Alwaleed napisal/-a:Ne poročiš se z nekom, s komer lahko živiš, temveč z nekom, brez katerega nočeš.
Ta citat je pa za na steno prlimat

marmelada1 napisal/-a:Potem ne bom nikoli srečala pravega, če ga do zdaj nisem. Takšen strah namreč me vedno spreletava.

marmelada1 napisal/-a:Veza sploh ni slaba, je kar vredu, ampak vseeno imam pomisleke kaj, če se motim in ni pravi.

Trdonja napisal/-a:Želje o idealnem partnerju so za moje pojme utopija in niso za nič drugega koristne kot da ustvarjajo dvom in razkroj zvez.

marmelada1 napisal/-a:S kakšnimi problemi pa se srečujete tisti, ki s partnerjem že živite skupaj? Se pojavlja kakšen prblem?

marmelada1 napisal/-a:nanamiša napisal/-a:In če misliš da ti bo skupno življenje prineslo več dobrega kot slabega je bolje da se ne preselita skupaj..
Čemu potem sploh skupno življenje?
Če misliš da ti bo prineslo več slabega kot dobrega...

Zlajnano, ampak: če je "tapravo" (razmerje), se potem takih zadev verjetno ne sprašuje temveč se enostavno naredi..marmelada1 napisal/-a:Čemu potem sploh skupno življenje?
marmelada1 napisal/-a:Ne, ne, ne ni mi ta veza nuja, ampak pri večini punc dobim občutek, da jim je samoumevno, da z nekom so čeprav niti niso najbolj srečne. Zato se bojim, da bo z mano isto. Ko berem tukaj na forumu ste vse nekam srečne, medtem ko poslušam tiste najbolj iskrene prijateljice, ki že živijo s fantom,... niso najbolj srečne no.

marmelada1 napisal/-a:Ne, ne, ne ni mi ta veza nuja, ampak pri večini punc dobim občutek, da jim je samoumevno, da z nekom so čeprav niti niso najbolj srečne. Zato se bojim, da bo z mano isto. Ko berem tukaj na forumu ste vse nekam srečne, medtem ko poslušam tiste najbolj iskrene prijateljice, ki že živijo s fantom,... niso najbolj srečne no.