene prijateljice, ki že živijo s fantom,... niso najbolj srečne no.